Hoppa till sidans innehåll

Platsannonser


Här kan klubben sätta in annons när man tex söker tränare. Annonstexten skickas till This is a mailto link.

Gör gärna ett pdf-dokument med klubbens logotype etc. Meddela också hur länge ni vill att annonsen ska ligga ute, dvs säg till när platsen är tillsatt, dock längst tre månader.
Kostnad för platsannons på tennis.se är 1000 kr för medlemsföreningar, 3000 kr för övriga.


Sedan 1898 så har det spelats tennis i Oskarshamn, på en anläggning som idag består av fyra inomhusbanor och fyra grusbanor. Föreningen har idag ca 300 medlemmar varav ett 90-tal barn och ungdomar.


Bålsta Tennisklubb är en vital förening med växande tennisskola och tävlingsjuniorverksamhet. Vi är en av landets mer aktiva föreningar med många tävlingar både nationell och på klubbnivå.


Haga Tennisakademi är Stockholm tennisklubbs största sanktionerade träningsverksamhet (f.d. Stockholms Tennisakademi och Pelles Tennisskola).


Tennisklubben bildades 1966 och drivs av ett aktiebolag ägt av klubben. Föreningen har närmare 600 medlemmar, varav hälften är juniorer.


Vår ambition är att vara den moderna klubben under ständig utveckling som tar tillvara de senaste rönen. Svedala Tennisklubb skall vara framtidens tennisklubb.


Spånga TBK är en familjeorienterad tennis- och bordtennisklubb belägen bara några få minuters promenad från Spånga centrum och pendeltågsstation. Vi har tre tennisbanor och sex bordtennisbord.


Gentofte Tennisklub blev etableret i 1901 og har i dag over 700 medlemmer. Vi har, som en af de eneste klubber i landet, venteliste på juniortræningen. Vi har 6 udendørsbaner og 2 indendørsbaner beliggende på Skolevej 36 i Gentofte.


KLTK är en modern tennisklubb för elit-, tävlings- och motionsspelare i alla åldrar. Klubbens vision är att befästa och förstärka KLTK:s och Kungl. Tennishallens position som en trivsam och naturlig mötesplats för tennisspelare och deras familjer i Stockholm.


Järfälla Tennissällskap är en klubb med 1300 medlemmar varav 250 i barn- och ungdomsverksamheten. Vi har en anläggning med åtta inomhusbanor, fyra utomhusbanor och ett gym. Vi är idag 5 heltidsanställda med ett 10-tal tränare på timbasis.


Sigtuna tennisklubb grundades 1974 och har idag fyra stycken plexipave banor i en fräsch tennishall byggd år 2010 vid Prästängarna i Sigtuna. Klubben växer kraftigt och består idag av 730 medlemmar.


Näsbyparks Tennisklubb är en mycket aktiv tennisklubb som bedriver verksamhet för alla åldrar och nivåer. Ambitionen är också att utöver träningen erbjuda ett smörgåsbord av aktiviteter för olika nivåer.


Larvik og Stavern Tennisklubb (LST) har i pr i dag litt over 220 medlemmer, med ambisjoner og gode muligheter til å vokse.  Klubben har totalt 12 tennisbaner, bestående av 4 utendørs grusbaner i Larvik, 4 utendørs grusbaner i Stavern, og en av Norges beste tennishaller med 4 innendørsbaner i Stavern.


Bankeryds tennisklubb bildades 1958. Klubben består av 500 medlemmar och omsätter omkring två miljoner kronor. Vi har idag två heltids anställda tränare och ett antal timanställda tränare.


Bålsta Tennisklubb är en vital förening med växande tennisskola och tävlingsjuniorverksamhet. Vi är en av landets mer aktiva föreningar med många tävlingar både nationell och på klubbnivå. Klubben förfogar över tre banor inomhus och två grusbanor utomhus.


Kalmar Tennisklubb är en förening med 600 medlemmar, av dessa är ca 220 juniorer som deltar aktivt i KTK:s juniorverksamhet. Utöver juniorer har vi ca 150 vuxna som deltar i vuxenkurser. KTK har 4 inomhusbanor och 5 grusbanor samt 2 padelbanor utomhus.


Djursholms Tennisklubb är sedan flera år tillbaka en av Sveriges största tennisklubbar sett till medlemsantalet och sportslig verksamhet.


Trollbäckens tennisklubb (TTK), med sina 1150 medlemmar, huserar i Tyresö Sportcenter drygt 2 mil söder om Stockholm. I hallen finns 5 inomhusbanor, 9 badmintonbanor, 1 squashbana samt ett nytt gym sedan årsskiftet.


Helsingborgs Tennisklubb (HTK) som bildades 1913 är med sina cirka 950 medlemmar en förening för hela familjen. Mer än 600 personer deltar i organiserad träningsverksamhet varje år.


Torslanda TK är en klubb som vuxit under de senaste åren och har idag ca 250 barn och 65 vuxna i kursverksamhet.


Om du:
·  brinner för tennis, har ett stort engagemang och älskar jobbet som tränare
·  vill vara med och utveckla och driva NTK framåt till en ännu större och modernare tennisklubb
·  om du är en genomförare, drivs av en vilja att utvecklas och vågar tänka nytt
… då vill vi att just du söker denna tjänst!


Tullinge Tennisklubb består av 540 medlemmar. Klubben har ca 200 juniorer och 70 vuxna i träning varje vecka. Klubben förfogar över en tennishall belägen vid Brantbrinks idrottsplats i Tullinge med 3 st plexipave-banor, samt 2 st grusbanor belägna vid Tullinge Strand.


I vår verksamhet som omfattar ca. 600 barn och ungdomar, erbjuder vi både bredd och spets. Vi utvecklar hela tiden verksamheten. Fr o m i höst inför vi bl a Multiskillz i tennisskolan som ett komplement till den ordinarie träningen.


Höllvikens Tennisklubb är en väldigt aktiv förening med ca 700 medlemmar, och har en rik tradition av så väl bredd som topp.

Uppdaterad: 2017-08-22 09:32

tennissök

tävlingar

aktuella kurser

next generation

rullstolstennis

veterantennis

 

► Så anmäler du dig till tävlingar 2017
► Tävlingskalender 

 

 

Aktuella tävlingar

► ITF High Coast Sweden Junior Open 2017
19–26 augusti


► Sommartouren
► Poängställning
2017


 ► Seriespel


► International 
tournaments 
in Sweden
2017


 ► Kramfors ITF 3


 

► Tävling Online
Tävlingar och anmälan 

 

 

 
Officiella leverantörer

 

 


prince

 


VMI

quality-team

 

 

Läs vårt nyhetsbrev!

Få nyheter, information och erbjudanden till din e-post.

► Prenumerera

 

 

Vill du jobba med tennis?

Flera klubbar söker nya medarbetare.

► Platsannonser

Postadress:
Svenska Tennisförbundet
Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Kontakt:
Tel: 010-4440410
E-post: This is a mailto link

Se all info


ANNONS


ANNONS


ANNONS