Hoppa till sidans innehåll

Platsannonser


Här kan klubben sätta in annons när man tex söker tränare. Annonstexten skickas till This is a mailto link.

Gör gärna ett pdf-dokument med klubbens logotype etc. Meddela också hur länge ni vill att annonsen ska ligga ute, dvs säg till när platsen är tillsatt, dock längst tre månader.
Kostnad för platsannons på tennis.se är 1000 kr för medlemsföreningar, 3000 kr för övriga.


Vallentuna tennisklubb (VTK) är en stabil och trivsam klubb med ca 500 medlemmar, varav ca 300 i tennisträning (allt från minitennis till tävlingsgrupp, vuxen- och seniortennis med mera).


Vår ambition är att vara den moderna klubben under ständig utveckling som tar tillvara de senaste rönen. Svedala Tennisklubb skall vara framtidens tennisklubb.


Järfälla Tennissällskap är en klubb med 1300 medlemmar varav 250 i barn- och ungdomsverksamheten. Vi har en anläggning med åtta inomhusbanor, fyra utomhusbanor och ett gym. Vi är idag 5 heltidsanställda med ett 10-tal tränare på timbasis.


Sigtuna tennisklubb grundades 1974 och har idag fyra stycken plexipave banor i en fräsch tennishall byggd år 2010 vid Prästängarna i Sigtuna. Klubben växer kraftigt och består idag av 730 medlemmar.


Näsbyparks Tennisklubb är en mycket aktiv tennisklubb som bedriver verksamhet för alla åldrar och nivåer. Ambitionen är också att utöver träningen erbjuda ett smörgåsbord av aktiviteter för olika nivåer.


Larvik og Stavern Tennisklubb (LST) har i pr i dag litt over 220 medlemmer, med ambisjoner og gode muligheter til å vokse.  Klubben har totalt 12 tennisbaner, bestående av 4 utendørs grusbaner i Larvik, 4 utendørs grusbaner i Stavern, og en av Norges beste tennishaller med 4 innendørsbaner i Stavern.


Bankeryds tennisklubb bildades 1958. Klubben består av 500 medlemmar och omsätter omkring två miljoner kronor. Vi har idag två heltids anställda tränare och ett antal timanställda tränare.


Bålsta Tennisklubb är en vital förening med växande tennisskola och tävlingsjuniorverksamhet. Vi är en av landets mer aktiva föreningar med många tävlingar både nationell och på klubbnivå. Klubben förfogar över tre banor inomhus och två grusbanor utomhus.


Kalmar Tennisklubb är en förening med 600 medlemmar, av dessa är ca 220 juniorer som deltar aktivt i KTK:s juniorverksamhet. Utöver juniorer har vi ca 150 vuxna som deltar i vuxenkurser. KTK har 4 inomhusbanor och 5 grusbanor samt 2 padelbanor utomhus.


Djursholms Tennisklubb är sedan flera år tillbaka en av Sveriges största tennisklubbar sett till medlemsantalet och sportslig verksamhet.


Allmänna Tennisklubben Lund, ATL, är en av Sveriges större klubbar med drygt 1100 medlemmar. 900 av dessa, 600 barn och 300 vuxna deltar i klubbens träningsverksamhet.


MIK Tennis har 5 inomhusbanor och 3 grusbanor i anslutning till hallen. Vi är en mycket aktiv klubb med drygt 1100 medlemmar varav 400 är juniorer. Klubben har en god ekonomi som inkluderar även en gedigen verksamhet för vuxna med 150 aktiva samt pensionärstennis.


Trollbäckens tennisklubb (TTK), med sina 1150 medlemmar, huserar i Tyresö Sportcenter drygt 2 mil söder om Stockholm. I hallen finns 5 inomhusbanor, 9 badmintonbanor, 1 squashbana samt ett nytt gym sedan årsskiftet.


Helsingborgs Tennisklubb (HTK) som bildades 1913 är med sina cirka 950 medlemmar en förening för hela familjen. Mer än 600 personer deltar i organiserad träningsverksamhet varje år.


Torslanda TK är en klubb som vuxit under de senaste åren och har idag ca 250 barn och 65 vuxna i kursverksamhet.


Om du:
·  brinner för tennis, har ett stort engagemang och älskar jobbet som tränare
·  vill vara med och utveckla och driva NTK framåt till en ännu större och modernare tennisklubb
·  om du är en genomförare, drivs av en vilja att utvecklas och vågar tänka nytt
… då vill vi att just du söker denna tjänst!


Tullinge Tennisklubb består av 540 medlemmar. Klubben har ca 200 juniorer och 70 vuxna i träning varje vecka. Klubben förfogar över en tennishall belägen vid Brantbrinks idrottsplats i Tullinge med 3 st plexipave-banor, samt 2 st grusbanor belägna vid Tullinge Strand.


I vår verksamhet som omfattar ca. 600 barn och ungdomar, erbjuder vi både bredd och spets. Vi utvecklar hela tiden verksamheten. Fr o m i höst inför vi bl a Multiskillz i tennisskolan som ett komplement till den ordinarie träningen.


Höllvikens Tennisklubb är en väldigt aktiv förening med ca 700 medlemmar, och har en rik tradition av så väl bredd som topp.


Tabergsdalens Tennisklubb, strax utanför Jönköping, är en klubb med över 700 medlemmar. Klubben har en egen anläggning med fyra banor inomhus och sex banor utomhus.


Ystad Tennisklubb bidades 1944, och har alltid haft ett gott rykte bland landets klubbar och utövare.
Klubben har idag 720 medlemmar och bedriver sin verksamhet på de fina anläggningarna Saltsjöbadens Tenniscenter samt Sparbanken Syd Stadion.


Vår ambition är att vara den moderna klubben under ständig utveckling som tar tillvara de senaste rönen. Svedala Tennisklubb skall vara framtidens tennisklubb.


Fair Play Tennisklubb, med säte i Malmö, är Sveriges största tennisklubb med 2.966 medlemmar varav ca 1.600 är tränande i Malmös största barn- & ungdomsverksamhet.


Fair Play Tennisklubb, med säte i Malmö, är Sveriges största tennisklubb med 2.966 medlemmar varav ca 1.600 är tränande i Malmös största barn- & ungdomsverksamhet.


Föreningen Partille Tennis bildades 1984 genom en sammanslagning av 4 tennisklubbar från Partille; Partille Tennisklubb, Partille Tennissällskap, Porthälla Lawn Tennisklubb och Jonsereds Tennisklubb.


STK ble stiftet i 1921, og er i dag den største klubben i Region Sør. Klubben har i overkant av 600 medlemmer. Tennisskolen består av ca. 150 barn og unge i ukentlig organisert trening.


Bålsta tennisklubb har vuxit ordentligt de senaste åren och vi är nu ca 450 medlemmar i föreningen, varav 200st i träning. Bålsta TK är en aktiv förening med många tävlingar, både nationell och på klubbnivå och har en växande tennisskola och tävlingsjuniorverksamhet.

Uppdaterad: 2017-06-22 10:06

tennissök

tävlingar

aktuella kurser

next generation

rullstolstennis

veterantennis

 

► Så anmäler du dig till tävlingar 2017
► Tävlingskalender 

 

 

Aktuella tävlingar

Next Generation Cup, Sverigefinal
► svtfnextgeneration.se
26–30 juni


Lund Ladies 
► Livescore 
25 juni–2 juli


Swedish Ladies 
► Livescore 
25 juni–2 juli


► Båstadtennis Corem Open
10–25 juni


► Sommartouren
2017


 ► Seriespel


► International
tournaments
in Sweden

2017


► Tävling Online
Tävlingar och anmälan 

 

 

 
Officiella leverantörer

 

 


prince

 


VMI

quality-team

 

 

Läs vårt nyhetsbrev!

Få nyheter, information och erbjudanden till din e-post.

► Prenumerera

 

 

Vill du jobba med tennis?

Flera klubbar söker nya medarbetare.

► Platsannonser

Postadress:
Svenska Tennisförbundet
Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Kontakt:
Tel: 010-4440410
E-post: This is a mailto link

Se all info


ANNONS


ANNONS


ANNONS