Hoppa till sidans innehåll

Europcar ny partner till Svenska Tennisförbundet

2017-10-11 12:00
Svenska Tennisförbundets partnerfamilj växer: Europcar blir ny officiell hyrbilspartner.
  • Uppdaterad: 2017-10-11 14:38

Europcar är Europas ledande biluthyrningsföretag och finns representerat i 150 länder. Det nya samarbetet ger fördelar för klubbar och klubbmedlemmar som kan hyra person- och transportbilar till rabatterat pris. Genom avtalet blir Europcar också partner till tennisens elitserie och division 1.
– Vi är glada att kunna erbjuda ännu en engagerad partner som ger förmåner för våra klubbar och dess medlemmar. Med Europcars erbjudande kan alla våra medlemmar åka både säkert och förmånligt till sina träningar och tävlingar, säger Christer Sjöö, generalsekreterare.
– Vi är mycket stolta och glada över att få samarbeta med Svenska Tennisförbundet. Vi ser fram emot att stötta tennismedlemmar och klubbar med än bättre mobilitet för att föra tennisen framåt. Det passar väl in i vårt nya kommunikativa fokus #europcarälskarsport, säger Niclas Runberg Försäljnings- och Marknadsdirektör på Europcar.

Vill du hyra bil till rabatterat pris? Läs mer och boka tennisbilen på Europcar.se/tennisbilen

Elitserie- och division 1-klubbar kan ta del av ett extra bra erbjudande på hyrbilar. Läs mer och boka på Europcar.se/tenniselitserien

Skribent: Svenska Tennisförbundet
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Tennisförbundet
Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Kontakt:
Tel: 010-4440410
E-post: This is a mailto link

Se all info

ANNONS


ANNONS