Hoppa till sidans innehåll

Gjensidige blir ny teamsponsor för DC- och FC-lagen

05 APR 2018 07:33
Gjensidige Försäkring utökar sitt partnerskap med Svenska Tennisförbundet. Nu blir försäkringsbolaget teamsponsor för de svenska Davis Cup- och Fed Cup-lagen.
  • Uppdaterad: 05 APR 2018 19:36

Sedan januari 2017 är Gjensidige Försäkring exklusiv leverantör av tennisförbundets försäkringar. Gjensidige erbjuder dessutom samtliga tennisklubbar skräddarsydda försäkringslösningar, något som fler och fler föreningar väljer att teckna.

Genom det utökade partnerskapet blir Gjensidige officiell teamsponsor för herr- och damlandslagen 2018 och 2019.
– Gjensidige har sedan starten varit en engagerad och aktiv partner och vi är väldigt glada att de redan nu väljer att växla upp sitt sponsorskap. Efter det framgångsrika landslagsåret i fjol känns det jättebra att kunna presentera det här samarbetet inför helgens DC-match i Stockholm, säger Christer Sjöö, generalsekreterare på Svenska Tennisförbundet.
– Svenska Tennisförbundet är en perfekt partner för oss. Vårt erbjudande har tagits emot väl ute i tennis-Sverige och vi är glada att nu kunna stötta svensk tennis ytterligare, från klubbnivå upp till landslagsnivå, säger Henrik Mellberg, Gjensidige.

6-7 april ställs Sverige mot Portugal i Davis Cup i Kungl. Tennishallen.

Skribent: Svenska Tennisförbundet
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Tennisförbundet
Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104440410
E-post: This is a mailto link

Se all info

ANNONS