Hoppa till sidans innehåll

Kampen om finalplatserna igång

16 MAJ 2018 15:25
18 deltävlingar under en månad – om några veckor vet vi vilka de 96 finalisterna i årets Elite Hotels Next Generation blir.
  • Skapad: 16 MAJ 2018 15:25

Det råder högtryck i Elite Hotels Next Generation då årets deltävlingar pågår för fullt ute i landets klubbar och regioner.

I år spelas den 49:e upplagan av den landsomfattande tävlingen för juniorer. Förutom ett nytt namn – Elite Hotels Next Generation – tar konceptet i år ny form med flera nyheter. I Sverigefinalen i Båstad 24-29 juni införs ett nytt spelformat, inspirerat av ATP:s Next Generation-slutspel, där matcherna spelas i bäst av fem korta set (först till fyra game).  

Samtidigt som finalspelet går av stapeln i Båstad spelas också den internationella tävlingen Båstad Ladies. Damturneringen gör ett uppehåll under fredagseftermiddagen den 29 juni då finalerna i Elite Hotels Next Generation spelas på Tennisstadions nedre banor. Finaldagen kryddas också med ett stort SO TOUR-event (tävlingsturnén som består av 500 tävlingar runt om i landet) som arrangeras av Tennis Syd och Svenska Tennisförbundet.

Skribent: Johanna Jonsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Tennisförbundet
Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104440410
E-post: This is a mailto link

Se all info

ANNONS