Hoppa till sidans innehåll

Morgondagens stjärnor samlas under festlig tennisvecka i Näsbypark

30 OKT 2018 12:16
En tennisvecka utöver det vanliga! Stockholm Ladies, Sofias Cup-finalen och 14-åringarnas mastersslutspel avgörs alla under ett och samma tak i Näsbyparks Tennisklubb.
  • Uppdaterad: 30 OKT 2018 12:16

I söndags inleddes spelet internationella damtävlingen Stockholm Ladies. Startfältet toppas av svenska Fed Cup-spelaren Jacqueline Cabaj Awad som för bara några veckor sedan vann karriärens åttonde singeltitel på ITF-touren. Hon har sällskap av ytterligare elva hemmahopp i singellottningen, varav fem tog plats via två segrar i kvalet.
Bland tisdagens matcher i första omgången väntar bland annat två svenskmöten.
Det är den 19:e upplagan av turneringen, som tidigare vunnits av Sofia Arvidsson, Johanna Larsson, Rebecca Peterson samt fjolårets Franska Öppna-vinnare Jelena Ostapenko.

Näsbyparks TK är också värd för årets final i Sveriges eget ”mini-Fed Cup” – Sofias Cup. På torsdagen gör finalisterna Syd och Stockholm upp i fyra singlar och två dubblar. Totalsegraren kan titulera sig Sofias Cup-mästare 2018. Det är fjärde året i rad som de två regionerna möts i final och regerande mästare är Stockholm.

Finalhelgen i Näsbypark kryddas av Svenska Juniortouren Masters. På fredagen samlas 2018 års bästa poängplockare i Svenska Juniortouren för att göra upp om segern i 14-åringarnas slutspel.

 

Följ spelet via länkarna nedan:

Skribent: Johanna Jonsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Tennisförbundet
Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104440410
E-post: This is a mailto link

Se all info

ANNONS