Hoppa till sidans innehåll

Se Sverige–Schweiz i Davis Cup – live på Tennisplay.se utan kostnad

10 SEP 2018 15:15
Efter fem raka segrar är Sveriges Davis Cup-lag nära World Group. I helgen väntar Schweiz på bortaplan, en match ni ser live i Svenska Tennisförbundets tv-kanal Tennisplay.se.
  • Skapad: 10 SEP 2018 15:15

Förra veckan nominerade Sveriges kapten Johan Hedsberg sitt lag: erfarna DC-spelarna Markus Eriksson och Robert Lindstedt – som stod för en imponerande insats i dubbeln i senaste landskampen mot Portugal i april – och debutanterna Filip Bergevi, Jonathan Mridha och André Göransson.

Sommarens Swedish Open-semifinalist Henri Laaksonen är ankare i det schweiziska laget som också består av Marc-Andrea Hüsler, Jakub Paul, Antoine Bellier och Luca Margaroli.
– Schweiz har ett bra lag med ett par spelare som håller hög klass, de har också hemmaplan vilket kan vara en fördel. Vi ska fokusera på att förbereda oss på bästa sätt och försöka hitta ett sätt att vinna det här, säger Hedsberg inför matchen.

Landskampen den 14-16 september spelas inomhus på hardcourt i Swiss Tennis Arena i Biel och består av fem femsetsmatcher, fyra singlar och en dubbel.

Alla matcher sänds live på Tennisplay.se eller i Tennisplay-appen. Sändningarna är gratis, endast enkel registrering krävs.

 

Sändningstider:
Fredag 13.00: två singlar
Lördag 13.00: en dubbel
Söndag 13.00: två singlar

Skribent: Johanna Jonsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Tennisförbundet
Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104440410
E-post: This is a mailto link

Se all info

ANNONS