Hoppa till sidans innehåll

Volkswagen ny partner till Svenska Tennisförbundet

12 APR 2017 08:00
En av världens största biltillverkare gör comeback inom svensk tennis. Volkswagen blir ny officiell bilpartner till Svenska Tennisförbundet.
  • Skapad: 12 APR 2017 08:00

Svenska Tennisförbundets och Volkswagens historia sträcker sig tillbaka till tennisförbundets 100-årsjubileum 2006. Ett samarbete som under nio år inneburit många nöjda Volkswagenägare i tennis-Sverige.

Nu återupptas relationen och det nya kontraktet sträcker sig över två år. Avtalet innebär att förbundet kan erbjuda klubb- och regionsanställda samt förtroendevalda förmånliga bilköp via Volkswagen.
– Det känns såklart väldigt bra att åter kunna knyta Volkswagen till vår partnerfamilj. Som en ledande aktör med ett brett utbud av kvalitetsbilar är Volkswagen den perfekta partnern för oss. Vårt avtal gynnar svensk tennis både på lokal och central nivå och vi är glada att tillsammans kunna erbjuda klubbarna den här fantastiska möjligheten, säger Christer Sjöö, generalsekreterare Svenska Tennisförbundet.
– Verkligen roligt att vara tillbaka som officiell bilpartner till tennisförbundet! Tennis är en folksport som, precis som Volkswagen, lockar till sig utövare och publik från alla åldrar och samhällsgrupper, säger Sten Forsberg, chef för Volkswagen i Sverige.

Vill du veta mer om SvTF:s och Volkswagens erbjudande? Klicka här!

Skribent: Johanna Jonsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Tennisförbundet
Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Kontakt:
Tel: 010-4440410
E-post: This is a mailto link

Se all info

ANNONS

WLK