Hoppa till sidans innehåll
Foto: Peter Widing

En julhälsning från ordföranden

19 DEC 2016 13:53
"Nästa år tror jag vi alla kan känna oss ännu mer stolta vid den här tiden på året", skriver Thomas Wallén i sin julhälsning.
  • Skapad: 19 DEC 2016 13:53

Julen står för dörren och det är dags att blicka tillbaka på året som gått. Förra året skrev jag följande i min julhälsning: ”förutsättningarna är goda för att vi vid den här tiden nästa år ska kunna känna oss stolta över vad vi tillsammans har åstadkommit”. Det tycker jag att vi kan. Det bedrivs ett fantastiskt arbete dag ut och dag in i våra klubbar och det ska alla ledare, tränare och föräldrar vara stolta över. Regionerna och förbundet har börjat arbeta närmare varandra och regionerna har hittat sina roller som stödorganisationer till våra klubbar.

Vi har under det gångna året lanserat Tennis.se i ny egen regi och samtidigt sparat mycket pengar som vi nu kan allokera till racket och boll. I dagarna introducerar vi vårt nya tävlingsprogram som kommer att underlätta vardagen avsevärt för våra tävlingspelare och arrangörer. Vi har utökat vår tränarutbildning och vårt redan ambitiösa tävlingsprogram kompletterades med två Challengers.

Johanna Larsson har fortsatt sin positiva utveckling tack vare stenhårt målmedvetet arbete och inspirerar många av våra tjejer som nu kämpar på i Johannas fotspår. Mikael och Elias Ymer visade vad de kan genom att vinna dubbeltiteln i If Stockholm Open. Våra landslagsspelare visade att de nu är redo att ta steget från ITF-touren till nästa nivå.

Vi har tillsatt en ny generalsekreterare i Christer Sjöö som är vår lagkapten på den spännande resan framåt. Christer och jag har under hösten rest Sverige runt och träffat de flesta klubbarna ute i landet. Tillsammans har vi enats om en gemensam färdriktning. 2017 och framåt lägger vi fokus på svensk tennis lokala kraftkällor, det vill säga klubbarna. Nästa år tror jag vi alla kan känna oss ännu mer stolta vid den här tiden på året.

Tack för ditt stora engagemang för svensk tennis.

God Jul och Gott Nytt År!

Skribent: Thomas Wallén
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Tennisförbundet
Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104440410
E-post: This is a mailto link

Se all info

ANNONS