Hoppa till sidans innehåll

Bo på Elite Hotels med 20 procent rabatt

02 MAJ 2018 15:12
Förmånligt erbjudande tillsammans med vår huvudsponsor Elite Hotels.
  • Skapad: 02 MAJ 2018 15:12

Det är små detaljer som gör den stora skillnaden och det hoppas vi att du upplever när du bor hos oss. Som huvudsponsor till Svenska Tennisförbundet med fokus på juniorsatsning vill vi ge fler unga talanger möjlighet att utvecklas med tennis, både som individer och spelare. Medlemmar i Svenska Tennisförbundets kan boka hotellrum med 20 procent rabatt på alla våra hotell i hela Sverige.*

Ett viktigt syfte med vår sponsring är att vi vill uppmuntra barn och ungdomar till att leva ett aktivt och hälsosammare liv. Att utvecklas som tennisspelare kräver stora resurser, många detaljer ska vässas. Hos oss sitter detaljerna bokstavligen i väggarna på många unika och vackra byggnader. Vi har bevarat byggnaderna med varsamhet och utvecklat dem till moderna hotell med bekvämligheter och den senaste tekniken. Allra viktigast är vår personal som tar hand om dig när du bor hos oss.

Boka på elite.se genom att klicka här eller This is a mailto link eller på telefon 0771-788 789. Uppge PROSVTENNIS vid bokning.

Elite Hotels Next Generation blir namnet på den största nationella tävlingen med över 5 000 deltagare från klubbar och regioner samt en festlig final i Båstad. Utöver Svenska tennisförbundet sponsrar Elite Hotels även Kungens Kanna & Drottningens Pris samt Swedish Open.

*20 procent rabatt gäller under helger och lov samt ges på gällande dagspris i mån av plats. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden. Passa även på att registrera dig och bli medlem i vårt lojalitetsprogram Elite Rewards. Du får en restaurangcheck i välkomstpresent som gäller på valfritt hotell i hela Sverige.

Skribent: Svenska Tennisförbundet
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Tennisförbundet
Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104440410
E-post: This is a mailto link

Se all info

ANNONS