Hoppa till sidans innehåll

Lär dig spela med Play & Stay


Med Play & Stay-konceptet (i Sverige kallat Mini-Midi-Maxi) är tennis lätt, roligt och dessutom hälsosamt. Det passar lika bra för både barn och vuxna.

Under hösten 2011 lanserades konceptet Play and Stay lanserats i Sverige. Idén bakom Play and Stay är lika enkel som genialisk. Det handlar om att göra idrottsutövandet enklare och roligare. Tennis är enkelt, kul och hälsosamt om vi introducerar sporten på rätt sätt. Med Play and Stay försäkrar vi oss om att alla, oavsett nivå kan serva, spela och räkna redan från det första träningstillfället.

Tennisen är redan idag en av Sveriges största och mest aktiva barn och ungdomsidrotter. Genom våra många föreningar har vi en tillgång till egna träningsanläggningar som är unik i sitt slag, såväl i jämförelsen med andra idrotter i Sverige som med andra tennisnationer i världen. Endast fotbollen har idag en bättre geografisk täckning än tennisen i Sverige.

Även om vi vet att en stor del av Sveriges barn och ungdomar provar på tennis någon gång under uppväxten är en av våra stora utmaningar att försäkra oss om att fler stannar kvar inom och varaktigt väljer tennis som sin sport. Därför gör vi nu medvetna satsningar i syftet att stimulera fler till att spela tennis som tävlingsidrott. Vi vet redan idag att alltför få av alla de tusentals ungdomar som i år börjar i landets tennisskolor någon gång kommer att spela en tävlingsmatch i tennis. Detta är något som vi tillsammans med er vill ändra på. Att bara öva slagen är inte tillräckligt för att skapa ett långvarigt intresse för vår sport. Man måste få chansen att spela spelet och kunna tävla på sin egen nivå.

Uppdaterad: 2016-06-07 17:28

tennissök

tävlingar

aktuella kurser

next generation

rullstolstennis

veterantennis

 

► Så anmäler du dig till tävlingar 2017
► Tävlingskalender 

 

 

Aktuella tävlingar

Elitserien
► Damer
► Herrar
november-december


 Division 1
► Damer (norra)
► Damer (södra)
► Herrar (norra)
► Herrar (södra)

november-december


► Vintertouren
2017-18


 ► Seriespel


► International 
tournaments 
in Sweden 2017


 ► International 
tournaments 
in Sweden 2018


► Tävling Online
Tävlingar och anmälan 

 

 

 
Våra partners

 
 


 

prince

 


 


 

VMI

 

quality-team

 

 

Läs vårt nyhetsbrev!

Få nyheter, information och erbjudanden till din e-post.

► Prenumerera

 

 

Vill du jobba med tennis?

Flera klubbar söker nya medarbetare.

► Platsannonser

Postadress:
Svenska Tennisförbundet
Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Kontakt:
Tel: 010-4440410
E-post: This is a mailto link

Se all info


ANNONS


ANNONS