Hoppa till sidans innehåll

Inspirerande workshop - Tennis för barn

06 NOV 2018 18:02
Den 26–28 oktober genomfördes workshopen Tennis för barn i regionen och arrangörer denna helg var Borlänge TK, Gefle TK samt Västerås TK. Två av Tennis för barn grundare, Håkan Jonsson och Ola Mårtensson var inspiratörer.
  • Skapad: 06 NOV 2018 18:02

Den 26–28 oktober genomfördes workshopen Tennis för barn i regionen och arrangörer denna helg var Borlänge TK, Gefle TK samt Västerås TK. Två av Tennis för barn grundare, Håkan Jonsson och Ola Mårtensson var inspiratörer under 4 timmar där sammanlagt 29 klubbtränare i regionen fick ta del av teori, praktiska övningar och mycket inspiration.

Vi hoppas att alla tar med sig all denna inspiration som Håkan och Ola delade med sig av och använder den i den dagliga verksamheten. Utöver alla övningar och tips var även budskapet att ständigt utveckla sin verksamhet med fokus på utmaningar, bemötande, tillgänglighet och mysfaktor.

Under dessa tre tillfällen fick styrelsen i Tennis Mitt möjlighet att träffa tränare i regionen samt klubbrepresentanter som bjudits in till ett informations samt diskussionsmöte vilket ledde till många givande samtal.

Ett stort tack till Håkan och Ola som inspirerade oss alla, till tränare, klubbrepresentanter samt våra arrangörsklubbar Borlänge TK, Gefle TK och Västerås TK som alla bidrog till att workshopen blev så lyckad.

Nu ser vi fram emot det fjärde tillfället av workshopen Tennis för barn som kommer hållas den 13 januari 2019 i Sigtuna TK. Vi ses där!

Skribent: Maria Vantola
Epost: Adressen Gömd

Följ Svensk Tennis Mitt:

____________________

 448nQWyu-SN3NqvInRmU

____________________

______________________

 ______________________

 

 

 ______________________

 SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

Postadress:
Svensk Tennis Mitt
Gavlehovsvägen 7
806 33 Gävle

Kontakt:
Tel: 021133035
E-post: This is a mailto link

Se all info