Hoppa till sidans innehåll

Ny arbetsmodell prövas

01 SEP 2017 11:05
  • Skapad: 01 SEP 2017 11:05

Ny arbetsmodell prövas under hösten 2017

Efter en aktiv och mycket positiv uppvaktning från flera av regionens klubbar om ett närmare samarbete kring regionala aktiviteter prövar Region Mitt ett delvis nytt arbetssätt under hösten 2017 vad gäller de aktiviteter som är planerade avseende Sofia Cup, Pirres Pokal, Utbildningsläger samt preliminära ytterligare läger och tävlingsresor.

Efter ett möte med ett relativt stort antal klubbar och dess chefstränare 1/6 2017 har överenskommits ett arbetssätt där Region Mitt, i nuläget, ej återbesätter sportchefs-/verksamhetschefsrollen motsvarande den roll Niklas Persson haft utan där klubbarna ser positivt på att fördela regionens åtaganden på klubbarna i en entreprenadform. Karl-Axel Andersson träder in, förutom sin styrelseroll som vice ordförande, som administrativ koordinator på 15-20% för planering, sammanhållande för deltagar-nomineringar, säkerställande av bemanning till respektive aktivitet mm.

Vi prövar alltså en uppdragsbaserad verksamhetsplan med ett nära samarbete med klubbarna för att få ut så mycket som möjlig verksamhet av ekonomin och att region och klubbar kommer närmare varandra i en gemensam ansträngning för Svensk Tennis.

Styrelsen, Svensk Tennis Mitt

 

Följ Svensk Tennis Mitt:

____________________

 448nQWyu-SN3NqvInRmU

____________________

______________________

 ______________________

 

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

 ______________________

 

Postadress:
Svensk Tennis Mitt
Gavlehovsvägen 7
806 33 Gävle

Kontakt:
Tel: 021-133035
E-post: This is a mailto link

Se all info