Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SvTf


Karriärens andra singeltitel och en andraplats i dubbel. Så summeras Johanna Larssons fantastiska vecka i Nürnberg.
 
Första singelfinalen sedan 2015 – och ett härligt formbesked inför årets andra Grand Slam. På lördag jagar Johanna Larsson singeltiteln i Nürnberg.
 
Elias Ymer och Rebecca Peterson är klara för huvudtävlingen i Franska Öppna. Svenskarna vann sina kvalfinaler under fredagen.
 
 
Just nu är anmälan öppen till årets MultiSkillZ utbildning.
 
Får vi svenskt deltagande i final i WTA-tävlingen i Nürnberg? Johanna Larsson har chansen i både singel och dubbel, medan Cornelia Lister är semifinalklar i dubbel.
 
Svenskarna radar upp segrar i Paris. Elias Ymer var först att ta sig till kvalfinal – och nu är även Rebecca Peterson en match från huvudtävlingen i Franska Öppna.
 
I januari kvalade Elias Ymer in till Australian Open. Nu är Sverige-ettan en match från spel även i årets andra Grand Slam.
 
Rebecca Petersons fina segerform fortsätter. Den nyblivna Sverige-ettan är vidare i kvalet till årets andra Grand Slam.
 
Det blir svenskt deltagande i tre kvartsfinaler i veckans WTA-tävling i Nürnberg – Johanna Larsson i singel och dubbel och Cornelia Lister i dubbel.
 
I helgen fick Sverige en ny White Badge Referee när Mathias Ångström Duarte klarade den internationella utbildningen i Lund 16-20 maj.
 
 
En titelvinnare och ytterligare två finaler med svenskt deltagande summerar den gångna ITF-veckan på hemmaplan.
 
Svenskarna kammade hem full pott i Falköping i Tennis Europe-tävlingen Benders Cup. Samtliga klasser vanns av hemmaspelare.
 
18 deltävlingar under en månad – om några veckor vet vi vilka de 96 finalisterna i årets Elite Hotels Next Generation blir.
 

Följ Svensk Tennis Mitt:

____________________

 448nQWyu-SN3NqvInRmU

____________________

______________________

 ______________________

 

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

 ______________________

 

Postadress:
Svensk Tennis Mitt
Gavlehovsvägen 7
806 33 Gävle

Kontakt:
Tel: 021-133035
E-post: info@tennismitt.se

Se all info