Hoppa till sidans innehåll

Tennis för alla i Örkelljunga

03 MAJ 2018 15:55
Tennis Syd, Örkelljunga TK och Örkelljunga Kommun har genomfört ett gemensamt skolprojekt under våren vars syfte har varit att få igång tennisintresset hos de yngre. Nu har parterna också arrangerat träning för pensionärer.
  • Skapad: 03 MAJ 2018 15:55

Som hemsidan tidigare informerat om så har Tennis Syd, Örkelljunga TK och Örkelljunga Kommun genomfört ett gemensamt skolprojekt under våren vars syfte har varit att få igång tennisintresset i orten och framförallt hos de yngre inför klubbens sommarläger. Som ett komplement till projektet har nu parterna också arrangerat träning för pensionärer.

Träningen arrangerades på klubbens fantastiska utomhusanläggning bestående av två grusbanor från 20-talet under ledning av Johan Sjögren, Tennis Syd. Vid dagens träningspass deltog 12 veteraner som alla drillades hårt under nästan två timmer med fokus på forehand och backhand.

Tennis Syd riktar ett stort tack till Örkelljunga Kommun och Örkelljunga TK för samarbetet under första halvåret och ett särskilt stort tack till klubbens ordförande Erling Levin. 

 

Skribent: Johan Sjögren
Epost: Adressen Gömd

Följ oss på... 

  

   

  Tävlings information

 

Så anmäler du dig 

Tävlingskalendern

Seriespel Tennis Syd 

► Seriespel (från 1/9-2018) 

► Seriespel (till och med 31/8-2018) 

Våra Samarbetspartners

 

  

Wilson

  

Matchi

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Svensk Tennis Syd
Båstad Sportcenter, Box 1111
269 22 Båstad

Kontakt:
Tel: 0706113925
E-post: This is a mailto link

Se all info