Hoppa till sidans innehåll

Samarbetspartners


Tennis Syd samarbetar med en rad företag som på ett eller annat sätt bidrar till att tennisverksamheten i regionen växer. Vi är noga i vårt utval av samarbetsparter och därav också rekommendera deras produkter till andra.

____________________________________________________________________

 

Matchi

 

För att underlätta för klubbarna i regionen har vi sett över verktyg för onlinebokningar och administration som kan avlasta, förenkla och marknadsföra tennisen på ett bra sätt. Från och med den 8:e februari har vi därför inlett ett samarbete med MATCHi.se, som är ledande på marknaden för bokningssystem, och kan nu erbjuda alla Tennis Syd-klubbar rabatt för MATCHi:s tjänster. Se https://www.matchi.se/getmatchi för mer information om systemet.

OBS: Ange "Tennis Syd" när du kontaktar MATCHi för att säkra att du får deras Tennis Syd-pris. Vi kommer även att bjuda in MATCHi på vissa av våra events och träffar, så att de kan delta i utvecklingen av framtidens tennis och anpassa sin tjänst vid behov.

Vi hoppas att många klubbar kommer ta del av denna möjlighet.

____________________________________________________________________

Unisport är marknadsledande i Skandinavien inom sportbeläggning och läktarsystem. Med lång erfarenhet samt ett ledande och innovativt arbete kring produktutveckling skapar vi de bästa förutsättningarna för utövare på både bredd- och elitnivå.

Vi är din trygga samarbetspartner med helhetsansvar, från rådgivning till slutförd installation. I vårt produktsortiment finns tennisunderlag, padel, konstgräs, sportgolv, gym- och fitnessgolv samt läktarstolar och teleskopläktare. Inom tennisunderlag har Unisport över 20 års erfarenhet från där vi utför både nyanläggning och renovering.
Förutom hundratals installationer i Norden används våra tennisunderlag på professionella tennistävlingar såsom ATP,  WTA, Davis Cup och Federation Cup.
 
Läs mer här: http://www.unisport.com/sv/produkter/tennisgolv

_____________________________________________________________________

Sänk dina belysningskostnader, få bättre belysning på köpet!

Den nya LED-tekniken för banbelysning har flertalet fördelar gentemot traditionell
belysning, både ur ett miljö och ekonomiskt perspektiv. Säkerställ att ni använder den senaste tekniken idag. Med vår trygga garanti på 7 år och en brinntid på otroliga 125.000 timmar går det inte att misslyckas. Våra rör tillverkas i Finland och når toppresultat i alla tester.

Välkomna att höra av er till oss. Provspelning i bef. anläggning är möjligt.

Lars Rundqvist
0767929991
Nurpak AB, Valtavalo Premium Partner.
_____________________________________________________________________

Uppdaterad: 02 NOV 2017 15:46 Skribent: Magnus Hansson

Följ oss på... 

  

   

  Tävlings information

 

Så anmäler du dig 

Tävlingskalendern

Seriespel Tennis Syd 

► Seriespel (från 1/9-2018) 

► Seriespel (till och med 31/8-2018) 

Våra Samarbetspartners

 

  

Wilson

 

Ready Play 2

 

STEFAN
EDBERGS

STIFTELSE

 

 

Matchi

 
 

 

Postadress:
Svensk Tennis Syd
Båstad Sportcenter, Box 1111
269 22 Båstad

Kontakt:
Tel: 0706-11 39 25
E-post: This is a mailto link

Se all info