Hoppa till sidans innehåll

Isabell-ny verksamhetsassistent

07 AUG 2018 15:12
Isabell Högberg är den nye Verksamhetsassistenten i Väst efter att Jan-Gunnar har slutat. Isabell kommer att arbeta 40% från och med augusti och blir en bra tillgång för Svensk Tennis Väst.
  • Skapad: 07 AUG 2018 15:12

Isabell är 32 år gammal och kommer att arbeta ett par dagar i veckan från och med augusti. Isabell har två barn och bor tillsammans med sin man Armin i Trollhättan. Isabell har lång erfarenhet som tennistränare samt erfarenhet av att arrangera tävlingar. Något som ligger varmt om hjärtat för Isabell är klubbutveckling. Hon vill gärna utveckla tennisen och samarbetet mellan klubbar och Svenska Tennisförbundet. Isabells beskrivning utav sig själv är trevlig, tillmötesgående, flexibel och har en hög social kompetens. På sin fritid umgås hon med sin familj, vänner och spelar gärna tennis och tränar på gym. Tennis Väst hälsar Isabell varmt välkommen!

Skribent: Peter Lindgren
Epost: Adressen Gömd

 

 ► Seriespel    ► Tennissök

 

 

 

 

Följ Tennis Väst på

 

Följ oss på

 

 

 

Synpunkter på Tennis Västs verksamhet!

Tennis Väst tar emot mer än gärna förslag och idéer på hur vi kan förbättra vår verksamhet. Kontakta verksamhetsansvarige Peter Lindgren via e-post: This is a mailto link

Postadress:
Svensk Tennis Väst
Brättevägen 9
462 35 Vänersborg

Kontakt:
Tel: +46706976464
Fax: 052119580
E-post: This is a mailto link

Se all info