Hoppa till sidans innehåll

Christer Sjöö till Väst

2017-10-05 11:13
Christer Sjöö som är Svenska Tennisförbundets Generalsekreterare kommer till Region Väst på besök torsdagen den 16 november!
  • Uppdaterad: 2017-10-05 11:13

Det är ett år sedan Svenska Tennisförbundet med Generalsekreteraren Christer Sjöö och ordförande Tomas Wallén var på besök i Uddevalla. Då presenterades de första stegen mot en ny Färdriktning och Färdplan mot 2020 som är starkt förankrad av Riksidrottsförbundets strategidokument för livslångt idrottande. Tennisen skulle bli modernt, roligt att utöva och en idrott för hela familjen. Nu kommer Christer Sjöö till Trollhättan för att redovisa hur året sett ut men även informera och diskutera med klubbars företrädare hur utvecklingen av Svensk Tennis kommer fortgå.

Svensk Tennis Väst arrangerar och inbjuder därför tillsammans med Svenska Tennisförbundet till ett möte 16 november i Trollhättan. Alla föreningar anslutna till Svensk Tennis Väst är därför välkomna till Trollhättan den 16:e november till Folkets hus 18.00-20:00. Adress: Kungsgatan 25,46130 Trollhättan.
Om klubbens ordförande inte kan delta, får gärna annan ledamot eller klubbföreträdare närvara. Vi kommer självfallet att bjuda på en enklare förtäring.

Anmälan sker senast torsdagen den 26 oktober och görs på Tennis Väst hemsida se våra utbildningar

Vi ser fram emot en intressant och framåtsyftande konferens där alla kan komma till tals.

Varmt välkomna!

 

 

Skribent: Peter Lindgren
Epost: Adressen Gömd

 

 ► Seriespel    ► Tennissök

 

 

 

 

Följ Tennis Väst på

Följ oss på

 

 

Synpunkter på Tennis Västs verksamhet!

Tennis Väst tar emot mer än gärna förslag och idéer på hur vi kan förbättra vår verksamhet. Kontakta verksamhetsansvarige Peter Lindgren via e-post: This is a mailto link

Postadress:
Svensk Tennis Väst
Brättevägen 9
462 35 Vänersborg

Kontakt:
Tel: +4670-6976464 Peter
Fax: 0521-19580
E-post: This is a mailto link

Se all info