Hoppa till sidans innehåll

Givande turné avslutades i Falköping

14 OKT 2018 11:05
I fredags avslutades den veckolånga inspirerande turnén i Falköping med Tennis för barn med Ola och Håkan!
  • Skapad: 14 OKT 2018 11:05

Sammanlagt har 13 föreningar deltagit på workshopen som har uppskattats mycket av deltagarna. Budskapet har inte enbart varit att skapa roliga övningar utan även förstå att man bör granska sin egen verksamhet samt att försöka förändra sin egen förenings tillgänglighet, bemötande, trygghet och skapa sjyssta utmaningar för alla. Det är en svår kombination att få ihop men om man lyckas så lär inte resultaten vänta på sig. 

Svensk Tennis Väst vill passa på att tacka Karlstads Tennisklubb, Åmåls Tennisklubb, Elfsborgs Tennis och Falköpings Tennisklubb som stått som värd för träffarna. Och naturligtvis Ola Mårtensson och Håkan Jonsson som har med oavbruten energi inspirerat våra tränare och ledare på ett mycket positivt sätt. 

Följande föreningar har deltagit på träffarna: Karlstad, Hammarö, Åmål, Elfsborg, Härna, Alingsås, Sandared, Dalsjöfors, Falköping, Tidaholm, Skövde, Skultorp, och Lidköping! Bra jobbat allihopa!

Skribent: Peter Lindgren
Epost: Adressen Gömd

 

 ► Seriespel    ► Tennissök

 

 

 

 

Följ Tennis Väst på

 

Följ oss på

 

 

 

Synpunkter på Tennis Västs verksamhet!

Tennis Väst tar emot mer än gärna förslag och idéer på hur vi kan förbättra vår verksamhet. Kontakta verksamhetsansvarige Peter Lindgren via e-post: This is a mailto link

Postadress:
Svensk Tennis Väst
Brättevägen 9
462 35 Vänersborg

Kontakt:
Tel: +46706976464
Fax: 052119580
E-post: This is a mailto link

Se all info