Hoppa till sidans innehåll

Positivt tränarmöte i Vänersborg

2017-12-01 14:04
På torsdagen arrangerade Svensk Tennis Väst ett tränarmöte. Dryga 20 tränare var på plats. Det var framförallt två ämnen som stod på agendan. Hur ökar vi antalet tävlingspelare och hur förbättrar vi samarbetet mellan tränare och föreningar.
  • Uppdaterad: 2017-12-01 14:04

Målet och syftet med tränarmötet var att låta tränarna diskutera aktuella ämnen. På senare år har antalet tävlingsspelare minskat kraftigt i hela Sverige och så även i Regionen. Samtliga tränare var överrens om att dagens traditionella tävlingsystem passar dagens familjeliv mindre bra. Ett antal idéer lyftes fram hur tävlingsspelande kan förändras. Ett annat ämne som ligger många varmt om hjärtat är hur klubbarna och tränarna bör utveckla samarbetet mellan varandra. På vissa håll i regionen fungerar det bra men på andra mindre bra. Tränarträffen avslutades med en julbordslunch och en positiv känsla av ett bra möte. 

Skribent: Peter Lindgren
Epost: Adressen Gömd

 

 ► Seriespel    ► Tennissök

 

 

 

 

Följ Tennis Väst på

 

Följ oss på

 

 

 

Synpunkter på Tennis Västs verksamhet!

Tennis Väst tar emot mer än gärna förslag och idéer på hur vi kan förbättra vår verksamhet. Kontakta verksamhetsansvarige Peter Lindgren via e-post: This is a mailto link

Postadress:
Svensk Tennis Väst
Brättevägen 9
462 35 Vänersborg

Kontakt:
Tel: +4670-6976464 Peter
Fax: 0521-19580
E-post: This is a mailto link

Se all info