Hoppa till sidans innehåll

Skultorps TK prisat vid Skövdegala

03 FEB 2018 09:07
Skultorps Tennisklubb fick två utmärkelser vid årets idrottsgala den 27 januari i Skövde. Jonas Söderlund erhöll priset som årets tränare och Tennisklubben erhöll utmärkelsen årets förening. På bilden: Ingemar Melèn till vänster och Jonas Söderlund
  • Uppdaterad: 03 FEB 2018 09:15

Vid idrottsgalan den 27 januari utdelades priser och utmärkelser i 15 olika klasser för bästa idrottsprestationer under 2017.

Galan hölls för 14:e gången, denna gång under Kalle Moraeus uppskattade ledning och 900 gäster hyllade årets vinnare och kunde samtidigt njuta av god mat och underhållning av bl.a Robert Gustavsson och Tomas di Leva.

Mycket hedrande och glädjande erhöll Skultorps Tennisklubbs tränare Jonas Söderlund utmärkelsen ”Årets ledare/tränare” och STK utsågs till ”Årets förening”.

Förutom diplom och blommor fick vinnarna en statyett designad av Berndt Jutemar. Berndt har varit aktiv i klubben sedan starten 1968 och är nu hedersmedlem i STK.

Jonas har under de senaste fem åren varit drivande och utvecklat såväl klubbens träning som tävlingsverksamhet. Han är tränare, deltar i styrelsearbetet och hjälper till med underhållet av tennisanläggningen.

Antalet som tränar har med Jonas engagemang ökat från 45 till 160 juniorer samt 80 vuxna.

Jonas har en entusiasmerande förmåga att få såväl barn som vuxna att ha kul på tennisbanan. Han skapar en rolig och intressant miljö och ovanstående är ett tecken på Jonas lyckade ledarskap.

Nomineringskommitténs motivering till tennisklubbens utmärkelse var också hedrande.

”Genom engagemang, påhittighet, energi, glädje, gott samarbete med andra tennisklubbar, skolor, fritids och föräldrar har den lilla klubben satt sin ort- Skultorp- på tenniskartan.

Föreningen fortsätter att öka i antal utövare och medlemmar för varje år. Detta är ett resultat av många arbetstimmar och stort engagemang från klubbens medlemmar. Sett till antalet utövare, 470, är Skultorps Tennisklubb numera en av de större tennisklubbarna i Västra Götaland”.

Skultorps Tennisklubb firar 50-årsjubileum senare i år. Framgångarna på Idrottsgalan ger stimulans till fortsatt klubbarbete för våra medlemmar.

Ingemar Melén
Ordförande STK

Skribent: Peter Lindgren
Epost: Adressen Gömd

 

 ► Seriespel    ► Tennissök

 

 

 

 

Följ Tennis Väst på

 

Följ oss på

 

 

 

Synpunkter på Tennis Västs verksamhet!

Tennis Väst tar emot mer än gärna förslag och idéer på hur vi kan förbättra vår verksamhet. Kontakta verksamhetsansvarige Peter Lindgren via e-post: This is a mailto link

Postadress:
Svensk Tennis Väst
Brättevägen 9
462 35 Vänersborg

Kontakt:
Tel: +4670-6976464 Peter
Fax: 0521-19580
E-post: This is a mailto link

Se all info