Hoppa till sidans innehåll

Sommarhälsningar från ordförande

20 JUN 2018 08:21
Hej tennisvänner! Så är det några dagar kvar till midsommar och regionens klubbar förefaller nu i sin helhet ha sina utebanor iordningställda sedan en tid tillbaka.
  • Uppdaterad: 20 JUN 2018 11:16

Innehallarna får vila och vi njuter av tennis på grus och andra uteunderlag, vi kopplar av i sol, sommarljus och vind.

Vi blickar tillbaka på en intensiv och aktiv vår i tennisens tecken med bra utbildningar, träffar och klubbmöten där Peter Lindgren med stöd av sin roll mött många klubbar, styrelser och tränare. Allt för att utveckla tennisen i vår region. Även ett givande årsmöte kan vi minnas. Styrelsen blev i stort den samma medan Lisa Jingfors dock valdes in. Ett mycket trevligt och givande tillskott!

Till helgen invigs Elite Next Generation i Båstad där ett antal duktiga tennisspelare från Svensk Tennis Väst och övriga sex regioner ska kämpa om vinsterna. Det är lite grann en startpunkt på den svenska tennissommaren för många unga. Låt oss hålla tummarna för våra egna spelare. Även många andra trevliga tävlingar går av stapeln, både i och utanför vår region där vi hoppas på goda insatser. Under SM veckan i Helsingborg första veckan av juli kommer Elfsborgs herrlag att representera Väst i slutspelet då de vann sin division 1 Väst serie! I mitten av juli åker ett 20 tal ungdomar i gruppen 15-20+ till Flensburg, Tyskland för att tävla på internationell mark. 

Antalet tävlande ungdomar har dock gått ned under de senaste åren varför vi måste göra vårt bästa i klubbarna för att uppmuntra till deltagande i tävlingar av olika slag.

Jan Gunnar Liden, vår mångårige kollega går i pension i juni men kommer att hjälpa oss med viss administration framöver. Det gläds vi åt. Hans efterträdare, vilket tidigare kommunicerats, blir Isabell Högberg som ni kommer att träffa så småningom. Hon har ett mycket gediget tenniskunnande bakom sig. Hon har bred erfarenhet från både tävling, träning, klubb och region och kommer att arbeta mer aktivt ute i regionen tillsammans med Peter och blir därför mer synlig.

Vi hälsar henne välkommen i tjänsten då hon tillträder den 1 augusti.

Ja bästa vänner, detta var i all enkelhet några rader från oss i Svensk Tennis Väst. Vi önskar er alla en trevlig, solig och härlig tennissommar.

På återseende på tennisbanorna.

Jan Dahlin - styrelsen i Svensk Tennis Väst samt Peter Lindgren

🎾👍

 

 

 

Skribent: Peter Lindgren
Epost: Adressen Gömd

 

 ► Seriespel    ► Tennissök

 

 

 

 

Följ Tennis Väst på

 

Följ oss på

 

 

 

Synpunkter på Tennis Västs verksamhet!

Tennis Väst tar emot mer än gärna förslag och idéer på hur vi kan förbättra vår verksamhet. Kontakta verksamhetsansvarige Peter Lindgren via e-post: This is a mailto link

Postadress:
Svensk Tennis Väst
Brättevägen 9
462 35 Vänersborg

Kontakt:
Tel: +46706976464
Fax: 052119580
E-post: This is a mailto link

Se all info