Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen i Svensk Tennis Väst önskar God Jul

17 DEC 2018 15:50
Bästa tennisvänner Ja, tiden går och julen nalkas - tomten knackar säkert snart på dörren. Vi får hoppas att det finns fina saker i säcken som han vill dela med sig av.
  • Skapad: 17 DEC 2018 15:50

Vi lämnar snart höstterminen 2018 bakom oss, en termin som skänkt en del gott vad gäller tennis i form av trevliga och intensiva tävlingar, härligt seriespel, kurser av olika slag och träffar mellan både tränare och övriga ledare i våra klubbar. Som vanligt händer det mycket i vår tennisregion.

Många har nog läst Tennismagasinet där en eventuell " ombyggnation" av svensk tennis omtalas av vår förbundsordförande Thomas Wallén. Detta är en översyn som nu görs med de sju nuvarande regionerna tillsammans med förbundsledningen för att belysa svagheter, styrkor, möjligheter och hot med nuvarande organisation och en eventuell annorlunda sådan. Ett arbete som bedrivits under hösten för att kartlägga vad som görs idag inom ramen för svensk tennis och vad vi eventuellt behöver åtgärda på olika plan.

Vi är många som frågat runt i regionen hur saker fungerar och vad som kan göras bättre, det har onekligen kommit fram en del synpunkter och kloka idéer. Det visar sig dock att det mesta är relativt tillfredsställande men vi är på intet sätt tillbakalutat nöjda. Allt kan bli bättre och utvecklas, sådan är vår principiella inställning. Därför deltar vi i detta processarbete med de övriga sex regionerna varvid en avstämning sker i slutet av januari 2019 för att vi därefter skall kunna gå vidare i nuvarande form eller en ny.

Klubbarna har ju, som många av er vet, deltagit i en enkätrunda under tidig höst där också en del kloka tankar framkom. Vi har självfallet tagit fasta på era synpunkter som grund för vidare arbete.

Vi får väl se var vi hamnar - dock är det viktigaste att vi alla arbetar för svensk tennis bästa och dess kontinuerliga utveckling. Något som ofta kommer upp är exempelvis bristen på aktiva tränare och att finna sådana resurser i klubbarna. Detta förefaller dock vara en utmaning i hela landet.

När jag ändå talar om arbetet för svensk tennis bästa vill jag avsluta mina rader med att tacka er alla för en fantastisk termin, ert djupa engagemang i alla avseenden och för era kloka tankar och synpunkter vilket hjälper Svensk Tennis Väst i sin totala utveckling. 

Tack för i år, en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År 2019 och stort lycka till i SALK alla ni som deltar där.

Vi håller tummarna för er spelare i Väst och önskar er ständigt närvarande föräldrar i era roller som alltid stöttande supportrar, allt gott !

Bästa hälsningar från styrelsen i Svenskt Tennis Väst 

Jan Dahlin

Ordförande 

Skribent: Peter Lindgren
Epost: Adressen Gömd

 

 ► Seriespel    ► Tennissök

 

 

 

 

Följ Tennis Väst på

 

Följ oss på

 

 

 

Synpunkter på Tennis Västs verksamhet!

Tennis Väst tar emot mer än gärna förslag och idéer på hur vi kan förbättra vår verksamhet. Kontakta verksamhetsansvarige Peter Lindgren via e-post: This is a mailto link

Postadress:
Svensk Tennis Väst
Brättevägen 9
462 35 Vänersborg

Kontakt:
Tel: +46706976464
Fax: 052119580
E-post: This is a mailto link

Se all info