Verksamhetsassistent till Svensk Tennis Västs regionkontor - Svensk Tennis Väst
Hoppa till sidans innehåll

Verksamhetsassistent till Svensk Tennis Västs regionkontor

2017-10-10 10:05
Då regionens administratör efter många år i vår tjänst valt att gå i pension söker vi nu hans efterträdare.
  • Uppdaterad: 2017-10-10 10:05

 Svensk Tennis Väst är en av sju regioner under Svenska Tennisförbundet. Svensk Tennis Väst består av tre distrikt, Västergötland, Värmland och Bohuslän Dalsland och har 60 medlemsklubbar med ca 10 000 medlemmar. Svensk Tennis Väst har en styrelse och en verksamhetsansvarig som leder den operativa verksamheten samt en administratör som sköter en mängd ärenden rent administrativt enligt nedan. Då nu regionens administratör efter många år i vår tjänst valt att gå i pension söker vi nu hans efterträdare.

Svensk Tennis Västs färdplan syftar till att tennis ska vara roligt att utöva, modernt och engagerande, samt utbilda många olika inspiratörer. Några av regionens uppgifter är att leda utvecklingen, hantera regionens gemensamma angelägenheter, utbilda, informera och ge god service till föreningarna.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att vara behjälplig i vår verksamhetsansvariges arbete. Du ska kunna administrera tävlingar, hantera sanktioner, planera seriespel men även vara delaktig i våra tävlingsresor och lägerverksamhet. Du får vara beredd på att arbetet stundtals kan förläggas på obekväma arbetstider som på kvällstid och helger.
Tjänsten omfattar ca 35-40% efter vidare överenskommelse och tillträde kommer att ske under sen vår 2018 enligt överenskommelse.

Kvalifikationer
Du bör ha några års arbetslivserfarenhet, kanske varit tennistränare eller ledare inom föreningslivet. Vi ser att tjänsten är mobil och därför krävs det att du har B-körkort och tillgång till bil. Du har stort intresse för sporten och vi ser gärna att du har erfarenhet från eget spel. Vi ser att du har förmåga att planera långsiktigt och är lyhörd för hur verksamheten kan behöva förändras och utvecklas. Arbetet förutsätter att du är samarbetsvillig och har god kommunikationsförmåga samt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.  Vi är självfallet nyfikna på vilka idéer just du har gällande utveckling av tennisen i vår region.

Vi vill ha din ansökan senast den 1 december 2017

Frågor om tjänsten besvaras av Peter Lindgren 070-6976464,

Din ansökan med beskrivning av din bakgrund, erfarenhet, utbildning, referenser, löneanspråk och personuppgifter tas emot på epost: This is a mailto link

Välkommen med din ansökan!

Styrelsen i Svensk Tennis Väst

Skribent: Peter Lindgren
Epost: Adressen Gömd

 

 ► Seriespel    ► Tennissök

 

 

 

 

Följ Tennis Väst på

Följ oss på

 

 

Synpunkter på Tennis Västs verksamhet!

Tennis Väst tar emot mer än gärna förslag och idéer på hur vi kan förbättra vår verksamhet. Kontakta verksamhetsansvarige Peter Lindgren via e-post: This is a mailto link

Postadress:
Svensk Tennis Väst
Brättevägen 9
462 35 Vänersborg

Kontakt:
Tel: +4670-6976464 Peter
Fax: 0521-19580
E-post: This is a mailto link

Se all info