Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Vill du utvecklas som tränare och jobba med juniortennis på internationell nivå? Då ska du söka till Svenska Tennisförbundets tränarteam som vi nu utökar med ett antal tränare.
 
Caroline Wozniacki och Maria Sharapova levde båda upp till favoritskapet. Johanna Larsson och Rebecca Peterson föll i onsdagens matcher i Melbourne.
 

Årsmöte 2019

(2019-01-16 14:39)
2019 års förbundsmöte med konferens äger rum den 26-27 april i Göteborg.
 
1-3 februari spelar Sveriges 14- och 16-åringar gruppspel i lag-EM inomhus – Tennis Europe Winter Cups.
 
Årets första Grand Slam har börjat på bästa sätt för svenskhoppen. Rebecca Peterson och Johanna Larsson är vidare till andra omgången där två av tourens största stjärnor står för motståndet. ”Jag har längtat efter det här”, säger Peterson.
 
EuroElite ITF Junior Malmö Open slutade med svenskt högst upp på prispallen i både flicksingel – för fjärde året i rad. Även flickdubbel slutade med hemmaseger.
 
Tuffa matcher väntar för Sverige i Fed Cup-gruppspelet i Polen den 6-9 februari.
 
Skatteverket inför den 1/1 2019 ny regel gällande redovisning av arbetsgivaravgifter
 

Lottat i Australian Open

(2019-01-10 10:27)
Årets första Grand Slam är här! På torsdagen lottades singelturneringen i Melbourne med två svenskhopp på startlinjen: Rebecca Peterson och Johanna Larsson.
 
Om en månad spelar Sveriges tennisdamer Fed Cup i Polen. På måndagen nominerade kapten Mattias Arvidsson den svenska truppen.
 
Mikael Ymer har inlett det nya tennisåret på bästa sätt. På söndagen vann han sin första singeltitel på ATP Challenger Tour, i Noumea, Nya Kaledonien.
 
Här är alla segrare i den 113:e upplagan av tennisklassikern i Salkhallen.
 
Det nya tennisåret har traditionsenligt inletts med spel i SALK Open. Nu är de sista matchbollarna är slagna i 14- och 16-årsklasserna och på onsdagen inleds ITF-tävlingen (U18).
 
På annandagsmorgonen drar spelet i SALK Open igång.
 
Jämnare matcher, roligare tävlingar och möjlighet till nya spännande tävlingsformer. Nu tas nästa steg mot bättre tävlingstennis genom lanseringen av ett nytt nivåbaserat ratingsystem.
 

 

 ► Seriespel    ► Tennissök

 

 

 

 

Följ Tennis Väst på

 

Följ oss på

 

 

 

Synpunkter på Tennis Västs verksamhet!

Tennis Väst tar emot mer än gärna förslag och idéer på hur vi kan förbättra vår verksamhet. Kontakta verksamhetsansvarige Peter Lindgren via e-post: peter.tennisvast@telia.com

Postadress:
Svensk Tennis Väst
Brättevägen 9
462 35 Vänersborg

Kontakt:
Tel: +4670-6976464 Peter
Fax: 0521-19580
E-post: peter.tennisvast@telia.com

Se all info