Hoppa till sidans innehåll

Erbjudande Volkswagen


Är du anställd eller förtroendevald i en tennisklubb? Eller arbetar du för tennisens utveckling på regional eller central nivå? Då har du möjlighet till ett förmånligt bilköp via Volkswagen och Svenska Tennisförbundets bilavtal.

Det finns närmare 200 versioner att välja bland i Volkswagens breda sortimentprogram. En nyhet för 2018 är att transportbilar ingår i avtalet med 14% rabatt. Läs mer om modellerna och tjänsterna på www.volkswagen.se eller kontakta din lokala Volkswagenåterförsäljare som står redo att hjälpa dig.

Vem får nyttja erbjudandet?

Hel-/halvtidsanställda klubbtränare/administratörer, klubbchefer och styrelseledamöter samt personal och förtroendevalda i regioner och klubbar anslutna till Svenska Tennisförbundet har möjlighet att nyttja erbjudandet. Kontakta Michael Rudin på Svenska Tennisförbundet, This is a mailto link för en rekvisition eller ladda ner pdf-filen och skriv ut. Ta sedan med rekvisitionen till din lokala Volkswagenåterförsäljare. Du får köpa max en bil/år och du måste äga bilen i minst ett år. För mer information kontakta din lokala Volkswagenåterförsäljare.

Uppdaterad: 07 AUG 2018 09:07 Skribent: Svenska Tennisförbundet
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Tennisförbundet
Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104440410
E-post: This is a mailto link

Se all info

ANNONS