Hoppa till sidans innehåll

Erbjudande Volkswagen


Är du anställd eller förtroendevald i en tennisklubb? Eller arbetar du för tennisens utveckling på regional eller central nivå? Då har du möjlighet till ett förmånligt bilköp via Volkswagen och Svenska Tennisförbundets bilavtal.

I den här foldern (pdf) finner du några exempel på erbjudanden och därutöver finns det närmare 200 versioner att välja bland i Volkswagens breda sortimentprogram. En nyhet för 2018 är att transportbilar ingår i avtalet med 14% rabatt. Läs mer om modellerna och tjänsterna på www.volkswagen.se eller kontakta din lokala Volkswagenåterförsäljare som står redo att hjälpa dig.

Vem får nyttja erbjudandet?

Hel-/halvtidsanställda klubbtränare/administratörer, klubbchefer och styrelseledamöter samt personal och förtroendevalda i regioner och klubbar anslutna till Svenska Tennisförbundet har möjlighet att nyttja erbjudandet. Kontakta Michael Rudin på Svenska Tennisförbundet, This is a mailto link för en rekvisition eller ladda ner pdf-filen och skriv ut. Ta sedan med rekvisitionen till din lokala Volkswagenåterförsäljare. Du får köpa max en bil/år och du måste äga bilen i minst ett år. Erbjudandet i foldern gäller till den 30 september 2017 och prisexemplen avser läget vid broschyrens tryckning. Smärre prisjusteringar kan ske under året. För mer information kontakta din lokala Volkswagenåterförsäljare.

Uppdaterad: 28 MAR 2018 16:08
Skribent: Svenska Tennisförbundet
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Tennisförbundet
Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Kontakt:
Tel: 010-4440410
E-post: This is a mailto link

Se all info


ANNONS


ANNONS