Hoppa till sidans innehåll

Hur ansöker man?


Ni ansöker via er förenings sida i IdrottOnline. Läs mer om IdrottOnline.

  1. Logga in.
  2. Klicka på ”Idrottsmedel”. 
  3. Följ anvisningarna. 

Föreningen ska i sin ansökan redogöra för på vilket sätt projektet kommer att kunna bidra till att uppfylla Idrottslyftets syfte att öppna dörrarna för fler barn och ungdomar och utveckla verksamheten så att de väljer att idrotta längre upp i åldrarna.

Fyll i samtliga fält! Det är viktigt för oss att ni så konkret som möjligt uppger vad ni planerar att göra. När det gäller mål vill vi att de är mätbara, t.ex. målet är att få 75 nya medlemmar i klubben, målet är att behålla 30 procent fler ungdomar 15-25 år än föregående år, klubben ska ha 5 nyutbildade klubbdomare efter projektets genomförande, osv. Uppföljningen/utvärderingen bör vara av sådant slag att ni visar på i vilken utsträckning ni har nått ert uppsatta mål för projektet. Alla ansökningar ska innehålla en detaljerad ekonomisk kalkyl för intäkter och utgifter. Ansökningar som saknar dessa uppgifter avslås.

För att kunna skicka in ansökan – måste du vara registrerad som ordförande, kassör och/eller idrottslyftsansvarig firmatecknare i IdrottOnline.

Uppdaterad: 11 APR 2017 15:40

Postadress:
Svenska Tennisförbundet
Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104440410
E-post: This is a mailto link

Se all info

ANNONS