Hoppa till sidans innehåll

Platsannonser


Här kan klubben sätta in annons när man tex söker tränare. Annonstexten skickas till This is a mailto link.

Gör gärna ett pdf-dokument med klubbens logotype etc. Meddela också hur länge ni vill att annonsen ska ligga ute, dvs säg till när platsen är tillsatt, dock längst tre månader.
Kostnad för platsannons på tennis.se är 1000 kr för medlemsföreningar, 3000 kr för övriga.


Stavanger Tennisklubb er blant landets ledende tennisklubber og arbeider målrettet med å ta klubben videre til nye sportslige høyder. Klubben har åtte innendørsbaner og fire utendørsbaner og er eneste tennisklubb i en byregion som har nesten 200.000 innbyggere.


Mälarhöjdens tennisklubb är belägen i sydvästra delen av Stockholms kommun. Klubben har 5 nyrenoverade inomhusbanor och 3 grusbanor i anslutning till hallen. I hallen finns även ett komplett gym, en modern konferenslokal, en tennisshop samt ett bemannat kansli och café.


Västerås Fridnäs Tennisklubb, som bildades 1922, har sitt säte på Bellevuestadion i Västerås. Där har klubben tillgång till sex inomhusbanor som vi hyr av Bellevue AB. Vi är en breddklubb med cirka 650 medlemmar.


SALK är en av Sveriges största och äldsta tennisklubbar. SALK förfogar över 14 inomhusbanor och 5 utomhusbanor i Bromma och är även verksam i Båstad genom ”Salkvillan”.


Plexipave och Herculan är två världsledande underlag för tennis och alla andra typer av sportgolv, båda representeras av Svedborg Tennis & Sportgolv AB i Sverige.


Västerhaninge Tennisklubb är klubben som präglas av en familjär stämning. Här finns träning i alla nivåer; barn-, junior-, vuxen- och veteran.


Trollbäckens TK är en utav Sveriges bästa tennisförening med flera elitspelare i klubben samt fostrat flera tennisproffs, bland annat Tomas Enqvist och Jonas Fröberg. Klubben har idag lite över tusen medlemmar och växer märkbart.


Nyköping tennisklubb, äger sedan 2014 en inomhushall med tre banor
och utrymmen för klubbaktiviteter och umgänge. I anslutning till hallen har klubben två utomhusbanor.


Asker Tennisklubb är en av Norges 8 största klubbar och är en klubb med fortsatt stor potential för vidare utveckling. Klubben stiftades i 1931 och ligger 2 mil utanför Oslo.


Asker Tennisklubb är en av Norges 8 största klubbar och är en klubb med fortsatt stor potential för vidare utveckling. Klubben stiftades i 1931 och ligger 2 mil utanför Oslo.


Lidingö Tennisklubb, grundat 1927 är en av landets mest aktiva klubbar med en svårslagen verksamhet från knatte till veteran. Idag är vi Sveriges näst största tennisklubb med drygt 2200 medlemmar och omsätter drygt 15 miljoner kr.


Åkersberga tennisklubb med sina 900 medlemmar huserar i en anläggning med 4 inomhusbanor samt 4 utomhusbanor på Åkerberga idrottsplats. Föreningen har en bred verksamhet med 450 spelare i träning varje vecka.


Malmö Bellevue TK bildades 1999 men har anor som sträcker sig ännu ett sekel tillbaka i tiden. MBTK är en av regionens mest anrika och framgångsrika klubbar och har genom åren fostrat mängder av duktiga tennisspelare.


SLTK grundades 1926, har 4 inomhusbanor och 3 utomhusbanor och ca 1100 medlemmar. Klubben söker en medarbetare till sin juniorverksamhet som omfattar ca 500 barn och ungdomar i åldrarna 6-18 år.


TTS är Stockholm tennisklubbs största sanktionerade träningsverksamhet för barn & ungdomsspelare.


Svensk Tennis Väst är en av sju regioner under Svenska Tennisförbundet. Svensk Tennis Väst består av tre distrikt, Västergötland, Värmland och Bohuslän Dalsland och har 60 medlemsklubbar med ca 10 000 medlemmar.


Stora Wäsby TK i Upplands Väsby söker tränare för ett föräldravikariat med möjlighet till förlängning.


Hos oss på vuxentennis erbjuder vi tennis till både dig som är nybörjare, men även till dig som är en mer avancerad spelare.

Uppdaterad: 02 MAR 2018 13:10

Postadress:
Svenska Tennisförbundet
Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Kontakt:
Tel: 010-4440410
E-post: This is a mailto link

Se all info


ANNONS