Hoppa till sidans innehåll

Platsannonser


Här kan klubben sätta in annons när man tex söker tränare. Annonstexten skickas till This is a mailto link.

Gör gärna ett pdf-dokument med klubbens logotype etc. Meddela också hur länge ni vill att annonsen ska ligga ute, dvs säg till när platsen är tillsatt, dock längst tre månader.
Kostnad för platsannons på tennis.se är 1000 kr för medlemsföreningar, 3000 kr för övriga.


SLTK grundades 1926, har 4 inomhusbanor och 3 utomhusbanor och ca 1100 medlemmar. Klubben söker en medarbetare till sin juniorverksamhet som omfattar ca 500 barn och ungdomar i åldrarna 6-18 år.


TTS är Stockholm tennisklubbs största sanktionerade träningsverksamhet för barn & ungdomsspelare.


Svensk Tennis Väst är en av sju regioner under Svenska Tennisförbundet. Svensk Tennis Väst består av tre distrikt, Västergötland, Värmland och Bohuslän Dalsland och har 60 medlemsklubbar med ca 10 000 medlemmar.


Stora Wäsby TK i Upplands Väsby söker tränare för ett föräldravikariat med möjlighet till förlängning.


Hos oss på vuxentennis erbjuder vi tennis till både dig som är nybörjare, men även till dig som är en mer avancerad spelare.


Karlstads Tennisklubb har funnits sedan 1923 och har en aktiv verksamhet med ca 220 medlemmar. Vi befinner oss på en attraktiv anläggning med tennisbanor, squashbanor och badmintonbanor. Det finns även en cafeteria och shop.


Ekerö Tennisklubb har en aktiv verksamhet innefattande ca 400 elever varav ungefär 250 ungdomar i juniorverksamheten.


Lidköpings Tennisklubb bildades 1912 och har ca 450 medlemmar. Anläggningen består av 6 banor inomhus och tre utebanor. Klubben riktar sig till både bredd och elitverksamhet.


Tunba Tennisklubb befinner sig efter några års tid utan hall nu i en potentiell och fantastiskt spännande utvecklingsfas.


Sedan 1898 så har det spelats tennis i Oskarshamn, på en anläggning som idag består av fyra inomhusbanor och fyra grusbanor. Föreningen har idag ca 300 medlemmar varav ett 90-tal barn och ungdomar.


Bålsta Tennisklubb är en vital förening med växande tennisskola och tävlingsjuniorverksamhet. Vi är en av landets mer aktiva föreningar med många tävlingar både nationell och på klubbnivå.


Haga Tennisakademi är Stockholm tennisklubbs största sanktionerade träningsverksamhet (f.d. Stockholms Tennisakademi och Pelles Tennisskola).


Tennisklubben bildades 1966 och drivs av ett aktiebolag ägt av klubben. Föreningen har närmare 600 medlemmar, varav hälften är juniorer.


Spånga TBK är en familjeorienterad tennis- och bordtennisklubb belägen bara några få minuters promenad från Spånga centrum och pendeltågsstation. Vi har tre tennisbanor och sex bordtennisbord.


Gentofte Tennisklub blev etableret i 1901 og har i dag over 700 medlemmer. Vi har, som en af de eneste klubber i landet, venteliste på juniortræningen. Vi har 6 udendørsbaner og 2 indendørsbaner beliggende på Skolevej 36 i Gentofte.


KLTK är en modern tennisklubb för elit-, tävlings- och motionsspelare i alla åldrar. Klubbens vision är att befästa och förstärka KLTK:s och Kungl. Tennishallens position som en trivsam och naturlig mötesplats för tennisspelare och deras familjer i Stockholm.


Järfälla Tennissällskap är en klubb med 1300 medlemmar varav 250 i barn- och ungdomsverksamheten. Vi har en anläggning med åtta inomhusbanor, fyra utomhusbanor och ett gym. Vi är idag 5 heltidsanställda med ett 10-tal tränare på timbasis.


Näsbyparks Tennisklubb är en mycket aktiv tennisklubb som bedriver verksamhet för alla åldrar och nivåer. Ambitionen är också att utöver träningen erbjuda ett smörgåsbord av aktiviteter för olika nivåer.


Larvik og Stavern Tennisklubb (LST) har i pr i dag litt over 220 medlemmer, med ambisjoner og gode muligheter til å vokse.  Klubben har totalt 12 tennisbaner, bestående av 4 utendørs grusbaner i Larvik, 4 utendørs grusbaner i Stavern, og en av Norges beste tennishaller med 4 innendørsbaner i Stavern.


Bankeryds tennisklubb bildades 1958. Klubben består av 500 medlemmar och omsätter omkring två miljoner kronor. Vi har idag två heltids anställda tränare och ett antal timanställda tränare.


Bålsta Tennisklubb är en vital förening med växande tennisskola och tävlingsjuniorverksamhet. Vi är en av landets mer aktiva föreningar med många tävlingar både nationell och på klubbnivå. Klubben förfogar över tre banor inomhus och två grusbanor utomhus.


Kalmar Tennisklubb är en förening med 600 medlemmar, av dessa är ca 220 juniorer som deltar aktivt i KTK:s juniorverksamhet. Utöver juniorer har vi ca 150 vuxna som deltar i vuxenkurser. KTK har 4 inomhusbanor och 5 grusbanor samt 2 padelbanor utomhus.


Djursholms Tennisklubb är sedan flera år tillbaka en av Sveriges största tennisklubbar sett till medlemsantalet och sportslig verksamhet.

Uppdaterad: 2017-11-10 16:01

tennissök

tävlingar

aktuella kurser

next generation

rullstolstennis

veterantennis

 

► Så anmäler du dig till tävlingar 2017
► Tävlingskalender 

 

 

Aktuella tävlingar

Elitserien
► Damer
► Herrar
november-december


 Division 1
► Damer (norra)
► Damer (södra)
► Herrar (norra)
► Herrar (södra)

november-december


► Vintertouren
2017-18


 ► Seriespel


► International 
tournaments 
in Sweden 2017


 ► International 
tournaments 
in Sweden 2018


► Tävling Online
Tävlingar och anmälan 

 

 

 
Våra partners

 
 


 

prince

 


 


 

VMI

 

quality-team

 

 

Läs vårt nyhetsbrev!

Få nyheter, information och erbjudanden till din e-post.

► Prenumerera

 

 

Vill du jobba med tennis?

Flera klubbar söker nya medarbetare.

► Platsannonser

Postadress:
Svenska Tennisförbundet
Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Kontakt:
Tel: 010-4440410
E-post: This is a mailto link

Se all info


ANNONS


ANNONS