Hoppa till sidans innehåll

Platsannonser


Här kan klubben sätta in annons när man tex söker tränare. Annonstexten skickas till This is a mailto link.

Gör gärna ett pdf-dokument med klubbens logotype etc. Meddela också hur länge ni vill att annonsen ska ligga ute, dvs säg till när platsen är tillsatt, dock längst tre månader.
Kostnad för platsannons på tennis.se är 1000 kr för medlemsföreningar, 3000 kr för övriga.


NTK er en tradisjonsrik klubb med fine anlegg både inne og ute. Hallen består av fire innendørsbaner med hardcourtdekke og servicedel. På uteanlegget disponerer klubben seks grusbaner av tradisjonell type, tre minitennisbaner og et klubbhus.


Aktiv365 driver i samarbeid med Nesttun Tennisklubb en av Hordalands største tennisskoler med ca 200 elever i alle aldre, inkludert 80 voksne spillere. Aktiv365 er en privateide treningssenterkjede med totalt 6 sentre i Bergen og omegn.


PTBK är en förening med över 1 000 medlemmar i sydvästra Göteborg. Klubben är uppdelad i olika verksamhetsområden som tennisskola, vuxentennis och tävlingstennis med samma indelning på badmintonsidan.


ÅLK är Finlads näst äldsta och en av de största klubbarna i landet. Vi har de senaste åren profilerat oss som en ledande juniorförening och en ledande juniorförening och en aktiv tävlingsarrangör.


Åby Tennisklubb, 10 min utanför Norrköping, är en trevlig klubb med ca 500 st medlemmar varav 150 tränar aktivt. Allt ifrån barn i nybörjargrupper och vuxenträning till ett antal tävlingsspelare i Sverigetoppen.


KLTK söker en ung engagerad tränare. Du ska brinna för att träna unga spelare på alla nivåer.


KLTK söker en nyckelperson som ska komplettera och leda vår tränargrupp. Vårt mål är att vara en av Europas ledande juniorklubbar för motionärer, tävlingsspelare och elit.


Falkenbergs Tennisklubb har funnits sedan 1915 och bedriver en tennisverksamhet med ca 400 medlemmar. Vi är en aktiv förening som arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet. Vi har idag ca 120 junior och ca 50 vuxna i vår träningsverksamhet.


Lidingö Tennisklubb grundades 1927 och är idag en svårslagen tennisverksamhet. Med en medlemsskara på ca 2300 medlemmar, varav nästan hälften är juniorer, ligger åldersspannet på våra deltagare mellan 5 och 90 plus.


Klubben har idag 8 fast anställda tränare och söker nu två till att jobba med barn, ungdoms och vuxenträning.  Klubben har idag 1.500 medlemmar varav flertalet är aktiva i någon av klubbens aktiviteter. Ungdomsverksamheten omfattar ca 600 barn varav ett 80-tal tävlar i tennis. Vuxenverksamheten omfattar förutom kurser även olika former av gruppspel.


Stavanger Tennisklubb er blant landets ledende tennisklubber og arbeider målrettet med å ta klubben videre til nye sportslige høyder. Klubben har åtte innendørsbaner og fire utendørsbaner og er eneste tennisklubb i en byregion som har nesten 200.000 innbyggere.


Mälarhöjdens tennisklubb är belägen i sydvästra delen av Stockholms kommun. Klubben har 5 nyrenoverade inomhusbanor och 3 grusbanor i anslutning till hallen. I hallen finns även ett komplett gym, en modern konferenslokal, en tennisshop samt ett bemannat kansli och café.


Västerås Fridnäs Tennisklubb, som bildades 1922, har sitt säte på Bellevuestadion i Västerås. Där har klubben tillgång till sex inomhusbanor som vi hyr av Bellevue AB. Vi är en breddklubb med cirka 650 medlemmar.


SALK är en av Sveriges största och äldsta tennisklubbar. SALK förfogar över 14 inomhusbanor och 5 utomhusbanor i Bromma och är även verksam i Båstad genom ”Salkvillan”.


Plexipave och Herculan är två världsledande underlag för tennis och alla andra typer av sportgolv, båda representeras av Svedborg Tennis & Sportgolv AB i Sverige.


Västerhaninge Tennisklubb är klubben som präglas av en familjär stämning. Här finns träning i alla nivåer; barn-, junior-, vuxen- och veteran.


Trollbäckens TK är en utav Sveriges bästa tennisförening med flera elitspelare i klubben samt fostrat flera tennisproffs, bland annat Tomas Enqvist och Jonas Fröberg. Klubben har idag lite över tusen medlemmar och växer märkbart.


Nyköping tennisklubb, äger sedan 2014 en inomhushall med tre banor
och utrymmen för klubbaktiviteter och umgänge. I anslutning till hallen har klubben två utomhusbanor.


Asker Tennisklubb är en av Norges 8 största klubbar och är en klubb med fortsatt stor potential för vidare utveckling. Klubben stiftades i 1931 och ligger 2 mil utanför Oslo.


Asker Tennisklubb är en av Norges 8 största klubbar och är en klubb med fortsatt stor potential för vidare utveckling. Klubben stiftades i 1931 och ligger 2 mil utanför Oslo.Uppdaterad: 18 APR 2018 13:04

Postadress:
Svenska Tennisförbundet
Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Kontakt:
Tel: 010-4440410
E-post: This is a mailto link

Se all info


ANNONS


ANNONS