Platsannonser - Svenska Tennisförbundet
Hoppa till sidans innehåll

Platsannonser


Här kan klubben sätta in annons när man tex söker tränare. Annonstexten skickas till This is a mailto link.

Gör gärna ett pdf-dokument med klubbens logotype etc. Meddela också hur länge ni vill att annonsen ska ligga ute, dvs säg till när platsen är tillsatt, dock längst tre månader.
Kostnad för platsannons på tennis.se är 1000 kr för medlemsföreningar, 3000 kr för övriga.


Spånga TBK är en familjeorienterad tennis- och bordtennisklubb belägen bara några få minuters promenad från Spånga centrum och pendeltågsstation. Vi har tre tennisbanor och sex bordtennisbord. Hos oss är alla välkomna att spela, barn och vuxna, nybörjare och avancerade spelare, motionärer och tävlingsspelare.


MLTK har stolta anor sedan 1971. Klubben bedriver sin verksamhet i sin egenägda anläggning i utkanten av Munka-Ljungby. Vår anläggning består av en tennishall med två inomhusbanor och fyra grusbanor utomhus med tillhörande klubbhus. Vi har idag c:a 200 medlemmar c:a 130 st aktiva i vår träningsverksamhet samt Serielag mm


Falköpings tennisklubb söker en tennistränare och entreprenör som vill utveckla tennis som sport och idrott för alla åldrar och ungdomar till goda tennisspelare över tiden och gillar att jobba i team med de förtroendevalda medlemmarna. Tennis för livet – hela livet...


Trollbäckens tennisklubb söker huvudtränare (2018-07-18)

Trollbäckens TK är en utav Sveriges bästa tennisförening med flera elitspelare i klubben samt fostrat flera tennisproffs, bland annat Tomas Enqvist och Jonas Fröberg. Klubben har idag lite över tusen medlemmar och växer märkbart. Verksamheten bedrivs i Tyresö som ligger i södra Stockholm.


Järfälla Tennissällskap söker tränare (2018-07-03)

JTS är en klubb i snabb expansionstakt. För att nå våra mål behöver vi utöka personalstyrkan from i höst. Järfälla TS förfogar över 8 banor inomhus, fyra grusbanor, gym… Medlemsantalet är 900 varav 300 är juniorer dock är vårt mål att växa på både junior- och vuxensidan.

Westerviks TK har idag ca 300 medlemmar varav 130 är aktiva i våra träningsgrupper tennislekis, minitennis, tennisskola och vuxenkurs. I vår hall, Stefanhallen, har vi förutom tennisbanor även en multibana med padel, badminton, bordtennis och pickleball.

Kristiansand Tennisklubb har et høyt aktivitetsnivå med om lag 400 aktive medlemmer jevnt fordelt på alle aldre og kjønn, hvorav ca. 150 deltar på våre forskjellige kurs og drop-in tilbud. Vi eier vårt eget flotte og nyrenoverte anlegg sentralt i Kristiansand.

Vi arbetar mycket med utveckling och förnyelse av klubben och dess verksamhet. Vi vill ta vara på den senaste samhällsforskningen och anpassa verksamheten för att möta morgondagens krav. Vi erbjuder våra ca 1400 medlemmar många olika typer av träningsalternativ.

Tabergsdalens Tennisklubb (TaTK), hemmahörande i Norrahammar, strax söder om Jönköping är en tennisklubb med över 750 medlemmar. Klubben har idag ca 60 tävlingsspelare, lag i Elitserien på damsidan och division 1 på herrsidan. Klubbens juniorer har de senaste åren hållit sig väl framme på nationell nivå och spelat till sig ett antal SM-medaljer. K

RIG Båstad är ett utav två riksidrottsgymnasium för tennis i Sverige. Skolan har stolta traditioner och det har genom åren varit många duktiga tennisspelare som har fått sin utbildning i Båstad. Vi erbjuder eleverna möjlighet till att kombinera elittennis med gymnasiestudier i en fin miljö.

Kristinehamns TK har ca 250 medlemmar och bedriver gruppträning för både ungdomar och vuxna. Klubben förfogar över en mycket välskött uteanläggning med fyra grusbanor samt en inomhushall med tre banor. 

Torslanda TK är en klubb som vuxit under de senaste åren och har idag ca 250 barn och 65 vuxna i kursverksamhet. Vi har idag 3 banor inomhus och planerar utbyggnad med ytterligare banor både inom och utomhus.

Vi är en klubb med tennisverksamhet i en trevlig och familjär atmosfär. Det är en stabil klubb som nyligen firade 100 år. Tullinge Tennisklubb består av över 500 medlemmar varav ca 200 juniorer och 70 vuxna tränar varje vecka.

Lidköpings Tennisklubb bildades 1912 och har ca 400 medlemmar. Anläggningen består av 6 banor inomhus och 3 utomhus. Klubben riktar sig till både bredd och elitverksamhet och har ca 250 barn och ungdomar i träning, ca 100 personer i vuxengrupper, och både herr och damlag som spelar i de högsta serierna.

Vi är klubben mitt i Höllviken, alldeles vid stranden, omgivna av en underbar tallskog. Vi har stolta traditioner och har fostrat många duktiga tennisspelare genom åren. I dagsläget är vi ca 650 medlemmar, varav drygt 450 juniorer, som tränas av ett ytterst kompetent tränarteam.

Paradis Tennisklubb (PTK) i Bergen är en av Norges största tennisklubbar. PTK har stora ambitioner, och har som mål o bli Norges bästa tennisklubb innan 2025. PTK är ägare av Bergen Tennisarena, en av Norges bästa inomhus tennisanläggningar, och har sedan starten upplevt en stark tillväxt i medlemskap och aktivitetsnivå.

Nynäshamns Tennisklubb är belägen endast 30 min bilresa från Globen. Klubben har ca 500 medlemmar, varav ca 160 är aktiva i träningsgrupper. Tennishallen har fyra tennisbanor, shop, café och gym.

KTK är en växande förening med cirka 950 medlemmar. 330 av dessa medlemmar spelar i vår tennisskola. 80 vuxna spelar i våra vuxengrupper och vi har knappt 40 företag i vårt företagsnätverk.

Ystad Tennisklubb bidades 1944, och har alltid haft ett gott rykte bland landets klubbar och utövare. Klubben har idag 890 medlemmar och bedriver sin verksamhet på de fina anläggningarna Saltsjöbadens Tenniscenter samt Sparbanken Syd Stadion.

Sollentuna TK driver en av Stockholms största tennisverksamheter för barn, ungdomar och vuxna. Hos oss har generationer av ungdomar grundat ett livslångt intresse för tennis. Ett flertal spelare på svensk och internationell elitnivå har lagt sin grund i vår klubb.

Boo KFUM bedriver sin verksamhet i Boo Rackethall i Saltsjö-Boo, Nacka kommun. Klubben har 4 tennisbanor, 8 badmintonbanor samt en permanent pingishall med 16 bord. Vi har en mycket trevlig atmosfär i Rackethallen där flera racketsporter ryms under samma tak.

Malmö Bellevue TK bildades 1999 men har anor som sträcker sig ännu ett sekel tillbaka i tiden. MBTK är en av regionens mest anrika och framgångsrika klubbar och har genom åren fostrat mängder av duktiga tennisspelare.

Karlstads Tennisklubb har funnits sedan 1923 och har en aktiv verksamhet med ca 220 medlemmar. Vi befinner oss på en attraktiv anläggning med tennisbanor, squashbanor och badmintonbanor. Det finns även en cafeteria och shop.

Höllvikens Tennisklubb är en väldigt aktiv förening med ca 700 medlemmar, och har en rik tradition av så väl bredd som topp. Vi är kända för att ha ett mycket starkt tränarteam, och vi vill nu ta nästa steg i vår organisation och anställa en Breddansvarig Chefstränare.

En av Norges mest spännande tennismiljöer söker entusiastisk och engagerad tränare. Nesodden Tennisklubb är en växande klubb med över 450medlemmar och cirka 200 spelare på olika kurser/träningar under ensäsong. Klubben markerar sig nationellt med att ha stor internaktivitet, många turneringar, solid tennisskola och en aktiv och växandeturneringsgrupp.

Spånga TBK är en familjeorienterad tennis- och bordtennisklubb belägen bara några få minuters promenad från Spånga centrum och pendeltågsstation. Vi har tre tennisbanor och sex bordtennisbord. Hos oss är alla välkomna att spela, barn och vuxna, nybörjare och avancerade spelare, motionärer och tävlingsspelare.


Sedan 1898 så har det spelats tennis i Oskarshamn, på en anläggning som idag består av fyra inomhusbanor och fyra grusbanor. Föreningen har idag ca 280 medlemmar varav et 90-tal barn och ungdomar.


Lomma Bjärred Tennisklubb bedriver sedan 1956 organiserad verksamhet och har anor från tidigt 1900 tal. Klubben är en av de största tennisklubbarna i Sverige med ca 1100 medlemmar. LBTK bedriver sedan 1966 sin verksamhet utomhus på Bjärred Saltsjöbad och inomhus i LBTK hallen sedan 1977.


Farsta Tennisklubb bedriver verksamhet i egen hall intill Gubbängens IP med sex fina hardcourtbanor. Klubben har drygt 600 medlemmar. Vi har ett brett utbud för juniorer och vuxna med gruppträning, gruppspel, Pay & Play och serielagsspel. Vi arrangerar 2 externa tävlingar/år.


Mora TK är en förening som växer, varje vecka tränar ca 90 personer i gruppträning (barn, ungdomar och vuxna). Våra ledord är kul på och utanför banan för alla. Mora är en stad med idrotten i fokus. Vasalopp sommar och vinter, skidåkning, innebandy, ishockey och mycket mer är naturliga inslag. Självklart ska tennisen ha en given plats i Mora tillsammans med andra idrotter.


Lidingö Tennis Academy är en privat tennisakademi som håller till i Bodals Tennishall på Lidingö. Vi arbetar noggrant och metodiskt för att ge alla våra elever möjligheten att utveckla sin tennis maximalt. Vår verksamhet innefattar tennis för ca 400 barn, ungdomar och vuxna.


Hvis du har lyst til at være en del af et stærkt team af trænere, som hjælper de danske tennisklubber med træning, administration og aktiviteter på et højt niveau – og samtidig gerne vil være en del af Dansk Tennis Forbund – så er det dig, vi søger!


NTK er en tradisjonsrik klubb med fine anlegg både inne og ute. Hallen består av fire innendørsbaner med hardcourtdekke og servicedel. På uteanlegget disponerer klubben seks grusbaner av tradisjonell type, tre minitennisbaner og et klubbhus.


Aktiv365 driver i samarbeid med Nesttun Tennisklubb en av Hordalands største tennisskoler med ca 200 elever i alle aldre, inkludert 80 voksne spillere. Aktiv365 er en privateide treningssenterkjede med totalt 6 sentre i Bergen og omegn.


ÅLK är Finlands näst äldsta och en av de största klubbarna i landet. Vi har de senaste åren profilerat oss som en ledande juniorförening och en ledande juniorförening och en aktiv tävlingsarrangör.


Åby Tennisklubb, 10 min utanför Norrköping, är en trevlig klubb med ca 500 st medlemmar varav 150 tränar aktivt. Allt ifrån barn i nybörjargrupper och vuxenträning till ett antal tävlingsspelare i Sverigetoppen.


Falkenbergs Tennisklubb har funnits sedan 1915 och bedriver en tennisverksamhet med ca 400 medlemmar. Vi är en aktiv förening som arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet. Vi har idag ca 120 junior och ca 50 vuxna i vår träningsverksamhet.


Lidingö Tennisklubb grundades 1927 och är idag en svårslagen tennisverksamhet. Med en medlemsskara på ca 2300 medlemmar, varav nästan hälften är juniorer, ligger åldersspannet på våra deltagare mellan 5 och 90 plus.


Klubben har idag 8 fast anställda tränare och söker nu två till att jobba med barn, ungdoms och vuxenträning.  Klubben har idag 1.500 medlemmar varav flertalet är aktiva i någon av klubbens aktiviteter. Ungdomsverksamheten omfattar ca 600 barn varav ett 80-tal tävlar i tennis. Vuxenverksamheten omfattar förutom kurser även olika former av gruppspel.


Uppdaterad: 16 AUG 2018 10:07

Postadress:
Svenska Tennisförbundet
Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Kontakt:
Tel: 010-4440410
E-post: This is a mailto link

Se all info

ANNONS


ANNONS