Hoppa till sidans innehåll

Platsannonser


Här kan klubben sätta in annons när man tex söker tränare. Annonstexten skickas till This is a mailto link.

Gör gärna ett pdf-dokument med klubbens logotype etc. Meddela också hur länge ni vill att annonsen ska ligga ute, dvs säg till när platsen är tillsatt, dock längst tre månader.
Kostnad för platsannons på tennis.se är 1000 kr för medlemsföreningar, 3000 kr för övriga.


Umeå tennisklubb (UTK) är tennisklubb med anrik historia som erbjuder sina drygt 300 medlemmar såväl bredd- som elitverksamhet. Vi bedriver tenniskola(mini, midi och maxitennis), motionstennis och har en aktiv tävlingsgrupp. Föreningen nyttjar under vintersäsongen 5 plexipave banor belägna i centrala Umeå.

Gustavsbergs Tennisklubb är en ekonomisk förening med ca 1400 medlemmar. Vår tennishall ligger på Ekvallens idrottsområde precis intill Gustavsbergs centrum på Värmdö. Hallen har fyra inomhustennisbanor som håller öppet för spel mellan 06–23 varje dag, omklädningsrum och shop/café.

Nesodden Tennisklubb er en klubb i vekst i Norge med over 500 medlemmer og over 210 spillere på ulike kurs/treninger. Klubben markerer seg nasjonalt ved å ha stor  aktivitet, mange turneringer, solid tennisskole og en aktiv og voksende turneringsgruppe. En tydelig sportslig plan gir et godt grunnlag for klubbens utvikling.

Tabergsdalens Tennisklubb (TaTK), hemmahörande i Norrahammar, strax söder om Jönköping är en tennisklubb med över 750 medlemmar. Klubben har idag ca 60 tävlingsspelare, lag i Elitserien på damsidan och division 1 på herrsidan.

Kalmar Tennisklubb har ca 800 medlemmar varav 250 i juniorverksamheten och ca 200 vuxenkursdeltagare. Vår anläggning, som vi själva äger, består av 4 st hardcourt inomhus, 5 st grusbanor och 2 padelbanor utomhus, gym, shop och café.

Varbergs Tennisklubb med 700 medlemmar, 200 aktiva juniorer och ca 100 rullande vuxna i vuxenträning söker nu en tränare på 50-75% med möjlighet för utökad tjänst på sikt. För tillfället är det 2st heltidsanställda tränare men vi vill stärka upp teamet ytterligare.

Kungälvs TK har en egen hall med tre inomhusbanor och fyra fina egna grusbanor i Fontins naturreservat, vi är centralt belägna i en kommun med stark tillväxt, vi har samarbete med andra närliggande klubbar och skolor och vi har en stabil styrelse. I dagsläget är vi 400 medlemmar varav ca. 150 under 18 år.

Bankeryds tennisklubb bildades 1958. Klubben består av cirka 450 medlemmar och omsätter omkring två miljoner kronor. Vi har idag två heltidsanställda tränare och ett antal timanställda tränare samt en vaktmästare i vår organisation.

Söndrums Tennisklubb (STK) grundades för över 40 år sedan och ligger i Halmstad utmed västkusten. STK har visionen att vara en modern tennisklubb som erbjuder både bredd och elitverksamhet. Våra ledord är ”Glädje-gemenskap-utveckling”.
Uppdaterad: 12 SEP 2018 15:46

Postadress:
Svenska Tennisförbundet
Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104440410
E-post: This is a mailto link

Se all info

ANNONS