Hoppa till sidans innehåll

Platsannonser


Här kan klubben sätta in annons när man tex söker tränare. Annonstexten skickas till This is a mailto link.

Gör gärna ett pdf-dokument med klubbens logotype etc. Meddela också hur länge ni vill att annonsen ska ligga ute, dvs säg till när platsen är tillsatt, dock längst tre månader.
Kostnad för platsannons på tennis.se är 1000 kr för medlemsföreningar, 3000 kr för övriga.


Söndrums Tennisklubb (STK) grundades för över 40 år sedan och ligger i Halmstad utmed västkusten. STK har visionen att vara en modern tennisklubb som erbjuder både bredd och elitverksamhet. Våra ledord är ”Glädje-gemenskap-utveckling”. Vi

SLTK grundades 1926, har 4 inomhusbanor och 3 utomhusbanor och ca 1200 medlemmar. Klubben söker en duktig, driven tränare för ett års vikariat i främst juniorverksamheten som omfattar ca 450 barn och ungdomar i åldrarna 6-18 år.

På Riksidrottsgymnasiet i Lidköping finns stolta traditioner av att utveckla bra tennisspelare. Närheten till allt är en av RIG Lidköpings styrkor tillsammans med ett specialutformat skolschema som skapar goda möjligheter för träning och tävlingsresor.

Spånga TBK är en familjeorienterad tennis- och bordtennisklubb belägen bara några få minuters promenad från Spånga centrum och pendeltågsstation. Vi har tre tennisbanor och sex bordtennisbord. Hos oss är alla välkomna att spela, barn och vuxna, nybörjare och avancerade spelare, motionärer och tävlingsspelare.

Trollbäckens TK är en utav Sveriges bästa tennisförening med flera elitspelare i klubben samt fostrat flera tennisproffs, bland annat Tomas Enqvist och Jonas Fröberg. Klubben har idag lite över tusen medlemmar och växer märkbart. Verksamheten bedrivs i Tyresö som ligger i södra Stockholm.


Järfälla Tennissällskap söker tränare (2018-07-03)

JTS är en klubb i snabb expansionstakt. För att nå våra mål behöver vi utöka personalstyrkan from i höst. Järfälla TS förfogar över 8 banor inomhus, fyra grusbanor, gym… Medlemsantalet är 900 varav 300 är juniorer dock är vårt mål att växa på både junior- och vuxensidan.

Westerviks TK har idag ca 300 medlemmar varav 130 är aktiva i våra träningsgrupper tennislekis, minitennis, tennisskola och vuxenkurs. I vår hall, Stefanhallen, har vi förutom tennisbanor även en multibana med padel, badminton, bordtennis och pickleball.

Kristiansand Tennisklubb har et høyt aktivitetsnivå med om lag 400 aktive medlemmer jevnt fordelt på alle aldre og kjønn, hvorav ca. 150 deltar på våre forskjellige kurs og drop-in tilbud. Vi eier vårt eget flotte og nyrenoverte anlegg sentralt i Kristiansand.

Tabergsdalens Tennisklubb (TaTK), hemmahörande i Norrahammar, strax söder om Jönköping är en tennisklubb med över 750 medlemmar. Klubben har idag ca 60 tävlingsspelare, lag i Elitserien på damsidan och division 1 på herrsidan. Klubbens juniorer har de senaste åren hållit sig väl framme på nationell nivå och spelat till sig ett antal SM-medaljer.

RIG Båstad är ett utav två riksidrottsgymnasium för tennis i Sverige. Skolan har stolta traditioner och det har genom åren varit många duktiga tennisspelare som har fått sin utbildning i Båstad. Vi erbjuder eleverna möjlighet till att kombinera elittennis med gymnasiestudier i en fin miljö.

Kristinehamns TK har ca 250 medlemmar och bedriver gruppträning för både ungdomar och vuxna. Klubben förfogar över en mycket välskött uteanläggning med fyra grusbanor samt en inomhushall med tre banor. 

Torslanda TK är en klubb som vuxit under de senaste åren och har idag ca 250 barn och 65 vuxna i kursverksamhet. Vi har idag 3 banor inomhus och planerar utbyggnad med ytterligare banor både inom och utomhus.

Vi är en klubb med tennisverksamhet i en trevlig och familjär atmosfär. Det är en stabil klubb som nyligen firade 100 år. Tullinge Tennisklubb består av över 500 medlemmar varav ca 200 juniorer och 70 vuxna tränar varje vecka.

Lidköpings Tennisklubb bildades 1912 och har ca 400 medlemmar. Anläggningen består av 6 banor inomhus och 3 utomhus. Klubben riktar sig till både bredd och elitverksamhet och har ca 250 barn och ungdomar i träning, ca 100 personer i vuxengrupper, och både herr och damlag som spelar i de högsta serierna.

Vi är klubben mitt i Höllviken, alldeles vid stranden, omgivna av en underbar tallskog. Vi har stolta traditioner och har fostrat många duktiga tennisspelare genom åren. I dagsläget är vi ca 650 medlemmar, varav drygt 450 juniorer, som tränas av ett ytterst kompetent tränarteam.

Paradis Tennisklubb (PTK) i Bergen är en av Norges största tennisklubbar. PTK har stora ambitioner, och har som mål o bli Norges bästa tennisklubb innan 2025. PTK är ägare av Bergen Tennisarena, en av Norges bästa inomhus tennisanläggningar, och har sedan starten upplevt en stark tillväxt i medlemskap och aktivitetsnivå.

Nynäshamns Tennisklubb är belägen endast 30 min bilresa från Globen. Klubben har ca 500 medlemmar, varav ca 160 är aktiva i träningsgrupper. Tennishallen har fyra tennisbanor, shop, café och gym.
Uppdaterad: 12 SEP 2018 15:46

Postadress:
Svenska Tennisförbundet
Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Kontakt:
Tel: 010-4440410
E-post: This is a mailto link

Se all info

ANNONS


ANNONS

”RIG