Hoppa till sidans innehåll

Platsannonser


Här kan klubben sätta in annons när man tex söker tränare. Annonstexten skickas till This is a mailto link.

Gör gärna ett pdf-dokument med klubbens logotype etc. Meddela också hur länge ni vill att annonsen ska ligga ute, dvs säg till när platsen är tillsatt, dock längst tre månader.
Kostnad för platsannons på tennis.se är 1000 kr för medlemsföreningar, 3000 kr för övriga.


Trollbäckens TK har idag lite över tusen medlemmar och växer märkbart. Verksamheten bedrivs i Tyresö som ligger i södra Stockholm.  Föreningen nyttjar i dagsläget flertalet tennisbanor och 5 badmintonbanor, 3 padelbanor, squash, pingis och eget gym vilket resulterar i en uppskattad rackethall från sina medlemmar.

Sigtuna Tennisklubb grundades 1974. Sedan år 2010 har klubben sin verksamhet i nya fina lokaler. Klubben växer kraftigt och består i dag av 730 medlemmar. Vi vill nu satsa framåt, utveckla och modernisera klubben ytterligare.

Tabergsdalens Tennisklubb (TaTK), hemmahörande i Norrahammar, strax söder om Jönköping är en tennisklubb med över 750 medlemmar. Klubben har idag ca 60 tävlingsspelare, lag i Elitserien på damsidan och division 1 på herrsidan.

Kalmar Tennisklubb har ca 800 medlemmar varav 250 i juniorverksamheten och ca 200 vuxenkursdeltagare. Vår anläggning, som vi själva äger, består av 4 st hardcourt inomhus, 5 st grusbanor och 2 padelbanor utomhus, gym, shop och café.

Varbergs Tennisklubb med 700 medlemmar, 200 aktiva juniorer och ca 100 rullande vuxna i vuxenträning söker nu en tränare på 50-75% med möjlighet för utökad tjänst på sikt. För tillfället är det 2st heltidsanställda tränare men vi vill stärka upp teamet ytterligare.

Kungälvs TK har en egen hall med tre inomhusbanor och fyra fina egna grusbanor i Fontins naturreservat, vi är centralt belägna i en kommun med stark tillväxt, vi har samarbete med andra närliggande klubbar och skolor och vi har en stabil styrelse. I dagsläget är vi 400 medlemmar varav ca. 150 under 18 år.

Bankeryds tennisklubb bildades 1958. Klubben består av cirka 450 medlemmar och omsätter omkring två miljoner kronor. Vi har idag två heltidsanställda tränare och ett antal timanställda tränare samt en vaktmästare i vår organisation.

Söndrums Tennisklubb (STK) grundades för över 40 år sedan och ligger i Halmstad utmed västkusten. STK har visionen att vara en modern tennisklubb som erbjuder både bredd och elitverksamhet. Våra ledord är ”Glädje-gemenskap-utveckling”.

SLTK grundades 1926, har 4 inomhusbanor och 3 utomhusbanor och ca 1200 medlemmar. Klubben söker en duktig, driven tränare för ett års vikariat i främst juniorverksamheten som omfattar ca 450 barn och ungdomar i åldrarna 6-18 år.

Spånga TBK är en familjeorienterad tennis- och bordtennisklubb belägen bara några få minuters promenad från Spånga centrum och pendeltågsstation. Vi har tre tennisbanor och sex bordtennisbord. Hos oss är alla välkomna att spela, barn och vuxna, nybörjare och avancerade spelare, motionärer och tävlingsspelare.

Uppdaterad: 12 SEP 2018 15:46

Postadress:
Svenska Tennisförbundet
Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Kontakt:
Tel: 010-4440410
E-post: This is a mailto link

Se all info

ANNONS

WLK