Hoppa till sidans innehåll

Platsannonser


Här kan klubben sätta in annons när man tex söker tränare. Annonstexten skickas till This is a mailto link.

Gör gärna ett pdf-dokument med klubbens logotype etc. Meddela också hur länge ni vill att annonsen ska ligga ute, dvs säg till när platsen är tillsatt, dock längst tre månader.
Kostnad för platsannons på tennis.se är 1000 kr för medlemsföreningar, 3000 kr för övriga.


Tabergsdalens Tennisklubb, strax utanför Jönköping, är en klubb med över 700 medlemmar. Klubben har en egen anläggning med fyra banor inomhus och sex banor utomhus.


Ystad Tennisklubb bidades 1944, och har alltid haft ett gott rykte bland landets klubbar och utövare.
Klubben har idag 720 medlemmar och bedriver sin verksamhet på de fina anläggningarna Saltsjöbadens Tenniscenter samt Sparbanken Syd Stadion.


Vår ambition är att vara den moderna klubben under ständig utveckling som tar tillvara de senaste rönen. Svedala Tennisklubb skall vara framtidens tennisklubb.


Fair Play Tennisklubb, med säte i Malmö, är Sveriges största tennisklubb med 2.966 medlemmar varav ca 1.600 är tränande i Malmös största barn- & ungdomsverksamhet.


Fair Play Tennisklubb, med säte i Malmö, är Sveriges största tennisklubb med 2.966 medlemmar varav ca 1.600 är tränande i Malmös största barn- & ungdomsverksamhet.


Föreningen Partille Tennis bildades 1984 genom en sammanslagning av 4 tennisklubbar från Partille; Partille Tennisklubb, Partille Tennissällskap, Porthälla Lawn Tennisklubb och Jonsereds Tennisklubb.


STK ble stiftet i 1921, og er i dag den største klubben i Region Sør. Klubben har i overkant av 600 medlemmer. Tennisskolen består av ca. 150 barn og unge i ukentlig organisert trening.


Bålsta tennisklubb har vuxit ordentligt de senaste åren och vi är nu ca 450 medlemmar i föreningen, varav 200st i träning. Bålsta TK är en aktiv förening med många tävlingar, både nationell och på klubbnivå och har en växande tennisskola och tävlingsjuniorverksamhet.


Lidingö Tennisklubb, grandat 1927, är en av landets mest aktiva klubbar med en svårslagen verksamhet från knatte till veteran. Idag är vi Sveriges näst största tennisklubb med drygt 2200 medlemmar och omsätter drygt 15 miljoner kronor.


SALK är en av Sveriges största och äldsta tennisklubbar. SALK förfogar över 14 inomhusbanor och 5 utomhusbanor i Bromma och är även verksam i Båstad genom "Salkvillan". Klubben har fostrat åskilliga framgångsrika tennisspelare genom åren och har omkring 700 barn och ungdomar i sin verksamhet.


Vi är en tennisklubb i Habo strax norr om Jönköping som växer så det knakar och letar nu efter en kompetent tränare för barn, ungdom och vuxenverksamhet. Klubben har idag runt 300 medlemmar med två nya hardcourt (Plexipave) banor inomhus och två grusbanor utomhus.


Djursholms Tennisklubb är sedan flera år tillbaka en av Sveriges största tennisklubbar, både när det gäller antalet medlemmar och storlek på juniorverksamheten. Djursholms Tennisklubb har till uppgift att främja tennisspelets utveckling i Danderyds Kommun, i första hand i Djursholm.


Elfsborg Tennis är sedan 2012 en sammanslagning av Elfsborgs TK, KFUM Borås Tennis och ÖSTK. Idag har föreningen runt 600 medlemmar och intresset för tennisen i olika former fortsätter stadigt att öka.


Lidingö Tennis Academy är en privat tennisakademi som håller till i Bodals Tennishall på Lidingö. Vår verksamhet innefattar tennis för över 300 barn, ungdomar och vuxna.


Tullinge Tennisklubb består av 540 medlemmar. Klubben har 200 juniorer och 70 vuxna i träning varje vecka.


Asker Tennisklubb är en av Norges 6 största klubbar och är en klubb med stor potential som stiftades 1931 och ligger 2 mil utanför Oslo.


Sandefjord Tennisklubb (STK) ble stiftet i 1921, og er i dag den største klubben i Region Sør. Klubben har i overkant av 600 medlemmer.


Nesøya IL Tennis er en ung klubb i utvikling og en del av Nesøya Idrettslag med en stabil og god økonomi. Klubben har totalt 6 baner - 3 baner utendørs og 3 baner innendørs i en ny og fin boble.


Värnamo Tennisklubb grundades 1927 och bedriver sin verksamhet i den egna anläggningen i Ljusseveka, Värnamo. Föreningen har ca 300 medlemmar i alla åldrar.


Uppdaterad: 2017-04-27 11:22

tennissök

tävlingar

aktuella kurser

next generation

rullstolstennis

veterantennis

 

► Så anmäler du dig till tävlingar 2017
► Tävlingskalender januari-april 2017

 

 

Aktuella tävlingar


Fed Cup
► Livescore
19-22 april


► Junior-SM
8-19 april


► Seriespel


  ► Sommartouren
2017


 ► Vintertouren
2016/17


► International
tournaments
in Sweden

2017


► Tävling Online
Tävlingar och anmälan 

 

 

 
Officiella leverantörer

 

 


prince

 


VMI

quality-team

 

 

Läs vårt nyhetsbrev!

Få nyheter, information och erbjudanden till din e-post.

► Prenumerera

 

 

Vill du jobba med tennis?

Flera klubbar söker nya medarbetare.

► Platsannonser

Postadress:
Svenska Tennisförbundet
Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Kontakt:
Tel: 010-4440410
E-post: This is a mailto link

Se all info


ANNONS


ANNONS

 ANNONS