Hoppa till sidans innehåll

Tävlingslicens


Här anmäler du dig till tävlingar för 2017 samt löser licens för 2017.

Till alla som tidigare innehaft tävlingslicens och där vi har korrekta adressuppgifter kommer inbetalningskort att skickas ut i december. Har du inte fått detta betala via länken nedan.

► BETALNING FÖR SPELARE SOM HAFT TÄVLINGSLICENS TIDIGARE

Du som inte tidigare haft tävlingslicens registrerar dig nedan. Information om betalning och ditt licensnummer kommer på skärmen och i ett e-postmeddelande till den adress du uppgivit.

► LICENSREGISTRERING FÖR NY SPELARE

(får du felmeddelande i din webbläsare från ovanstående länkar prova Nyregistrering eller Betalning)

 


 

Alla spelare som deltar i tennistävlingar sanktionerade i kategori 2-4 skall inneha tävlingslicens från det år man fyller 13 år. Förutom möjligheten att delta i sanktionerade tävlingar innebär licensen att spelarens resultat registreras för beräkning av Tennispoäng.

Du som inte tidigare haft tävlingslicens registrerar dig ovan. Notera att fr.o.m. 1 maj 2010 är det obligatoriskt för alla spelare 12 år och yngre som ska spela sanktionerad tävling att ha tävlingslicens. Licensen är avgiftsfri upp till det år man fyller 13 och innehåller en försäkring vid träning och tävling. Därefter tas en licensavgift ut för varje kalenderår.

Tennispoäng och tävlingsresultat finns att tillgå på Tennissök. I licensen ingår även en olycksfallsförsäkring som gäller när du tävlar eller spelar tennis i organiserad form. Varje spelare erhåller ett femsiffrigt licensnummer som skall användas vid anmälan till tävling.

 

Betalning av licens

Alla som innehar en aktiv tävlingslicens, kommer under början av december att få inbetalningskort med posten som avser nästkommande år.
Har du bytt adress vänligen uppdatera den genom att fylla i ditt personnummer och ditt licensnummer via Betalningsanvisningar eller maila på This is a mailto link.

Tävlingslicensen kostar 450 kr för seniorer (A-licens) och 300 kr för juniorer (B-licens). Seniorlicens skall lösas fr.o.m det år spelaren fyller 19 år. Juniorlicens skall betalas fr.o.m. det år spelaren fyller 13 år och upp till det år spelaren fyller 18 år.

Om du inte senast 1 januari har fått inbetalningskort på posten kan du registrera dig enligt ovan med korrekta uppgifter. Du får då ett OCR-nummer som du kan använda vid betalning. Observera att du inte skall betala licens via postgirot. Samtliga licensierade spelare presenteras på www.tennis.se efterhand som licensinbetalningar är registrerade.

 

Licensierade spelare

Gå till Tennissök  för att söka efter licensierade spelare. Sökning kan göras på namn, klubb, distrikt och åldersklass. Registret uppdateras varje vecka. Svenska TF skickar inte ut bekräftelse på inbetalda licensavgifter. Licensnummer skall uppges vid tävlingsanmälan.

Om spelare ej erhållit licensnummer men betalt licensavgift så kan information om licensnummer erhållas via TenBis. Tel: 0431-41 77 82. E-mail: This is a mailto link  Licensperioden omfattar det kalenderår som licensavgiften avser.

 

Licensförsäkringen

Försäkringen är en olycksfallsförsäkring. Med olycksfall menas en kroppsskada som den försäkrade drabbas av genom en oförutsedd plötslig yttre händelse.

Skador som är orsakade av exempelvis förslitning, överbelastning eller överansträngning betraktas vanligtvis inte som olycksfallsskador och ersätts inte även om besvären infunnit sig under idrottsutövning. Utförlig information om licensförsäkringen, samt skadeanmälan online finns på www.svedea.se/tennis .

Om skada skulle inträffa
Från årsskiftet 2015-01-01 är det Svedea som är försäkringsgivare för licensförsäkringen för Svenska Tennisförbundet. För skador som inträffat innan 2014-12-31 ska ni vända er till If 0771-81 58 18, och för skador som inträffar från 2015-01-01 ska ni vända er till www.svedea.se/tennis .

Kom ihåg!
Fullständigt personnummer och registrerat medlemskap i tennisklubb krävs för att licensförsäkringen skall vara giltig. 

 

Avgift

Licensavgift junior: 300 kr; Licensavgift senior: 450 kr

OBS! Licensavgiften gäller för kalenderår.

 

Kontaktinformation Tennispoäng och licenser

TenBis AB
Box 1050
262 21 Ängelholm
Tel: 0431-41 77 82 Fax: 0431-41 77 90
Email: This is a mailto link

Uppdaterad: 2016-11-30 13:57
Skribent: Svenska Tennisförbundet
Epost: This is a mailto link

tennissök

tävlingar

aktuella kurser

next generation

rullstolstennis

veterantennis

 

► Så anmäler du dig till tävlingar 2017
► Tävlingskalender januari-april 2017

 

 

Aktuella tävlingar


► Quality Hotel Open

14–20 januari


► EuroElite ITF Junior Malmö Open
► Livescore

7–14 januari


► Seriespel
2016


 ► Vintertouren
2016/17


► International
tournaments
in Sweden

2017


► Tävling Online
Tävlingar och anmälan 

 

 

 
Officiella leverantörer


tretorn

prince

VMI


quality-team

 

 

Läs vårt nyhetsbrev!

Få nyheter, information och erbjudanden till din e-post.

► Prenumerera

 

 

Vill du jobba med tennis?

Flera klubbar söker nya medarbetare.

► Platsannonser

Postadress:
Svenska Tennisförbundet
Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Kontakt:
Tel: 010-4440410
E-post: This is a mailto link

Se all info