Svenska Tennisförbundet

SvTF Syds utbildningar pågår för fullt! Här följer information om hur du anmäler dig till höstens kurser

Vi utbildar framtidens ledare, tränare och funktionärer. Här får du en överblick om vad som pågår och kommer framöver.

SVTF Bastränarutbildning

SVTF Bastränarutbildning som är på 5 dagar, 1 teori (digitalt) och 4 dagar praktikdagar på bana.

SvTF Syds Bastränarutbildning 15-16/10

Under 2022 har vi genomfört 2 kurser en i Jönköping och Båstad. Efter stor efterfrågan från klubbarna har vi satt in ännu en Bastränarkurs 3–4/12 (1) och 14-15/1 (2).

Våra föreläsare och kursledare har varit Ulf Öller Vetlanda RK, Veronica Vidarsson, Karlskrona TK, Ante Tepic Söderslätts TK, Daniel Brodén Karlskrona TK samt Magnus Hansson, Munka-Ljungby TK/ SvTF Syd.

Under 2023 kommer ni att få se fler nya ansikte och kursledare/föreläsare på våra kurser. Ser fram mot en spännande resa och utveckling med SvTF Syds utbildnings team.

Vårt mål är att arrangera minst 4 st. bastränarutbildningar, multi skillz tennis 1 samt ett flertal funktionärskurser. Vi kan anpassa oss efter efterfrågan och utbildningarna kommer att spridas runt om i vår region. Vårt mål är att få så centrala utbildningsplatser för alla klubbar i region. Vi kommer under mitten av december publicera kursdatumen samt var vi arrangera de olika utbildningar under 2023

SvTF Syds STORA UTBILDNINGSHELG NÄRMAR SIG 26-27/11

Nu börjar vi närma oss vår mycket omtyckta utbildningshelg på Båstad Sportcenter. Här arrangera vi under helgen 26-27/11 bastränarutbildningens andra helg, multiskillZ tennis och tävlingsledarutbildning grund.

  • Multi SkillZ Tennis 1 26-27/11

Vänder sig till dig är från 15 år som hjälper till i klubben som hjälptränare och vill stimulera barn till utveckling på ett roligt lekfullt och stimulerande sätt.

Anmälan/ Information  Några platser kvar

  • Tävlingsledarutbildning ( grund) 26-27/11

Tävlingsledarutbildningen är första steget i den svenska tävlingsledarutbildningen. Utbildningen riktar sig till dig som hjälpt till vid klubbens tävlingar och nu vill börja ta ett större ansva

Anmälan/ Information  Några platser kvar

  • Bastränarkurs 3-4/12 & 14-15/1

SVTF Bastränarutbildning som är på 5 dagar, 1 teori (digitalt) och 4 dagar praktik dagar på bana. ( ersätter plattformen och TGU 1)

Anmälan/ Information  Några platser kvar

Våra kurser är inkluderande och skapar gemenskap som utvecklar dig både på bana och i övriga livet. Välkommen till SvTF Syds kursverksamhet.

Mer information se här   Frågor kontakta magnus@tennissyd.se

Exit mobile version