VÅRA PARTNERS

SLÅ ETT SLAG FÖR SVENSK TENNIS. VARJE DAG.

Som samarbetspartner till Svenska Tennisförbundet får ert företag ta del av alla de positiva mervärden som kommer med att stödja sporten i sig. Samtidigt får företaget en mängd rättigheter inom förbundets hela verksamhetsområde genom association, kommunikation, exponering, försäljning och relation. Stora möjligheter finns att skapa nya affärer, både mot den starka målgruppen och vår egna partnerfamilj.
Läs mer om hur ditt företag kan bli en del av svensk tennis. Varje dag.

Kontakt: Jonas Elmblad, kommersiellt ansvarig, jonas.elmblad@tennis.se, tel 0733-125576

HUVUDPARTNERS

Elite Hotels
MATCHi
Ford

OFFICIELLA PARTNERS

RS Tennis
Ár functional
Head
BIG Travel

QUALITY TEAM-LEVERANTÖRER

LED Energy
VMI
VMI
House of Bontin
CRUSH
Sir of Sweden
Human Scales
Frontdesk

OFFICIELLA SAMARBETEN

Svenska spel
Quality team

ELITE HOTELS

Elite Hotels är huvudpartner för Svenska Tennisförbundet och titelpartner till Elite Hotels Next Generation. Elite Hotels består i dag av ett trettiotal kvalitetshotell – från Malmö i söder till Kiruna i norr.

MATCHi

MATCHi är ett digitalt bokningssystem för racketsport som tillgängliggör tennis och andra idrotter. Genom MATCHi kan man enkelt hitta en ledig bana, en ledig spelpartner eller en fortsättningskurs på rätt nivå. Utövaren kan också spela in sin träning eller match och följa aktiviteter i olika klubbar. MATCHi gör det också enklare för klubbar och hallägare att bedriva och optimera sin verksamhet genom att använda information, statistik och olika tjänster i bokningssystemet.

Ford

Ford är ett av världens ledande bilmärken och arbetar aktivt för en hållbar framtid, bl.a. genom stora satsningar inom elektrifiering och genom att göra fabriksverksamheten helt fri från koldioxid. I Sverige ägs Ford av Hedin HMC Motor Company som är landets importör av Ford-bilar. Ford i Sverige säljer såväl person- som transportbilar genom sitt nätverk av 34 återförsäljare uppdelat på 77 försäljningsställen. Mer information finns på www.ford.se.

RS TENNIS

RS är Svenska Tennisförbundets officiella leverantör av kläder, bollar och racketsträngar. RS startades år 2013 av Robin Söderling, i syfte att erbjuda tennismarknaden produkter i värdsklass. RS Tour Edition är officiell boll för bland annat samtliga Svenska Mästerskap, Davis Cup, Fed Cup, ATP Challenger, Elite Hotel Next Generation Cup, ITF-tävlingar, landslagsaktiviteter, elitserien samt Sommar- och Vintertouren. Nu klär även RS de svenska landslagen i tennis. Sedan 2015 är RS officiell boll i ATP-turneringen Stockholm Open. RS är idag ett globalt varumärke med verksamhet och fans i mer än 50 länder.

ÁR FUNCTIONAL

Ár functional, klimatneutral och vegansk funktionsdryck från Åre, är fr.o.m. 2022 officiell partner för Svenska Tennisförbundet. Ár functional är ett nytt svenskt varumärke med produkter i segmentet funktionsdryck. Huvudråvaran är Naturligt Mineralvatten från Åre Källa, sedan endast naturliga smaker från frukter och bär och berikade med vitaminer & mineraler. Finns som kolsyrat eller stilla med och utan socker och koffein. Tillsammans med Svenska Tennisförbundet vill Ár functionel utveckla och åstadkomma något riktigt hållbart och framgångsrikt.

HEAD

HEAD har alltid varit känt för att ligga i framkant när det gäller teknologi och produktutveckling. Efter att ha funnits i branschen i nästan 70 år är HEAD världsledande inom tennis, skidor padel mm. Bland kända spelare som har spelat med HEAD tennisracketar genom åren kan nämnas bl a Arthur Ashe, Andre Agassi, John McEnroe, Goran Ivanisevic, Andy Murray och Novak Djokovic. Heads distribution i Sverige sker genom Magnus ”Gusten” Gustafssons företag GSL sedan 2012.

BIG Travel

Big Travel är ny officiell och nationell partner till SvTF och kommer att hjälpa förbundet, landslagen, regioner och även klubbar med alla typer av resor och bokningar, allt från den enskilda tågresan till gruppresor utomlands.

LED ENERGY

LEDenergy Nordic AB är en svensk leverantör med egen tillverkning av olika typer av LED-belysning med hög kvalitet, lång livslängd och miljöprofil. Du som kund hos oss skall veta att de produkter du köper av LEDenergy är den senaste tekniken med högsta standard och miljökrav, samt ekonomiskt lönande. LEDenergys tenniskoncept innebär att vi tar ansvar från start till mål. Vi tar fram en anpassad belysningslösning tillsammans med kund med avseende på LED-armaturer, belysningsstyrning, demontering av befintliga armaturer, installation av den nya LED-belysningen, samt driftsättning. Vi ger 7 års garanti på hela konceptlösningen.

VMI

VMI är ett konsultföretag med inriktning på driftstjänster både lokalt och via internet och erbjuder tjänster inom lokal & extern IT drift och support, backup tjänster, E-post, fjärrskrivbord, serverdrift och helhetslösningar inom IT. VMI har varit partner till Svenska Tennisförbundet i över 10 år.

OFFICE NETWORK

En heltäckande IT-leverantör av teknisk utrustning till företag och organisationer. Office Network erbjuder ett av marknadens bredaste och bästa produkt- och tjänstesortiment inom dokumenthantering, telefoni, konferensrumslösningar, IT-tjänster, förbrukning, support och service.

HOUSE OF BONTIN

House of Bontin har som mål att erbjuda svenska tennisspelare innovativa och effektiva tennisträningsverktyg som gör skillnad; både när det kommer till prestation men som även är till glädje när man tränar – och detta oavsett ambitionsnivå. House of Bontin vill erbjuda tränare och klubbar pedagogiska verktyg som underlättar för dem i den dagliga verksamheten när det gäller att förklara och visa sina spelare. Detta genom tennisträningsverktyg som gör att spelarna själva förstår & känner och att polletten trillar ner när man gör rätt och produkter som också kan ge omedelbar feedback, både när man tränar och använder dem on court som off court.

CRUSH

CRUSH är en del av Lifestyle CRUSH AB, en premium event- och resebyråarrangör med fokus på att levererabl.a. högklassiga tennisevents samt resor för privatpersoner, företag och klubbar. CRUSH skräddarsyr events och resor utifrån önskemål och preferenser samt erbjuder CRUSH-paket till befintliga destinationer. Konceptet bygger på en ambition att i allt överträffa kundernas förväntningar – hög kvalité, personlig touch och sinne för detaljerna, ett upplägg som gett resultat. CRUSHs kundundersökningar ger höga betyg. Kunderna sprider inte bara CRUSHs varumärke bland vänner och i sitt närverk, utan är även återkommande – det bästa betyget på att CRUSHs koncept är rätt och har en plats på marknaden.

Samarbetet möjliggör för medlemmar i klubbar runt om i Sverige såväl som för klubbar och befintliga partners till Svenska Tennisförbundet att kunna vända sig direkt till CRUSH. Förhoppningen är att skapa en naturlig kontakt med klubbar, partners och alla som brinner för sporten tennis, med möjlighet att skräddarsy resor och events eller att ta sin egen tennis till nya höjder genom att följa med på en av CRUSHs befintliga tennisresor.

SIR OF SWEDEN

Valter Ljungström founded SIR of Sweden 1925 in Vingåker, Sweden. Valters Ljungströms grandchildren are running the company today and say that they are proud to carry on his quest to offer high quality products, designed and produced with the highest skills of tailored craftsmanship. High quality, craftsman skills and unsurpassed tailoring was the founding values that made SIR of Sweden one of Sweden’s most successful brands.

HUMAN SCALES

Human Scales was co-founded back in 2007. The name Human Scales, meaning the clothes you wear should be a part of you like a second skin or what we like to call Human Scales. Our passion has always been clean design, great fit and high quality for a reasonable price. What started as a denim brand quickly grew into a lifestyle brand with a full collection. Last year the company celebrated 10 years and decided to put all our focus on what they do best. High-quality leather jackets, handcrafted classic shoes and sneakers made in the finest European web tanned calf leather. Human Scales is located in over 350 stores in Sweden, Norway, Finland, Denmark, England, Italy, Ireland, Germany and Spain.

FRONTDESK

Frontdesk är verksamma i hela Sverige, med kunder från Ystad till Haparanda. Vi är ett gäng engagerade och kompetenta medarbetare med olika erfarenheter, bakgrunder och specialområden.

Frontdesk är officiell telefonipartner till Svenska Tennisförbundet. Vi har tagit fram ett unikt erbjudande för Tennisklubbar runt om i landet. Där du får en smart app för din telefoni. Vi vet att det är viktigt att alltid vara nåbar och har därför bl.a. lagt in tjänsten svarsservice de tider som du inte kan ta emot samtal. För att ta del av Tennisförbundets fördelaktiga paraplyavtal, läs mer här: www.frontdesk.se/tennis

SVENSKA SPEL (TILLSAMMANS FÖR FLER I RÖRELSE)

Förr i tiden fick barn tidigt lära sig att sitta still. Idag är problemet det omvända. 2 av 3 svenska barn och ungdomar rör sig mindre än vad WHO rekommenderar, och den stillasittande livsstil ökar i alla åldrar. Det måste bli ändring på det.

Av den anledningen är Svenska Tennisförbundet ansluten till kampanjen Tillsammans för fler i rörelse – ett initiativ startat av Svenska Spel och Riksidrottsförbundet. Målet är att bryta trenden med ökat stillasittande och passiv fritid.

QUALITY TEAM

Quality Team är ett samlingsnamn för ett antal företag med produkter och tjänster inom tennissektorn, så som spelunderlag, utrustning & tillbehör samt belysning & ljuskontroll.

Företagen samarbetar med Svenska Tennisförbundet och medlemskapet i Quality Team innebär att företagets produkter och tjänster uppfyller de kvalitetskrav som Svenska Tennisförbundet har för respektive varugrupp. I Svenska Tennisförbundets Quality Team ingår i dag följande företag:

Spelunderlag, utrustning och tillbehör

House of Bontin

Kontakt: 076-635 04 12, info@houseofbontin.se, www.houseofbontin.se

House of Bontin – destinationen för smarta träningsverktyg
House of Bontin har som mål att erbjuda svenska tennisspelare innovativa och effektiva tennisträningsverktyg som gör skillnad; både när det kommer till prestation men som även är till glädje när man tränar – och detta oavsett ambitionsnivå. House of Bontin vill erbjuda tränare och klubbar pedagogiska verktyg som underlättar för dem i den dagliga verksamheten när det gäller att förklara och visa sina spelare. Detta genom tennisträningsverktyg som gör att spelarna själva förstår & känner och att polletten trillar ner när man gör rätt och produkter som också kan ge omedelbar feedback, både när man tränar och använder dem on court som off court.

Tennisshopen

Tennisshopen grundades 1976 och har koll på det senaste inom tennis och padel. Hos Tennisshopen hittar du ett brett utbud av tennisracketar, padelracketar, tennisbollar, padelbollar, tennisskor, padelskor, tenniskläder, padelkläder, tennisväskor, padelväskor, övriga tillbehör för tennisspelare och padelspelare. Dessutom har Tennisshopen alltid lägsta prisgaranti!

Kontakt: 031-168100, info@tennisshopen.se www.tennisshopen.se

Belysning & ljuskontroll

LEDenergy Nordic AB, Långgatan 3, 361 31 Emmaboda

Bertil Stivén, tel: 0471 – 100 20 eller 0708-35 88 36, bertil@ledenergy.se

www.ledenergy.seinfo@ledenergy.se

It/tjänster

VMI

VMI är ett konsultföretag med inriktning på driftstjänster både lokalt och via internet och erbjuder tjänster inom lokal & extern IT drift och support, backup tjänster, E-post, fjärrskrivbord, serverdrift och helhetslösningar inom IT. VMI har varit partner till Svenska Tennisförbundet i över 10 år.

Office Network

En heltäckande IT-leverantör av teknisk utrustning till företag och organisationer. Office Network erbjuder ett av marknadens bredaste och bästa produkt- och tjänstesortiment inom dokumenthantering, telefoni, konferensrumslösningar, IT-tjänster, förbrukning, support och service.