PARTNERERBJUDANDEN

SLÅ ETT SLAG FÖR SVENSK TENNIS. VARJE DAG.

Som samarbetspartner till Svenska Tennisförbundet får ert företag ta del av alla de positiva mervärden som kommer med att stödja sporten i sig. Samtidigt får företaget en mängd rättigheter inom förbundets hela verksamhetsområde genom association, kommunikation, exponering, försäljning och relation. Stora möjligheter finns att skapa nya affärer, både mot den starka målgruppen och vår egna partnerfamilj.
Läs mer om hur ditt företag kan bli en del av svensk tennis. Varje dag.

Kontakt: Jonas Elmblad, projektledare partnersamarbeten, jonas.elmblad@tennis.se, tel 0733-125576

ELITE HOTELS

Som huvudpartner till Svenska Tennisförbundet  vill Elite Hotels ge fler unga talanger möjlighet att utvecklas med tennis, både som individer och spelare. Elite Hotels erbjuder Svenska Tennisförbundets medlemmar upp till 20% rabatt på samtliga hotell inom Elite-koncernen.

GJENSIDIGE FÖRSÄKRING

Gjensidige Försäkring är det tredje största försäkringsbolaget i Norden, byggt av kunder för kunder. Vi har funnits i över 200 år och försäkrar både privatpersoner och företag. Svenska Tennisförbundets klubbar och dess medlemmar har möjlighet att teckna riktigt bra försäkringar hos oss.

Gjensidige Försäkring erbjuder:

  • Olycksfalls-/licensförsäkring för tävlingsspelare – ingår
  • Olycksfalls-/licensförsäkring för barn upp till 12 år – ingår
  • Verksamhetsförsäkring för er klubb

RS TENNIS

RS är Svenska Tennisförbundets officiella leverantör av kläder, bollar och racketsträngar. RS är kända för sin unika kvalitet, design och spelkänsla.

Som partner till, eller som medlem i Svenska Tennisförbundet, har ni nu möjlighet att ta del av ett unikt paketerbjudande: Köp en hel låda bollar (18 rör) samt en rulle RS Paris eller RS Lyon senor för 1599 kr. Ordinarie Pris ca 3 400 kr.