PARTNERERBJUDANDEN

SLÅ ETT SLAG FÖR SVENSK TENNIS. VARJE DAG.

Som samarbetspartner till Svenska Tennisförbundet får ert företag ta del av alla de positiva mervärden som kommer med att stödja sporten i sig. Samtidigt får företaget en mängd rättigheter inom förbundets hela verksamhetsområde genom association, kommunikation, exponering, försäljning och relation. Stora möjligheter finns att skapa nya affärer, både mot den starka målgruppen och vår egna partnerfamilj.
Läs mer om hur ditt företag kan bli en del av svensk tennis. Varje dag.

Kontakt: Jonas Elmblad, projektledare partnersamarbeten, jonas.elmblad@tennis.se, tel 0733-125576

ELITE HOTELS

Som huvudsponsor till Svenska Tennisförbundet med fokus på juniorsatsning vill Elite Hotels ge fler unga talanger möjlighet att utvecklas med tennis, både som individer och spelare. Elite Hotels erbjuder Svenska Tennisförbundets medlemmar 15 % rabatt på samtliga hotell inom Elite-koncernen.

Se listan över hotell

Bokningsinformation

GJENSIDIGE FÖRSÄKRING

Gjensidige Försäkring är det tredje största försäkringsbolaget i Norden, byggt av kunder för kunder. Vi har funnits i över 200 år och försäkrar både privatpersoner och företag. Svenska Tennisförbundets klubbar och dess medlemmar har möjlighet att teckna riktigt bra försäkringar hos oss.

Gjensidige Försäkring erbjuder:

  • Olycksfalls-/licensförsäkring för tävlingsspelare – ingår
  • Olycksfalls-/licensförsäkring för barn upp till 12 år – ingår
  • Verksamhetsförsäkring för er klubb
  • 10 % rabatt på Sjukvårdsförsäkring (gäller t.om 31 aug 2019). Samlar du dina försäkringar hos Gjensidige kan du få upp till 15 % i rabatt på alla försäkringar.

RS TENNIS

RS är Svenska Tennisförbundets officiella leverantör av kläder, bollar och racketsträngar. RS är kända för sin unika kvalitet, design och spelkänsla.

Som partner till, eller som medlem i Svenska Tennisförbundet, har ni nu möjlighet att ta del av ett unikt paketerbjudande: Köp en hel låda bollar (18 rör) samt en rulle RS Paris eller RS Lyon senor för 1599 kr. Ordinarie Pris ca 3 400 kr.

VOLKSWAGEN

Är du anställd eller förtroendevald i en tennisklubb som är ansluten till Svenska Tennisförbundet? Eller arbetar du för tennisens utveckling på regional eller central nivå? Då har du möjlighet till ett förmånligt bilköp via Volkswagen och Svenska Tennisförbundets bilavtal.

  • Kontakta Michael Rudin på Svenska Tennisförbundet, michael.rudin@tennis.se för en rekvisition eller ladda ner pdf-filen och skriv ut. Ta sedan med rekvisitionen till din lokala Volkswagenåterförsäljare.