PARTNERERBJUDANDEN

SLÅ ETT SLAG FÖR SVENSK TENNIS. VARJE DAG.

Som samarbetspartner till Svenska Tennisförbundet får ert företag ta del av alla de positiva mervärden som kommer med att stödja sporten i sig. Samtidigt får företaget en mängd rättigheter inom förbundets hela verksamhetsområde genom association, kommunikation, exponering, försäljning och relation. Stora möjligheter finns att skapa nya affärer, både mot den starka målgruppen och vår egna partnerfamilj.
Läs mer om hur ditt företag kan bli en del av svensk tennis. Varje dag.

Kontakt: Jonas Elmblad, kommersiellt ansvarig, jonas.elmblad@tennis.se, tel 0733-125576

ELITE HOTELS

Som huvudpartner till Svenska Tennisförbundet  vill Elite Hotels ge fler unga talanger möjlighet att utvecklas med tennis, både som individer och spelare. Elite Hotels erbjuder Svenska Tennisförbundets medlemmar upp till 22% rabatt på samtliga hotell inom Elite-koncernen.

FORD

Ford är huvudpartner och officiell bil till Svenska Tennisförbundet. Alla tennisklubbar som är ansluta Svenska Tennisförbundet kan nyttja det ramavtal som tecknats gällande försäljning av bilar, vans, minibussar och transportbilar. Ramavtalet berättigar till fina rabatter vid köp och leasing av bil till verksamheten eller till anställda. Som exempel ges 20% rabatt på Custom Transit eller Tourneo (van/buss), 17% på S-Max eller Galaxy (7-sits), 14% på Kuga, 15% på Focus, och 19%  rabatt på Mondeo.

Som tennisklubb skall ni kontakta närmsta Ford återförsäljare och hänvisa till Svenska Tennisförbundet och ramavtalet. Som privatperson har du förstås möjlighet att ta del av Fords olika kampanjerbjudanden runtom i landet.

RS TENNIS

RS är Svenska Tennisförbundets officiella leverantör av kläder och bollar. RS är kända för sin unika kvalitet, design och spelkänsla.

Många av Sveriges bästa spelare spelar i RS-kläder och RS har vuxit till ett av marknadens populäraste och häftigaste klädmärken. Som partner till, eller som medlem i Svenska Tennisförbundet, har ni alltid 25% rabatt på hela RS sortiment. Ni shoppar på rs-sports.com och använder koden: SVTF25.

FRONTDESK

Frontdesk är officiell telefonipartner till Svenska Tennisförbundet. Vi har tagit fram ett unikt erbjudande för Tennisklubbar runt om i landet. Där du får en smart app för din telefoni. Vi vet att det är viktigt att alltid vara nåbar och har därför bl.a. lagt in tjänsten svarsservice de tider som du inte kan ta emot samtal. För att ta del av Tennisförbundets fördelaktiga paraplyavtal, läs mer här: www.frontdesk.se/tennis