PLATSANNONSER

Här kan klubbar sätta in annons när man söker tex tränare.

ANNONSERA HÄR!

Mejla din annons till info@tennis.se. Gör gärna ett pdf-dokument med föreningens klubbmärke/logotyp etc.

Meddela också hur länge ni vill att annonsen ska ligga ute, dvs säg till när platsen är tillsatt, dock längst tre månader.

Platsannons på tennis.se är kostnadsfri för medlemsföreningar, 3000 kr för övriga (företag/extern organisation).

Vår verksamhet har under de senaste åren växt och har en positiv trend. Vi har idag kring 700 medlemmar varav ca 500 är aktiva i träningsgrupper. Verksamheten sträcker sig från minitennis till tävlingsspelare och omfattar även motionsgrupper för både ungdomar och vuxna. Vi har träningsverksamhet vardagar från tidig eftermiddag till kvällstid samt stor del av helgen. Idag finns tre heltidsanställda tränare och 20 timtränare. Nu behöver vi fylla på med fler engagerade ledarresurser till klubbens helgverksamhet och är intresserad både av dig som kan arbeta många timmar och dig som bara vill ha några timmar. Kanske är du studerande i Lund eller Malmö och vill jobba extra? Länk till platsannons.

Fair Play Tennisklubb, med säte i Malmö, är Sveriges näst största tennisklubb med 3.093 medlemmar varav ca 1.750 är tränande i Malmös största barn- & ungdomsverksamhet. Föreningen arrangerar tävlingar som ITF Future för damer, ITF Juniors för 18-åringar, Fair Play Cup samt ytterligare sex sanktionerade nationella tävlingar(inkl fyra sommar- & vintertour) med tävlingsklasser i olika åldrar. Klubben äger System Verification Fair Play Stadion med nio tennisbanor, fyra padelbanor, stort gym & idrottsskadeklinik, Fair Play Store, en multisportbana, fem badmintonbanor och den totala omsättningen är ca 32 Mkr. Totalt arbetar 25 fast anställda och ca 55 timanställda på Fair Play och verksamheten präglas av kärnvärdena positivitet, engagemang, kvalitet och respekt. Klubben har under 2022 emottagit pris som Årets Idrottsförening från Malmö Stad, tre år i rad utnämnts till bästa klubb på SM på Svenska Tennisförbundets årsmöte. Länk till platsannons.

Boo Racketklubb har sin verksamhet i Boo Rackethall som ligger i Saltsjö-Boo, Nacka kommun. Hallen har 4 innebanor och en utebana. Klubben har cirka 500 spelare i tennisskolan – vuxna och juniorer – och 4 tränare (samt en handfull juniortränare på tennislekis). Inför höstterminen söker klubben nu en tränare på timtid som beräknas arbeta cirka 20-25 timmar per vecka. Träningstimmarna omfattar både vuxengrupper och juniorgrupper. Länk till platsannons.

Västerås Tennisklubb, VTK, grundades 1922 och vårt motto är: ”Tennis för alla, hela livet”. Västerås Tennisklubb är en av de ledande klubbarna i Region Mitt och har haft framgång på tennisbanorna både nationellt och internationellt. Vi har som ambition att fortsätta med detta tillsammans med dig som ledare i vårt tränarteam. Klubben har idag ca 600 medlemmar varav ca 450 är med i vår tennisskola. Verksamheten bedrivs i Bellevuehallen (multisportanläggning) som vi är delägare i. Klubben bedriver endast tennis och har tillgång till 6 banor inomhus och 4 banor utomhus. Verksamheten bedrivs terminsvis vår och höst i tennisskolan, utöver det arrangerar klubben olika läger och tävlingar. I dagsläget finns det 1 heltidsanställd och ca 20 timanställda tränare. Nu söker vi en erfaren tränare till vår verksamhet Länk till platsannons.

Stockholm trevligaste tennisklubb är nu på jakt efter sin första in-house Ekonomi- och medlemsansvarig! Spårvägens tennisklubb växer och nu har det blivit dags för klubben i Kärrtorp att ta hem ekonomin. Därför letar vi just nu efter en trygg, lugn och öppen ekonom som vill byggare vidare på Spårvägens ekonomi och ta det till nästa nivå. Under ditt mandat och i din roll kommer du ha du ansvar för två delar i Spårvägens verksamhet: ekonomin samt medlemsservicen i form av receptionen/kafét och shopen som är centrum av tennisklubben. Länk till platsannons.

Höllvikens Tennisklubb är en väldigt aktiv förening med närmare 840 medlemmar och en rik tradition av tennis på alla nivåer. Vi är kända för att ha ett mycket starkt tränarteam och vi söker nu dig som vill vara en del av vår fantastiska förening. Inför höstterminen 2023 söker vi en tränare på 75–100%. Länk till platsannons.

Boo Racketklubb bedriver verksamhet i Boo Rackethall i Saltsjö-Boo, Nacka kommun. Klubben har 4 innebanor och en utebana. I tennisskolans verksamhet spelar cirka 500 personer, både vuxna och juniorer, på veckobasis. I vår trevliga Rackethall har vi även badminton- och pingisverksamhet samt en välsorterad shop och cafeteria. Klubben söker nu en tränare på timtid att ta hand om både vuxengrupper och juniorgrupper på söndagar kl 9-15. Länk till platsannons.

Djursholms Tennisklubb grundades 1943, är beläget i Danderyds kommun, ca 20 min från Stockholm city och är en av Sveriges största tennisklubbar med över 2 400 medlemmar. Vi erbjuder 6 st. fina inomhusbanor samt två grusbanor vid Djursholms Slott. Hos oss spelar landslagsjuniorer och seniorer bredvid motions- och tävlingsspelare i alla åldrar. Med en ombyggnation sommaren 2022, har vi skapat en av Sveriges trevligaste tennisklubbar, med en ny servicedel som innefattar reception, shop och bistro samt en tillbyggnad av en toppmodern padelhall med tre banor som har en egen sektion inom klubben. Sportsligt har vi ca 20 serielag representerade i den svenska tennisligan med flera framskjutna placeringar. Vi är även representerade i elitserien för damer och div.1 för herrar. Vår vision är ”framtidens tennisklubb” och vår värdegrund är glädje, utveckling, engagemang. Länk till platsannons.

Just nu söker vi dig som vill ta Partille Tennis & Padel till nya höjder. Med nybyggd inomhus padelhall samt tennisbanor i toppklass söker vi nu en Sports Manager som kan modernisera klubben och göra den ännu mer attraktiv.Som Sports Manager kommer du att leda det dagliga arbetet och ha ett övergripande ansvaret för klubben i sin helhet. Rollen kombinerar kommersiella frågor med föreningsfrågor och har ett tydligt fokus mot utvecklingsfrågor och resultat kopplat till verksamhetsområdena tennis och padel. Uppdraget är kontaktintensivt och nätverksinriktat och du kommer att samverka med många olika aktörer. Initialt blir en viktigt arbetsuppgift att marknadsföra klubben utåt, skaffa sponsorer och vara en relationsskapare eftersom klubbens målsättning är att utöka antalet aktiviteter såsom tävlingar, event mm.Länk till platsannons.

Helsingborgs Tennisklubb är med sina cirka 800 medlemmar en klubb för hela familjen som anser att tennis ska vara Roligt, Utmanande, Öppet och Hållbart. Vi sätter människan i centrum och vi vill att alla skall trivas hos oss lika mycket som man utvecklas. HTK bedriver idag en inomhusverksamhet med cirka 400 deltagare fördelat på en Tennisskola med cirka 330 kursdeltagare för bredd och motion och en tävlingsdel i HTK Tennis Academy för cirka 70 spelare. Under sommaren bedriver vi, förutom verksamhet för tävlingsspelare en mycket populär Sommartennis med cirka 300 kursdeltagare under 12 veckor. Vi tror oss ha en av Sveriges bästa tennismiljöer där våra anläggningar i Olympiahallen under vinterhalvåret och natursköna Pålsjö Tennis under sommaren håller hög klass samtidigt som vi är ödmjuka och ser en stor potential att förbättras och utvecklas framöver. Länk till platsannons.

Helsingborgs Tennisklubb är med sina cirka 800 medlemmar en klubb för hela familjen som anser att tennis ska vara Roligt, Utmanande, Öppet och Hållbart. Vi sätter människan i centrum och vi vill att alla skall trivas hos oss lika mycket som man utvecklas. HTK bedriver idag en inomhusverksamhet med cirka 400 deltagare fördelat på en Tennisskola med cirka 330 kursdeltagare för bredd och motion och en tävlingsdel i HTK Tennis Academy för cirka 70 spelare. Under sommaren bedriver vi, förutom verksamhet för tävlingsspelare en mycket populär Sommartennis med cirka 300 kursdeltagare under 12 veckor. Vi tror oss ha en av Sveriges bästa tennismiljöer där våra anläggningar i Olympiahallen under vinterhalvåret och natursköna Pålsjö Tennis under sommaren håller hög klass samtidigt som vi är ödmjuka och ser en stor potential att förbättras och utvecklas framöver. Länk till platsannons.

Kristinehamns tennisklubb satsar vidare och tänker nytt. Vill du vara med på resan? Hos oss får du chansen att utvecklas som tränare och entreprenör. Du är med och formar din egen tjänst och utvecklar klubbens verksamhet. Kristinehamn är en vacker skärgårdstad mitt emellan Stockholm, Göteborg och Oslo. Klubben har två fina anläggningar, en tennishall med tre banor och en stadion med fyra grusbanor. Anläggningarna ligger ett stenkast från både centrum och skärgården. Klubben har ca 120 medlemmar och ett 50-tal spelare i träningsgrupper, barn, ungdomar och vuxna. Länk till platsannons.

Ellagårds Tennisklubb söker nu en ny chefstränare med verksamhetsansvar. Vill du vara med att utveckla vår klubb? Som chefstränare kommer du att ansvara för den dagliga driften av klubben och leda vårt team av tränare. Vi är en breddklubb med lokal förankring och cirka 800 medlemmar. Juniorverksamheten är särskilt viktig för oss och vi erbjuder tennis aktiviteter i alla åldrar. Länk till platsannons.

Spånga TBK söker en timtränare till hösten eller tidigare på 10-17 timmar framförallt söndag och måndagar. Kvalifikationer minst tgu 1 eller likvärdigt. Vi kommer att ha löpande intervjuer. För mer information kontakta kansliet på kansli@spangatbk.se Länk till platsannons.

VBTK har 4 nye hardcourt baner inne i en ny flott hall med stort sosialt rom og treningsrom. I tillegg er det 4 nye grusbaner ute med flott tribune rett utanfor hallen. Klubben har ca 660 medlemer og det er en klubb i sterk vekst med mye potential. Klubben fick økt fra 2 til 4 innebaner rett før pandemin slog til i 2019, så nå bygger vi klubben för ökt vekst. Tennisintressen er meget stor på VBTK der vi har flere hundre på venteliste som vill begynne på kurs. Se www.vbtk.no for mer info. Länk till platsannons.

Svenska Tennisförbundet erbjuder nu rätt person ett stimulerande arbete som innebär att identifiera, skapa, utveckla och driva modeller och planer för spelarutveckling. Som spelarutvecklingsansvarig på Svenska Tennisförbundet är du ansvarig för att utveckla ett ramverk för våra föreningar och förbund. Du kommer att projektleda arbetet med att skapa och implementera strategier och program som hjälper till att stötta tränarna och klubbarna i att utveckla tennisspelare på alla nivåer, från nybörjare till elitnivå. Länk till platsannons.

I Danderyds TK har en stark ”vi” – känsla med en varm och familjär stämning bland medarbetare och medlemmar. Klubben har över 2000 medlemmar, över 500 barn i vår ungdomsverksamhet och 400 i vuxenverksamheten. Utöver tennisverksamhet driver vi även en padelverksamhet med ca. 100 aktiva. Vi vill framåt och vi vill hela tiden utveckla vår verksamhet för att engagera fler. Vi påbörjade förra året en elitsatsning tillsammans med Djursholms TK och Good to Great. Våra a-lag spelar på damsidan i Elitserien och på herrsidan i division 1. Målsättningen är att vi både på dam och herrsidan ska ha ett lag bestående av i huvudsak egna spelare i Elitserien. Ladda ner platsannons.

Smedslättens Tennisklubb är en närortsklubb i ett område med ett stort tennisintresse och engagemang bland medlemmarna. Klubben har en stark sportslig verksamhet på både motions och tävlingsnivå, och som leds av engagerade och hängivna tränare. Idag har klubben ca. 1250 medlemmar där v erksamheten, på våra 6 inomhusbanor, varje vecka aktiverar cirka 420 barn i åldrarna 6 18 år s amt över 300 vuxna i olika tränings och klubbspel. Utöver den ordinarie verksamheten erbjuder klubben många tillfällen att samlas kring tennisen för både vuxna och barn. Ladda ner platsannons.

Brottkärrs Tennisförening söker en tillsvidareanställning med tillträde den 5 augusti 2023. Brottkärrs Tennisförening har för närvarande tre tennnisbanor inomhus, en grusbana i airdome och en grusbana utomhus. Med runt 330 juniorer i vår verksamhet siktar vi mot att skapa en effektiv och seriös verksamhet där alla är välkomna samt att så många som möjligt provar på match i olika former. Ladda ner platsannons.

Farsta Tennisklubb ligger strax intill Gubbängens IP på cirka 10 minuters gångavstånd från Gubbängens tunnelbanestation. Den nyrenoverade hallen har 6 inomhusbanor, gym, café och reception. Idag har vi 1300 medlemmar varav 350 spelare i juniorverksamheten och 220 i seniorträning. Klubben präglas av en trevlig och familjär atmosfär. Ladda ner platsannons.

De la Gardiegymnasiet i Lidköping söker tennistränare/lärare till gymnasiet NIU-tennis.. Ladda ner platsannons.