PLATSANNONSER

Här kan klubbar sätta in annons när man söker tex tränare.

ANNONSERA HÄR!

Mejla din annons till info@tennis.se. Gör gärna ett pdf-dokument med föreningens klubbmärke/logotyp etc.

Meddela också hur länge ni vill att annonsen ska ligga ute, dvs säg till när platsen är tillsatt, dock längst tre månader.

Platsannons på tennis.se är kostnadsfri för medlemsföreningar, 3000 kr för övriga (företag/extern organisation).

Kristinehamn är en vacker skärgårdstad mitt emellan Stockholm, Göteborg och Oslo. Klubben har två fina anläggningar, en tennishall med tre banor och en stadion med fyra grusbanor. Anläggningarna ligger ett stenkast från både centrum och skärgården. Klubben har ca 100 medlemmar och ett 40-tal spelare i träningsgrupper, barn, ungdomar och vuxna. Läs mer i platsannons.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Södra Sandby Tennisklubb framåt. Vi är en aktiv och levande klubb ca 10 km öster om Lund i Skåne. Klubben har drygt 300 medlemmar, varav ca 160 är i aktiv träning, såväl vuxna som juniorer. Vår klubb präglas av stor gemenskap, engagemang och hjärta för tennis. Under året arrangerar vi träningar, tävlingar, tennisskola, klubbutbyten och minitenniscup. Vi har två fina inomhusbanor och tre utomhusbanor i Södra Sandby. Vår nuvarande assisterande tränare har, efter ett flertal år, bestämt sig för att gå vidare, därmed söker vi efter en ersättare. Läs mer i platsannons.

SLTK grundades 1926 och har 4 inomhusbanor samt 3 utomhusbanor med hög beläggning. I dagsläget har klubben ca 1 350 medlemmar. SLTK är inne i en spännande period med nytt café, nylagda utomhusbanor, och förhoppningar om en utbyggnation av inomhushallen med trolig start 2025. Det är med andra ord ett perfekt läge för dig, en positiv person med stark drivkraft och teamkänsla, att bli del av SLTK:s dreamteam. Läs mer i platsannons.

Nu har du chansen att vara med och fortsätta utveckla GLTK’s Tennisskola tillsammans med vårt starka tränarteam. Vi söker dig som brinner för barn och ungdomars utveckling och har både engagemanget och förmågan att se det långsiktiga perspektivet. GLTK’s verksamhet bygger på Gemenskap, Livslångt lärande, Tävlingsorienterat och Kamratskap. Klubbens vision är att alla verksamma har lika rätt att växa och utvecklas utifrån sina förutsättningar och drömmar. GLTK har som ambition att bidra till såväl Göteborgs tennis som svensk tennis framtid. Läs mer i platsannons.

Välkommen till Bankeryds tennisklubb! Vår förening bildades 1958 och har idag ca 350 medlemmar. Anläggningen består av tre inomhusbanor (Plexipave), två grusbanor samt en padelbana. Klubbens målsättning är att kunna erbjuda goda möjligheter att träna tennis och utvecklas, oavsett ålder och nivå. Vi vill också kännetecknas av att vara en förening där alla kan trivas och känna trygghet i en varm gemenskap kring tennis. Bankeryds tennisklubb sätter stort värde på att hålla hög kvalitet i vår träningsverksamhet, allt från tennisskola och tävlingsgrupp till vuxentennis. Läs mer i platsannons.

Upsala Studenters Idrottsförening är en anrik förening med mängder av historia och framgångar i bagaget. USIF har över 100 år på nacken vilket gör oss gamla i gamet, men långt ifrån gammalmodiga. USIF är inne i en mycket expansiv och spännande fas där vi ständigt arbetar för att utveckla USIF Arena och USIF Tennisklubb där du kommer in. Läs mer i platsannons.

Vellinge tennisklubb har ca 300 medlemmar. Klubben har ca: 120 juniorer och runt 50 seniorer som deltar i träningsverksamheten. Klubben har en klubbchef/chefstränare och ca: 10 timtränare. Vi har 4 inomhusbanor i Vellinge kommun fördelat på 3 hallar. Södervångshallen med 2 nya hardcourtbanor och 2 andra idrottshallar. Utomhusanläggningen består av 4 grusbanor och 2 padelbanor. Läs mer i platsannons.

Vi söker dig som ska leda utvecklingen av vår ungdomsverksamhet från bollskolan för de allra yngsta till elitsatsande tävlingsjuniorer med höga målsättningar.
Du har själv lång och bred erfarenhet som tränare och vi ser det som en fördel om du själv tävlat på hög nivå. Du har en gedigen utbildningsbakgrund motsvarande TGU 3 eller liknande. I rollen som cheftränare ska du planera, utvärdera och leverera i linje med klubbens högt ställda målsättningar för vår ungdomsverksamhet.. Läs mer i platsannons.

Fair Play Tennisklubb, med säte i Malmö, är en av Sveriges största tennisklubbar med cirka 3.000 medlemmar varav cirka 1.650 tränar i Malmös största barn- & ungdomsverksamhet. Föreningen arrangerar tävlingar som en damturnering på World Tennis Tour, ITF Juniors för 18-åringar, Fair Play Cup samt ytterligare sex sanktionerade nationella tävlingar med tävlingsklasser i olika åldrar. Klubben äger System Verification Fair Play Stadion med nio tennisbanor, fyra padelbanor, stort gym & idrottsskadeklinik, Fair Play Store, en multisportbana & fem badmintonbanor. Dessutom driver klubben Limhamn Tenniscenter med sju grusbanor. 24 fast anställda och ca 50 timanställda ingår i organisationen, som omsätter ca 33 Mkr, och verksamheten präglas av kärnvärdena positivitet, engagemang, kvalitet och respekt. Fair Play driver akademin Swedish Tennis Academy i egen regi, Malmö tennisgymnasium (NIU) i samarbete med Svenska Tennisförbundet och Malmö Stad, och Malmö Idrottsgrundskolas tennisinriktning. I hallen finns även Fair Play Sport Club som i nuläget har cirka 350 elever i padel-, badminton- och bordtennisträning. Läs mer i platsannons.

Dragør Tennis, är med sina 580 medlemmar, 9 banor, 3 U10-banor och nästan 100 år, en välfungerande klubb, där den sociala aspekten värderas lika mycket som den sportsliga. Vi vill genom vår träning skapa sociala relationer som bidrar positivt till såväl föreningslivet, som till den enskilde spelarens utveckling och glädje av tennis. Dragør Tennis erbjuder ett brett träningsprogram för spelare på alla nivåer – och nu söker vi ytterligare en tränare, som tillsammans med sin tennischef kan inspirera och strukturera den dagliga träningen. Läs mer i platsannons.

Huddinge Tennisklubb ligger i ett härligt idrottsområde på Källbrinks IP med grannar som Huddinge Fotboll och Huddinge Friidrott. Vi har fyra banor inomhus, tre banor utomhus, två nybyggda padelbanor utomhus och ett funktionellt idrottsgym på gång. Tennisklubbens intentioner är att ge medlemmarna möjlighet att utöva motionstennis eller träning på sin nivå. Där samtliga medlemmar ska erbjudas instruktion och hjälp med sitt tennisutövande. Detta gäller främst juniorer men också seniorer och veteraner. Läs mer i platsannons.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Mölle Tennisklubb framåt. Vi är en aktiv och levande sommarklubb, med flera hundra medlemmar, stora som små. Vår klubb präglas av stor gemenskap, engagemang och hjärta för tennis. Under sommarmånaderna arrangerar vi allt ifrån tävling, tennisskola, klubbutbyten och mycket mer. Under hela sommaren har vi tennisskola för både vuxna och barn som är väldigt populär. Vår huvudtränare sedan ett antal år har bestämt sig för att gå vidare, så vi söker efter en ersättare. Läs mer i platsannons.

Sundbybergs Tennisklubb är belägen i Sundbybergs Rackethall i stadsdelen Ör i Sundbyberg. Vi har 4 inomhusbanor och 2 grusbanor utomhus. Klubben erbjuder tennisträning för alla åldrar, och är i dagsläget främst en breddklubb. Vi har flera serielag och erbjuder gruppspel samt junior och vuxentennisskola. Bredden är viktig för oss, men framgent har vi ambitionen att utveckla en tävlingsgrupp på juniorsidan samt erbjuda mer aktiviteter inom ramen för vuxentennisskolan. Läs mer i platsannons.

Trosa Racketklubb (TRK) utvecklas och förändras för framtiden. TRK:s ambitioner är höga och som ett nästa steg i vår utveckling söker vi en tennistränare på heltid. Vi söker dig som vill vara med och forma vår klubb och träningsverksamhet med ett brinnande intresse för tennis och att få fler människor i rörelse! Läs mer i platsannons.

Boo Racketklubb håller till i Boo Rackethall i Saltsjö-Boo i östra Stockholm. Vi söker nu en timtränare som kan ta 5-6 pass på söndagar (9-15 el. 10-15). Grupperna är både vuxengrupper och juniorgrupper. Du bör ha några års erfarenhet som tränare. Någon eller några stegkurser är meriterande. Läs mer i platsannons.