PLATSANNONSER

Här kan klubbar sätta in annons när man söker tex tränare.

ANNONSERA HÄR!

Mejla din annons till info@tennis.se. Gör gärna ett pdf-dokument med föreningens klubbmärke/logotyp etc.

Meddela också hur länge ni vill att annonsen ska ligga ute, dvs säg till när platsen är tillsatt, dock längst tre månader.

Platsannons på tennis.se är kostnadsfri för medlemsföreningar, 3000 kr för övriga (företag/extern organisation).

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Mölle Tennisklubb framåt. Vi är en aktiv och levande sommarklubb, med flera hundra medlemmar, stora som små. Vår klubb präglas av stor gemenskap, engagemang och hjärta för tennis. Under sommarmånaderna arrangerar vi allt ifrån tävling, tennisskola, klubbutbyten och mycket mer. Under hela sommaren har vi tennisskola för både vuxna och barn som är väldigt populär. Vår huvudtränare sedan ett antal år har bestämt sig för att gå vidare, så vi söker efter en ersättare. Läs mer i platsannons.

UTK-hallen har nio tennisbanor inomhus och fyra grusbanor. Upsala Tennisklubb bedriver en omfattande verksamhet av tennisträning för över 800 individuella spelare varje vecka, och har en framgångsrik grupp tävlingsspelare för både juniorer och seniorer. Som chefstränare har du slutligt ansvar för all träning inom verksamheten, men med ett fokus på träning för tävlingsspelare. Du arrangerar och strukturerar hur träningen ska bedrivas, och har personalansvar över de andra tränare som jobbar med tävlingsspelare. Läs mer i platsannons.

Sundbybergs Tennisklubb är belägen i Sundbybergs Rackethall i stadsdelen Ör i Sundbyberg. Vi har 4 inomhusbanor och 2 grusbanor utomhus. Klubben erbjuder tennisträning för alla åldrar, och är i dagsläget främst en breddklubb. Vi har flera serielag och erbjuder gruppspel samt junior och vuxentennisskola. Bredden är viktig för oss, men framgent har vi ambitionen att utveckla en tävlingsgrupp på juniorsidan samt erbjuda mer aktiviteter inom ramen för vuxentennisskolan. Läs mer i platsannons.

Trosa Racketklubb (TRK) utvecklas och förändras för framtiden. TRK:s ambitioner är höga och som ett nästa steg i vår utveckling söker vi en tennistränare på heltid. Vi söker dig som vill vara med och forma vår klubb och träningsverksamhet med ett brinnande intresse för tennis och att få fler människor i rörelse! Läs mer i platsannons.

Boo Racketklubb håller till i Boo Rackethall i Saltsjö-Boo i östra Stockholm. Vi söker nu en timtränare som kan ta 5-6 pass på söndagar (9-15 el. 10-15). Grupperna är både vuxengrupper och juniorgrupper. Du bör ha några års erfarenhet som tränare. Någon eller några stegkurser är meriterande. Läs mer i platsannons.

Välkommen till Stockholms trevligaste tennisklubb som ligger en smash från Globen/Avicii Arena på tunnelbanans gröna linje. SPTK grundades 1940, har 4 inomhusbanor med hög beläggning och ca 900 medlemmar. Varje vecka tränar 500 spelare hos oss, vuxna och barn. Vi söker en positiv tränare med drivkraft, bra inställning och teamkänsla. Arbetet är med både juniorer och vuxna. Tider finns på såväl mornar, kvällar och helger. Kanske är du som söker ung och pluggar, eller så är du i behov av ett flexibelt jobb där du själv kan vara med och forma tiderna efter ditt behov.Läs mer i platsannons.

Söderslätts Tennisklubb söker timtränare för att utöka tränarteamet. Vi söker dig som brinner för att utveckla andras tennis och som trivs med en ledarroll där du både har frihet och ansvar. Föreningen grundades 2020 med syftet att erbjuda tennisträningar för barn och unga på Trelleborgs landsbygd. Under de tre inledande åren har vi nått ut till mer än 100 spelare och i dagsläget har vi ca 150 medlemmar. Viktiga ledord för föreningen är hållbarhet och tillgänglighet. Vårt koncept är att utnyttja befintliga idrottshallar i de byar där vi har verksamhet – Skegrie, Anderslöv och Gislövs läge. Därför har vi ingen egen tennishall, utan vi kommer ut till respektive ställe och genomför våra träningar. Detta har visat sig populärt vilket syns genom att vi aktiverat mer än 100 juniorer under våra tre år. Läs mer i platsannons.

SALK (Stockholms Allmänna Lawntennis Klubb) grundades 1913 och är Sveriges största tennisklubb. Verksamheten bedrivs på 14 inomhus- och fem utomhusbanor i Alvik, Bromma. SALK har 3 500 medlemmar och ca 10 000 besökare i hallen per vecka. Salkhallen är klubbens huvudarena, som utöver tennisbanor och squashrum innefattar gym (SATS), tennisshop, restaurang, skönhetssalong, naprapater, sjukgymnaster och massör. Utomhusanläggningen SALK Tennis Park ligger vid Brommaplan, några minuter från Salkhallen. Läs mer i platsannons.

Fair Play Tennisklubb, med säte i Malmö, är Sveriges näst största tennisklubb med 3.088 medlemmar varav ca 1.650 är tränande i Malmös största barn- & ungdomsverksamhet. Föreningen arrangerar tävlingar som en damturnering på World Tennis Tour, ITF Juniors för 18-åringar, Fair Play Cup samt ytterligare sex sanktionerade nationella tävlingar (inkl. fyra sommar- & vintertour) med tävlingsklasser i olika åldrar. Klubben äger System Verification Fair Play Stadion med nio tennisbanor, fyra padelbanor, stort gym & idrotts-skadeklinik, Fair Play Store, en multisportbana & fem badmintonbanor. Dessutom driver klubben Limhamn Tenniscenter med sju grusbanor. 24 fast anställda och ca 50 timanställda ingår i organisationen, som omsätter ca 33 Mkr, och verksamheten präglas av kärnvärdena positivitet, engagemang, kvalitet och respekt. Fair Play driver akademin Swedish Tennis Academy i egen regi och Malmö tennisgymnasium (NIU) i samarbete med Svenska Tennisförbundet och Malmö Stad. I hallen finns även Fair Play Sport Club som i nuläget har cirka 400 elever i padel-, badminton- och bordtennisträning. Läs mer i platsannons.

Vi ser oss själv som ledande inom klubbutveckling och vår ambition är att vara den moderna klubben under ständig utveckling som tar tillvara de senaste rönen. Svedala Tennisklubb skall vara framtidens tennisklubb. Klubben har en av Sveriges trevligaste anläggningar där vi idag har en inomhusanläggning med fem inomhusbanor med Plexipave, en multihall, gym, uppvärmningsrum, konferens/klubblokaler och en padelbana. Utomhusanläggning består av tre grusbanor, tre padelbanor, minitennisbanor och bollplank och diverse aktivitetsytor. Just nu pågår ett arbete för att vidareutveckla anläggningen ytterligare. Läs mer i platsannons.

Vi ser oss själv som ledande inom klubbutveckling och vår ambition är att vara den moderna klubben under ständig utveckling som tar tillvara de senaste rönen. Svedala Tennisklubb skall vara framtidens tennisklubb. Klubben har en av Sveriges trevligaste anläggningar där vi idag har en inomhusanläggning med fem inomhusbanor med Plexipave, en multihall, gym, uppvärmningsrum, konferens/klubblokaler och en padelbana. Utomhusanläggning består av tre grusbanor, tre padelbanor, minitennisbanor och bollplank och diverse aktivitetsytor. Just nu pågår ett arbete för att vidareutveckla anläggningen ytterligare. Läs mer i platsannons.