Region Öst ingår ett långsiktigt och nära samarbete med Tennis-Point, världens största återförsäljare av tennisprodukter.

Genom partnerskapet kommer Tennis-Point att stödja Svenska Tennisförbundet Öst med ambitionen att samarbeta med flertalet tennisklubbar i regionen. Tennis-Point erbjuder ett program som underlättar för klubbarna att kunna erbjuda ett brett sortiment till sina medlemmar samtidigt som klubben får en bättre möjlighet till ökade intäkter och reducerade kostnader. Samarbetet innebär också stöttning av regionens yngre tävlingsspelare i vissa regionala tävlingar.  Tennis-Point är i dagsläget världens största återförsäljare och erbjuder ett sortiment på tennisprodukter från över 65 varumärken och 30,000 produkter.

– Vi är väldigt glada över att starta samarbete med en global aktör som Tennis-Point. Samarbetet möjliggör vi kan uppnå våra mål samt addera mervärde till regionens klubbar och spelare, säger Mirza Beciragic, Regionchef Svenska Tennisförbundet Öst

–  Tennis-Point är högst engagerad på både global och lokal nivå inom tennis, till exempel som partner till ITF och ATP. Vi ser fram emot samarbetet med Svenska Tennisförbundet Öst där vi hoppas kunna stärka tennisklubbar, tränare, medlemmar och spelare i regionen. Med våra attraktiva erbjudanden hoppas vi ytterligare stimulera ett aktivt tennissverige och regionens alla tennisentusiaster på olika nivåer, säger Adam Gustafsson, Country Manager Sverige på Tennis-Point.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Mirza Beciragic, Regionchef på Svenska Tennisförbundet Öst, mirza@tennisost.se +46 735 25 56 76

Adam Gustafsson, Country Manager Sverige,  agustafsson@tennis-point.se, +46 768 85 67 93