Detta är en kompletterande utbildning som ingår i utbildningsprogrammet för tränare.

Multi Skills Tennis

Detta är en kompletterande utbildning som ingår i utbildningsprogrammet för tränare. Utbildningen passar dig som är ny i rollen som tränare eller vill utveckla dig som tränare.

Vem kan gå denna utbildning

Vänder sig till dig är från 15 år som hjälper till i klubben som hjälptränare och vill stimulera barn till utveckling på ett roligt lekfullt och stimulerande sätt. En perfekt utbildning där du lär dig kombinera lek med motorisk utveckling på ett lekfullt med hjälp av boll övningar och tennis utveckling. Många och härliga aha upplevelser samt en härlig idébank får du med dig under dessa dagar.

Omfattning
Kursen omfattar två digitala träffar á 1,5h och 2 praktiska heldagar. Det krävs 100% närvaro för att bli godkänd på kursen.

Mål med utbildningen
Utbildningens innehåll är anpassat för barn och fokuserar på både allmänna idrotts färdigheter och tennis specifika färdigheter. Utbildningen ger dig som tränare ett strukturerat, modernt och energifyllt tränings koncept för att skapa roliga och lärorika träningar. Titta på filmen nedan för att lära dig mer om konceptet Multi SKillZ Tennis.

Förkunskaper

Det finns inga förkunskapskrav. Du ska vara medlem och ingå i en tennisklubbs tränarteam som tillhör Svenska Tennisförbundet för att genomföra utbildningen och få ditt intyg.

Här ser du en film som beskriver innehållet i MultiskillZ Tennis.

Kurs 2 2022   26-27 november + 2 korta digitala träffar veckan innan. (Sista anmälninsdag 14 nov)

För anmälan till KURS 2, 2022 maila till kansli@tennisstockholm.se

NAMN

PERSONNUMMER

KLUBB

Kurs 1 2023, 18 – 19 februari + 2 digitala träffar veckan innan

Kurs 2 2023, 22-23 april + 2 dititala träffar veckan innan

När vi fyllt första kursen kommer nästa kurs att öppnas upp.