Ford är sedan i somras huvudpartner och officiell bil till Svenska Tennisförbundet. Alla tennisklubbar som är ansluta Svenska Tennisförbundet kan nyttja det ramavtal som tecknats gällande försäljning av bilar, vans, minibussar och transportbilar.

ord är ett av världens ledande bilmärken och arbetar aktivt för en hållbar framtid, bl.a. genom stora satsningar inom elektrifiering och genom att göra fabriksverksamheten helt fri från koldioxid. I Sverige ägs Ford av Hedin HMC Motor Company som är landets importör av Ford-bilar. Ford i Sverige säljer såväl person- som transportbilar genom sitt nätverk av 34 återförsäljare uppdelat på 77 försäljningsställen.

Ramavtalet som partner och officiell bil till Svenska Tennisfförbundet berättigar till fina rabatter vid köp och leasing av bil till verksamheten eller till anställda. Som exempel ges 20% rabatt på Custom Transit eller Tourneo (van/buss), 17% på S-Max eller Galaxy (7-sits), 14% på Kuga, 15% på Focus, och 19%  rabatt på Mondeo.

Som tennisklubb skall ni kontakta närmsta Ford återförsäljare och hänvisa till Svenska Tennisförbundet och ramavtalet. Som privatperson har du förstås möjlighet att ta del av Fords olika kampanjerbjudanden runtom i landet.

På bilden Marcus Nilsson, bilförsäljare Hedin Bil i Halmstad och Svenska Tennisförbunet Syds regionchef Johan Sjögren framför regionens Ford Kuga.