Catarina Lindqvist, Urban Ek, Cornelia Lister och Svenska Tennisförbundets generalsekreteraren Christer Sjöö var några av gästerna som deltog på Fair Plays 50-årsfest som hölls på Anxet i Malmö den 22 oktober.

Catarina Lindqvist, Urban Ek och Cornelia Lister var några av gästerna på Fair Plays 50-årsfest som hölls på Anxet den 22 oktober. Catarina är landets bästa svenska damspelare genom tiderna. Som bäst var hon rankad tia i världen. Med på festen var också hennes tränare Urban Ek, som jobbade under många år på Fair Play. Cornelia Lister avslutade nyligen sin tenniskarriär. Under många år var hon ankaret i Fair Plays damlag och hon var rankad topp 100 i världen i dubbel.

Svenska Tennisförbundets generalsekreterare Christer Sjöö var på plats och delade ut tennisförbundets förtjänsttecken till klubbens tidigare ordförande Mats Nilsson. Även Lars Svensson, som har varit i klubben sedan starten, fick ta emot en gåva under festen. Innan kvällens husband, Stämbandet, drog igång och fyllde dansgolvet, bjöd David Gustafsson och David Ekerot på en uppskattad version av Hasse Anderssons ”Änglahund”.

Svenska Tennisförbundet Syd gratulerar jubilaren Fair Play TK!