I samband med SvTF Syds årsmöte tidigare i år fick Hillerstorps TK regionens utmärkelse som bästa tillväxtklubben tillsammans med ytterligare fem klubbar. I samband med att klubbens kassör Bo Svensson tog emot utmärkelsens statyett i Hillerstorp berättade Bo för regionchef Johan Sjögren om klubbens resa från det att klubben bildades 1967 av ortens präst och bankdirektör med en grusbana till att en tennishall och ett par asfaltbanor byggdes i början av 90-talet trots en rådande lågkonjunktur för att i 2020 med hjälp av bl.a. arvsfonden, sparade pengar och ett lån bygga en fantastisk multihall bestående av en tennisbana i bästa möjliga skick, två padelbanor, fyra boulebanor, pingisbord och en idrottshall som inrymmer de flesta bollidrotter, allt under samma tak. Med hjälp av ett stort stöd både från näringslivet, kommunen och dess invånare på 1.500 kan nu utövare i olika åldrar träffas och umgås i hallen vars samlingsnamn är Hillerstorps Arena. Sann Gnosjöanda med andra ord. Hillerstorp ligger nämligen i Gnosjö Kommun.

Bara på ett år har klubben som styrs helt ideellt nästan fördubblat sitt medlemsantal från 57 till 90 medlemmar och det är bara en början.

Följande klubbar utöver Hillerstorp TK tog hem utmärkelsen som Årets Tillväxtklubb vid årsmötet; Bjuvs TK, Växjö TS, Ljungvalla TK, Munka Ljungby TK och Lomma TF.