Nu är det dags för en uppföljningsträff från den kvinnliga tränarträffen som Svenska Tennisförbundet Syd anordnade tidigare i år i Karlskrona som samlade 40 tränare. Denna gång komma träffen hållas i Lund på Elite Hotel Ideon den 21 oktober.

Under träffen vill vi fortsätta inspirera fler kvinnor att ha tennis som yrke och plocka upp flera av de samtalsämnen som lyftes fram under vår första träff. Träffen är också öppen för kvinnliga tränare och ledare som inte var med i Karlskrona. 

Program

Vi ses mellan 10:00 – 16:00. Föreläsare under träffen är Johanna Ingvaldsson Söderstjärna, verksamhetschef RF SISU nordvästra Skåne som kommer att berätta om RF SISU och hur de ser på kvinnliga ledare i olika idrotter och Anna Oehme från Sofielunds TK som kommer för att berätta om hur hon har lyckats starta upp en egen klubb. Utöver föreläsningarna kommer träffen innehålla workshops där vi tillsammans delar med oss av våra erfarenheter och stöttar varandra i hur det är att vara en kvinnlig tränare och ledare i Sverige idag.

Anmälan

Träffen kostar 295 kr och då ingår för- och eftermiddagsfika samt lunch. Anmälan görs via följande MatchI länk senast den 15 oktober; https://www.matchi.se/forms/protectedform/JNB74dAI34rZU6YAo5GV

Ansvarig ledare är SvTF Syds styrelseledamöter Malin Allgurin och Veronica Vidarsson.

Vi hoppas på att du har möjlighet att delta då vi ser fram emot en innehållsrik och utvecklande dag tillsammans.

Välkommen!