SvTF Syd kallar till en strategiträff i Båstad för regionens klubbledare tisdagen den 11 juli i samband med damernas Nordea Open. Deltagarna kommer att få presentationer och i workshops djupdyka i det pågående och fortsatta arbetet med Game Change 2030, bl.a. kopplat till spelar- och tränarutveckling, medlemmar, klubbservice och jämställdhet. Bl.a. kommer SvTF Syds ordförande Ola Svantesson och SvTF´s generalsekreterare Christer Sjöö att delta tillsammans med SvTF Syds personal.
SvTF Syd hoppas på bra diskussioner med stort fokus på racket och boll, både på och utanför banan. Under det sista året har vi kunnat se att Game Change 2030 har gått från ord till handling. Det har tagits stora steg både på nationell-, regional- och klubbnivå. Bl.a. har delar av den nya tränarutbildningen lanserats och fler investeringar är att vänta för junioreliten. Positivt att notera att det också verkar som att vi får fler kvinnor inom tennisen genom 40-lika satsningen där vi nu bland annat startat ett kvinnligt nätverk. I helgen samlas 40 kvinnliga ledare i Karlskrona som ett exempel.
Träffen som är kostnadsfri och inkluderar fika, lunch och tennis inleds på Båstad Sportcenter kl. 9.30 med en gemensam fika och avslutas kl. 12.30 med lunch. Därefter väntar tennis i världsklass i Nordea Open på Tennisstadion.
Anmälan görs via länken: https://www.matchi.se/forms/LjvXprS5ig1EFNjses0I
Välkomna!
Johan Sjögren
Regionchef
Svenska Tennisförbundet Syd