För tredje året i rad vann SvTF Syds lag Pirres Pokal för pojkar 14 år när Tennis Stockholm finalslogs med med 4-2.

Det blev slutseger i Pirres Pokal för tredje året i rad när regionens främsta pojkar 14 år och yngre slog Tennis Stockholm med 4-2 i finalen som spelades den 22-23 oktober i Kungliga Tennishallen.

Stort grattis till Syds lag som representerades av Vincent Almroth, Båstad TS, Linus Andersson, Helsingborgs TK, Emil Becovic, Staffanstorps TK, Hugo Bucht, Lomma Bjärreds TK, Mick Ilnicki, Fair Play TK och Marcus Sehested, Söndrums TK. Kapten för pojkarna var Ulf Persson som till vardags är tränare för Fair Play TK.

I Sofias Cup blev det tyvärr inte en femte raka slutseger för SvTF Syd. Vid årets tävling blev Tennis Stockholms flickor för svåra i finalen som Stockholm vann med 5-1. Syds lag representerades av Manuela Makic, Vetlanda RK, Valeria Marinova, Karlskrona TK, Lisa Noltorp, Fair Play TK, Matilde Stamborg, Jönköpings TK, Anabelle Teikari, Helsingborgs TK och Hedvig Turesson, Helsingborgs TK. Kapten för flickorna var Lars-Anders Wahlgren, SvTF Syd.

Bra jobbat av Syds samtliga spelare och kaptener och tack till Norrköpings TK som tidigare i höst arrangerade kvalet i Pirres Pokal och Sofias Cup och till SvTF som tillsammans med Stockholm Open stod för finalarrangemanget!