Vi utbildar framtidens ledare, tränare och funktionärer. Här får du en överblick om vad som pågår och kommer framöver.

SVTF Bastränarutbildning

SVTF Bastränarutbildning som är på 5 dagar, 1 teori (digitalt) och 4 dagar praktikdagar på bana.

Under 2022 har vi genomfört 2 kurser en i Jönköping och Båstad. Efter stor efterfrågan från klubbarna har vi satt in ännu en Bastränarkurs 3–4/12 (1) och 14-15/1 (2).

Våra föreläsare och kursledare har varit Ulf Öller Vetlanda RK, Veronica Vidarsson, Karlskrona TK, Ante Tepic Söderslätts TK, Daniel Brodén Karlskrona TK samt Magnus Hansson, Munka-Ljungby TK/ SvTF Syd.

Under 2023 kommer ni att få se fler nya ansikte och kursledare/föreläsare på våra kurser. Ser fram mot en spännande resa och utveckling med SvTF Syds utbildnings team.

Vårt mål är att arrangera minst 4 st. bastränarutbildningar, multi skillz tennis 1 samt ett flertal funktionärskurser. Vi kan anpassa oss efter efterfrågan och utbildningarna kommer att spridas runt om i vår region. Vårt mål är att få så centrala utbildningsplatser för alla klubbar i region. Vi kommer under mitten av december publicera kursdatumen samt var vi arrangera de olika utbildningar under 2023

SvTF Syds STORA UTBILDNINGSHELG NÄRMAR SIG 26-27/11

Nu börjar vi närma oss vår mycket omtyckta utbildningshelg på Båstad Sportcenter. Här arrangera vi under helgen 26-27/11 bastränarutbildningens andra helg, multiskillZ tennis och tävlingsledarutbildning grund.

  • Multi SkillZ Tennis 1 26-27/11

Vänder sig till dig är från 15 år som hjälper till i klubben som hjälptränare och vill stimulera barn till utveckling på ett roligt lekfullt och stimulerande sätt.

Anmälan/ Information  Några platser kvar

  • Tävlingsledarutbildning ( grund) 26-27/11

Tävlingsledarutbildningen är första steget i den svenska tävlingsledarutbildningen. Utbildningen riktar sig till dig som hjälpt till vid klubbens tävlingar och nu vill börja ta ett större ansva

Anmälan/ Information  Några platser kvar

  • Bastränarkurs 3-4/12 & 14-15/1

SVTF Bastränarutbildning som är på 5 dagar, 1 teori (digitalt) och 4 dagar praktik dagar på bana. ( ersätter plattformen och TGU 1)

Anmälan/ Information  Några platser kvar

Våra kurser är inkluderande och skapar gemenskap som utvecklar dig både på bana och i övriga livet. Välkommen till SvTF Syds kursverksamhet.

Mer information se här   Frågor kontakta magnus@tennissyd.se