Tävlingsledarträff  inför sanktionperiod Sept-Dec 2023

Sök sanktion för So Tour, TennisPokalen och Vanliga tävlingar Kat 3-4 senast 30 april
Vi ser en röd tråd alla klubbar som arrangerar instegs tävlingar So Tour och Tennispokalen kontinuerligt under hela säsongen har en levande och aktiv återväxt inom serie-och tävlings spelare på alla nivåer. Konstaterar också att har man bra instegs arrangemang i klubben så får de sanktionerade tävlingar mer uppmärksamhet och detta ger fler deltagare.

SvTF Syd kallade till obligatorisk sanktions möte inför kommande sanktionsperiod för Sept – Dec 2023. Detta år deltog 48 st klubbar och de som inte hade möjlighet prioritera detta vid nästa tillfälle. Viktigt att klubben är med och utvecklar och förnyar sin tävlingsverksamhet till vad som efterfrågas idag !

Alla klubbar som söker sanktion bör vara representerade på detta möte. Vårt önskemål är att tävlingsledaren eller tävlingsansvarig är med.

Fokus under mötet var, hur stärka upp och förnya och förbättra vår tävlingsverksamhet i SvTF Syd under de kommande åren och redan idag.

Följande punkter diskuterades

  • Sanktion perioder datum inför 2023. Sista datum 30/4
  • Startavgifter from 20230901 och tillsvidare.
  • Vi måste bli bättre på att göra våra och fylla i våra sanktioner rätt !
  • Samordning inför kommande sanktioner ( utgår från förgående år)
  • Information om instegs tävlingar som stimulerar och motiverar fler att tävla. Alla tävlingar skall sökas SO Tour, TennisPokalen och Vanliga sanktioner
  • Hur informera om din tävling? Vilka sociala medier och kanaler kan du använd dig av !
  • Funktionärsutbildningar under 2023. Återväxten i Svtf Syd viktigt !
  • Övriga frågor

Var du inte med på mötet så ser du här vad vi diskuterade. ( här finns en sammanfattning av de vi diskuterade)

Vi kommer att inför varje sanktionsperiod att kalla till tävlingssanktionsmöte någon vecka innan sanktionsdatumen går ut. De är viktigt både för SvTF Syd och arrangerande klubbar att vara representerade på dessa satisfactions . De är ett sätt att uppdatera varandra och skapa förståelse samt förstärka samarbete mellan våra tävlings arrangemang. Gör vi detta tillsamman så kommer våra tävlingar förnyas och förbättras ständigt. De ger oss också en möjlighet till ett levande forum för våra tävlingsledare i klubbarna.

Mötes ansvarig: Magnus Hansson
Frågor eller några oklarheter skicka ett mail till magnus@tennissyd.se