Christer Sjöö, Svenska Tennisförbundet och Greger Thörn, Ár functional.

Ár functional och Svenska Tennisförbundet ingår samarbete som innebär att Ár functional blir ny officiell partner till förbundet. Avtalet är treårigt och gäller till och med 2024.

Ár functional är ett nytt svenskt hållbart varumärke från Åre med produkter i segmentet funktionsdryck. Ár functional och dess produkter är klimatneutrala och all tillverkningen sker i Åre, där främsta råvaran är naturligt mineralvatten från Åre Källa.

– Vi ser att i och runt tennis finns sammanhang som bra representerar vår målgrupp och där våra produkter har en naturlig plats hos den aktiva, hälsomedvetna och moderna människan. Tennis har spännande historia och vi har genom åren sett storheter och världsspelare som för evigt tagit plats i den svenska folksjälen. Vi tror starkt på alliansen och vår plats tillsammans med Svensk Tennis. Vi vill och önskar tillsammans med Svenska Tennisförbundet utveckla och åstadkomma något riktigt hållbart och framgångsrikt, säger Greger Thörn, COO och en av personerna bakom Ár functional.

– Vi är mycket glada att Ár functional vill vara med på svensk tennis spännande resa framåt. Vi vill vara en idrott för hela livet, både för dagens och morgondagens utövare. Därför är ett så framåtsträvande varumärke som Ár functional en perfekt partner som ger mer kraft till satsningarna i vår långsiktiga plan Game Change, säger Christer Sjöö, generalsekreterare Svenska Tennisförbundet.

Läs gärna vidare om varumärket och dess verksamhet på www.arfunctional.com