Big Travel är ny officiell och nationell partner till SvTF och kommer att hjälpa förbundet, landslagen, regioner och även klubbar med alla typer av resor och bokningar, allt från den enskilda tågresan till gruppresor utomlands.

SvTF får en egen reseplattform och app, vilket gör det möjligt att boka hotell, hyrbil, flyg och tåg på samma plattform. Ni som tennisklubb och medlem i SvTF kan använda plattformen med eget ID och välja att betala direkt med kort eller med resekonto. Detta innebär ett samlat resande med samtliga resedokument och utgifter på samma plats.

För tävlingsgrupper och klubbresor kan tränare och arrangör boka för hela gruppen, där var resenär får tillgång till resedokumenten direkt i telefonen.

– Vi ser fram emot samarbetet med BIG Travel och vi är glada för deras engagemang för svensk tennis, säger Jonas Elmblad, kommersiellt ansvarig på Svenska Tennisförbundet.

– En merpart av vår kundgrupp består av större företag, stat och kommun och som en av Sveriges största affärsresebyråer arbetar vi aktivt för ett hållbart och klimatneutralt resande. Som partner till SvTF vill vi verka för ett hållbart och smidigt resande för SvTF medlemmar för att bidra till ett fortsatt aktivt föreningsliv, säger Anna Skarke, ägare till BIG Travel.
– Vi ser fram emot vårt partnerskap med SvTF, att få vara del av resan att främja svensk tennis och samtidigt kunna erbjuda tjänster som effektiviserar resandet för alla är såklart extra roligt, säger Skarke.

Mer information och länk till registrering kommer inom kort.