Efter åtta år väljer Fredrik Hörnell att lämna sin nuvarande tjänst som juniorlandslagsansvarig på Svenska Tennisförbundet.

– Det har varit fantastiskt roliga och utvecklande år och en förmån att ha arbetat tillsammans med många duktiga spelare och tränarkollegor. Men det är också ett intensivt jobb som kräver mycket resande. Beslutet har vuxit fram den senaste tiden och grundar sig i att jag nu vill ha mer tid på hemmaplan med familjen och till andra projekt, säger Fredrik Hörnell.

Fredrik Hörnell avslutar sin nuvarande tjänst vid årsskiftet men kommer fortsatt att vara tillgänglig för Svenska Tennisförbundet för vissa uppdrag, samt hjälpa till under övergångsperioden tills en ny landslagstränare/åldersansvarig är på plats.

– Fredrik har under sina år gjort ett mycket bra arbete och vi kommer, både på banan och på kontoret, sakna en engagerad och kunnig medarbetare. Samtidigt respekterar jag hans beslut och hoppas att vi även i fortsättningen kommer kunna nyttja Fredriks kompetens, fast då i en annan form, säger Christer Sjöö, generalsekreterare.

Nu börjar arbetet med rekryteringen av en ny landslagstränare/åldersansvarig U14. Läs mer i platsannonsen här.