I Upplands Väsby förbereder sig just nu fyra spelare inför höstens tävlingar tillsammans med Davis Cup-ledarduon Robin Söderling och Jonas Svensson.

Filip Bergevi, Fair Play TK, Karl Friberg, Solna TK, Gustaf Ström, Näsbyparks TK och Måns Dahlberg, Påvelunds TBK deltar på lägret i den nyöppnade hallen i Upplands Väsby. Sedan i måndags har mycket träning med matchinslag stått på programmet samtidigt som spelarna fått tid till att finslipa detaljer.
– Vi har haft några riktigt bra dagar. De har gjort det jättebra – alla är motiverade och vill verkligen förbättra sig och jobba på småsaker vilket jag tycker är väldigt viktigt, säger Robin Söderling.

Många av de svenska elitspelarna står på startlinjen med när Vintertouren har premiär med Catella Open på Good to Great i Danderyd nästa vecka. För nyblivne SM-segraren Filip Bergevi väntar inledningsvis två veckors internationellt tävlingsspel i Tunisien.
– Vi tränar tufft, två pass om dagen, och det är kul att vara med grabbarna. Jag tar med mig bra sparring, får lite ”inside” och bra coaching av Jonas och Robin och sen att göra mig redo för Tunisien. Jag ska försöka spela så mycket internationellt som möjligt under hösten inför elitserien, säger Bergevi.

Möt Davis Cup-kaptenen och spelarna på lägret i inslaget nedan: