Christer Sjöö, generalsekreterare SvTF, Daniel Ekman, vd MATCHi, Helena Joelsson, CCO MATCHi, Jonas Elmblad, kommersiellt ansvarig SvTF, Anna Ek, Sponsor and Partnership Manager, MATCHi och Fredrik Boman, Supply Chain and Business Developer, MATCHi.

MATCHi och Svenska Tennisförbundet ingår nytt samarbete. MATCHi blir därmed huvudpartner och officiell digitaliseringspartner till Svenska Tennisförbundet samt även titelpartner till elitserien för damer och herrar.

Svenska Tennisförbundet fortsätter att ingå samarbeten med partners som stödjer arbetet med svensk tennis långsiktiga plan Game Change. I linje med planen vill Svenska Tennisförbundet följa med i den snabba digitala utvecklingen och stärka sina plattformar för information och tjänster. Svenska Tennisförbundet kommer tillsammans med MATCHi att se över möjligheter att utveckla den digitala kommunikationen, innehåll, kundupplevelse och nyheter om svensk tennis. Samtidigt planeras investeringar i elitserien för att göra den mer intressant och mer tillgänglig för både fans och media.

MATCHi är ett digitalt bokningssystem för racketsport som tillgängliggör tennis och andra idrotter. Genom MATCHi kan man enkelt hitta en ledig bana, en ledig spelpartner eller en fortsättningskurs på rätt nivå. Utövaren kan också spela in sin träning eller match och följa aktiviteter i olika klubbar. MATCHi gör det också enklare för klubbar och hallägare att bedriva och optimera sin verksamhet genom att använda information, statistik och olika tjänster i bokningssystemet.

– Vi är mycket glada över samarbetet med MATCHi vilket skapar möjligheter till en digital utveckling av svensk tennis. Det känns också spännande att MATCHi blir titelpartner till elitserien för både damer och herrar där det finns många tankar och idéer för att göra elitserien intressantare för både spelare, klubbar och fans, säger Christer Sjöö, generalsekreterare Svenska Tennisförbundet.

– MATCHi föddes ur en vilja att tillgängliggöra tennisen. Därför känns det otroligt hedrande och
symboliskt att 10 år senare bli huvudpartner och officiell digitaliseringspartner för Svenska tennisförbundet och titelpartner till elitserien och bygga vidare på den fina relation vi haft de senaste åren. Tillsammans ska vi underlätta och förhöja kundupplevelsen för både spelare och anläggningar i Sverige, säger Daniel Ekman, vd på MATCHi.