Svenska Tennisförbundet är glada över att två nya företag har anslutit sig till Quality Team och blir leverantörer till svensk tennis.

– Vi ser ett stort intresse för att stödja svensk tennis vilket känns jättekul. Vi är därför glada att både Fysiotest och House of Bontin kommer att vara delaktiga inom svensk tennis genom aktivering och erbjudanden mot medlemmar och klubbar, säger Jonas Elmblad, kommersiellt ansvarig på Svenska Tennisförbundet.

Fysiotest är experter inom fysisk träning, kost och återhämtning för en god hälsa och en maxad prestation gentemot privatpersoner och företag.

– Vi ser fram emot samarbetet med Svenska Tennisförbundet. Vi vill hjälpa människor att uppnå en optimal hälsa och prestation där tennis passar väl in som en av världens mest hälsosamma sporter enligt olika studier. Vi coachar för att öka prestationen hos varje individ och till förebyggande åtgärder för att minska risken för framtida skador eller sjukdom. På så sätt hoppas vi kunna bidra till minskad frånvaro både från tennisbanan och arbetsplatsen, ett bättre tennis-Sverige helt enkelt, säger Sami Seppänen, vd.

House of Bontin erbjuder olika tennisträningsverktyg.

Vi är stolta över samarbetet med Svenska Tennisförbundet där vi vill kunna erbjuda spelare, tränare och klubbar olika pedagogiska tennisträningsverktyg som gör att spelarna själva förstår och känner och att polletten trillar ner när man gör rätt. Vi vill att produkterna ska ge omedelbar feedback, både när man tränar ”on court” eller använder dem ”off court”, säger Petter Bontin, vd och ägare.