Christer Sjöö, generalsekreterare Svenska Tennisförbundet, Magnus Alsterback, RS Sports och Åsa Hedin, ordförande Svenska Tennisförbundet.

RS Sports och Svenska Tennisförbundet har ingått ett avtal om att bredda sitt nuvarande partnersamarbete. RS Sports blir nu också officiell klädleverantör till Svenska Tennisförbundet fram till och med 2022.

RS Sports är sedan 2019 Svenska Tennisförbundets officiella partner och leverantör av bollar och racketsenor. Det ursprungliga avtalet sträcker till och med 2022 och utökas nu med att RS också blir förbundets leverantör av tenniskläder.

– När vi nu lanserar vår nya RS klädkollektion är vi stolta att RS kommer att klä bland annat junior- och seniorlandslagen, säger Magnus Alsterback, grundare och vd, RS Sports.

– Vi ser mycket fram emot det fortsatta partnerskapet med RS som är ett tongivande företag inom tennisen. Vi är jätteglada att RS vill utöka sitt engagemang för svensk tennis och vara med på vår spännande resa framåt, säger Christer Sjöö, generalsekreterare

För ytterligare information, vänligen kontakta: Magnus Alsterback, RS och Christer Sjöö, Svenska Tennisförbundet.